Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στον εκθεσιακό χώρο της IFA 2023, μπορέσαμε να δούμε από κοντά και ένα από τα πιο περίεργα gadget, το StandbyMe Go.

Με χαρακτηριστική ονομασία, το StandbyMe Go είναι μια βαλίτσα που στο εσωτερικό της κρύβει μια οθόνη 27 ιντσών, για κάποιον που θέλει μια σχετική φορητή λύση. Μόλις ο χρήστης ανοίγει τη βαλίτσα, η ειδική βάση στο εσωτερικό, ανασηκώνει την οθόνη αφής προκειμένου να είναι άμεση η χρήση της. Σύμφωνα με την LG, η StandbyMe Go είναι ιδανική για σύνδεση με παιχνιδομηχανές αλλά και για αναπαραγωγή ταινιών, χωρίς να χρειάζεται εξωτερική τροφοδοσία αφού διαθέτει μπαταρία στο εσωτερικό. Αυτή δίνει αυτονομία 3 ωρών ενώ υπάρχει πάντα και η δυνατότητα σύνδεσης με το δίκτυο ρεύματος με το αντίστοιχο καλώδιο. 

Όπως είδαμε, είναι εφικτή η ρύθμισης της γωνίας θέασης ακόμα και σε κάθετη ή επίπεδη θέση για όσους επιθυμούν να «παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια ή να έχουν μια εικονική εμπειρία αναπαραγωγής δίσκων μουσικής». Η οθόνη ενεργοποιείται και απενεργοποιείται αυτόματα με το άνοιγμα ή το κλείσιμο της βαλίτσας, υποστηρίζοντας τα πιο πρόσφατα στρατιωτικά πρότυπα για αυξημένη αντοχή, ακόμα και σε πτώσεις από μικρό ύψος. Διαθέτει ακόμα ενσωματωμένα ηχεία με υποστήριξη Dolby Visio και Dolby Atmos ενώ το έξυπνο μενού της οθόνης στηρίζεται στο webOS, κάνοντας εύκολη τη σύνδεση iPhone και Android συσκευών. 

Η LG θα κάνει διαθέσιμη τη βαλίτσα-οθόνη της αρχικά στην Αμερική, με άγνωστη για την ώρα τιμή, ενώ την περιμένουμε και στην Ευρώπη αργότερα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, dikasths είπε

Πραγματικά ήθελα να ήξερα ποιος φωστηρας το σκέφτηκε αυτό 

Αυτό δεν ήταν που είχαμε δει σε ένα παλιότερο άρθρο εδώ στο insomnia;

Πιστεύω ότι στην LG ξέμειναν από ιδέες και άρχισαν να ψάχνουν το αρχείο για τις παλιές από τα 90s - 00s.

Επεξ/σία από svartevarg
  • Like 4
Δημοσ.
3 minutes ago, svartevarg said:

Αυτό δεν ήταν που είχαμε δει σε ένα παλιότερο άρθρο εδώ στο insomnia;

Ναι, σχετικά πρόσφατα το είχαν ξαναβάλει

• Thanks 1
Δημοσ.

Δηλαδή τώρα τι; Περιμένουν να πουλήσει; Τόση βλακεία σε ένα προϊόν μαζεμένη… γι αυτό πάει κατά διαόλου αυτή η εταιρεία 

• Like 1
Δημοσ.

Το έβαλα στη λίστα των άχρηστων πραγμάτων που θα αγοράσω όταν κερδίσω το τζόκερ, αμέσως μετά το νερό διαίτης.

Περιμένουμε όλοι εναγωνιωδώς το ρολόι - τηλεκοντρόλ από την LG.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φορητή οθόνη ΟΚ, 27 ιντσών ας πούμε πάλι ΟΚ... ολόκληρη βαλίτσα για μια φορητή οθόνη;

Θα έπρεπε η βαλίτσα να είναι ένα mini pc τουλάχιστον, θα μου πεις γιατί να μην πάρει ένα laptop... ε, κουβέντα να γίνεται.

Τώρα αυτό σε ποιον απευθύνεται δεν ξέρω.

~Επίσης ποστάρετε βίντεο στο instagram; Αφού έχετε κανάλι στο youtube, βάλτε το εκεί. Εμείς στο insomnia δεν ασχολούμαστε με instagram και αν δεν έχεις λογαριασμό ούτε το βίντεο δεν παίζει (εκτός κι αν φταίνε τα anti track addon που έχω στον mozilla και έσπασε ολόκληρο το meta στον browser μου γιατί δεν μπόρεσε να δει τι χρώμα βρακί φοράω)

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 4
Δημοσ.

αγαπη μου χωρίζουμε. Μάζεψε τα πραγματα σου και φυγε .

Μισό να πάρω και την βαλίτσα μου με την tv να εχω να βλεπω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, christian-133 είπε

δουλεια δεν ειχε ο διαολος @@@@@@ τα παιδια του

Angry Gi Joe GIF

@@@@@@="ΘΩΠΕΥΩ" ΘΩΠΕΥΗ ΘΩΠΕΥΕ ΘΩΠΕΥΑ

Σημείωση :

Αυτό για να μην γλυτώσει κανένας.

• Like 1
Δημοσ.

Το μεγάλο ατού είναι ότι δεν χρειάζεται εξωτερική τροφοδοσία, δηλαδή η βαλίτσα είναι στην ουσία μια μεγάλη μπαταρία (αλλά και θήκη προστασίας ταυτόχρονα). Πιστεύω θα είναι χρήσιμο σε πολλά επαγγελματικά σενάρια. Για games και ταινίες (που λέει η LG) προφανώς θα κάνει, αλλά ποιος ο λόγος;

• Like 1
Δημοσ.
7 minutes ago, Tsilitheo2 said:

Την προλαβε η Casio εδω και 30 χρονια https://www.auswatches.com/casio-remote-control-calculator-watch-cmd-40-1uztdr.html

Και φορητές τηλεοράσεις είχαμε βρέ:

il_340x270.4233018889_sfde.webp.5de5a70c3e1bfce43f07ac68b7b70c56.webp

Φορητή τηλεόραση του 2023 θέλει ασορτί και ρολόι-τηλεκοντρόλ του 2023.

Δημοσ.

Θυμαμαι στα late 80s-early 90s ηταν τρελο trent.Φίλος το είχε, πηγαινε στις καφετέριες και άλλαζε τα καναλια. Τρελαινονταν οι θαμώνες........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...