Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Καλημέρα και καλή εβδομάδα,

Εδώ και λίγες ημέρες, το ποντίκι του φορητού δυσλειτουργεί.

Ρίχνω μία ματιά για να αγοράσω καινούργιο.
Κάθε πρόταση, όμως, είναι καλοδεχούμενη.

Ευχαριστώ
Επεξ/σία από witty
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, δες το Microsoft 1850. Το εχω στον φορητό μου απο το 2017 με άπειρες τούμπες και λειτουργεί άψογα ακομα.. Μπαταριά θελει 1-2 φορές τον χρόνο ανάλογα με την χρηση.
Πολυ καλο mouse, πρόσφατα άρχισε να εχει πρόβλημα με το αριστερό κουμπι και πηρα παλι το ιδιο. Δεν ασχολήθηκα καν στο να το ανοίξω καθοτι ανοίγει δυσκολα και θα χαλάσουν τα πλαστικα του.

Επεξ/σία από Petros Electron
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Petros Electron είπε

Καλημέρα, δες το Microsoft 1850. Το εχω στον φορητό μου απο το 2017 με άπειρες τούμπες και λειτουργεί άψογα ακομα.. Μπαταριά θελει 1-2 φορές τον χρόνο ανάλογα με την χρηση.
Πολυ καλο mouse, πρόσφατα άρχισε να εχει πρόβλημα με το αριστερό κουμπι και πηρα παλι το ιδιο. Δεν ασχολήθηκα καν στο να το ανοίξω καθοτι ανοίγει δυσκολα και θα χαλάσουν τα πλαστικα του.

Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση.

Θα το κοιτάξω.

Δημοσ.

Πολύ καλό μου 'χει βγει το Logitech M190. Το έχω εδώ και κάμποσους μήνες και πρόβλημα ουδέν. 

Δημοσ.

Eχω το https://www.amazon.co.uk/Logitech-Wireless-Bluetooth-Receiver-Computer/dp/B07VFJVPBR

είναι και BT και με receiver ,το έχω συνδέσει με το BT.Περίεργο σχήμα που εμένα δεν με κουράζει.Η μπαταρία του κρατάει αρκετά,πρέπει να έχω αλλάξει μια στους 6 μήνες.

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, tasvar είπε

Δες και αυτό. Μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

https://www.bestprice.gr/item/2155882729/philips-spk7624-black.html

Ευχαριστώ για την πρόταση.

Αυτό το κουμπάκι που γράφει "DPI" είναι για να αυξομειώνει την ταχύτητα κίνησης ;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, witty είπε

Αυτό το κουμπάκι που γράφει "DPI" είναι για να αυξομειώνει την ταχύτητα κίνησης ;

Ακριβώς. 

• Like 1
Δημοσ.

για το Laptop εχω παρει ενα Hp που ειναι rf.ο δεκτης του κρυβεται μεσα στο ποντικι και παιρνει μια μπαταρια ΑΑ>

Hp wireless mouse 220.και μικρο σε μεγεθος.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 5/9/2023 στις 9:25 ΠΜ, witty είπε

Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράματα.

Τα ποντίκια είναι το μόνο σημείο του υπολογιστή με το οποίο έχουμε διαρκή επαφή και μία λάθος επιλογή μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα υγείας με την μακροχρόνια χρήση (π.χ. σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα).
Πρέπει να βρείς κάποιο που να «κάθεται» καλά στο χέρι σου από άποψη μεγέθους και να ταιριάζει στον τρόπο που το ακουμπάς καθώς άλλοι συνηθίζουν να ακουμπάνε επάνω του όλη την παλάμη κα άλλοι χρησιμοποιούν μόνο τις άκρες των δακτύλων τους.

Κάνε μια βόλτα από καταστήματα που έχουν ποικιλία να δείς από κοντά, Πλαίσιο, Media, Κώτσο, κλπ και μετά αποφασίζεις.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...