Devil9697 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, Haldol said: Βάλε τα δικά μου (Goodyear Vector). Έχουν τόσο 3PMSF, όσο και M+S. Να ξέρεις όμως ότι αν κινείσαι ενεργά σε χιόνι (π.χ. εκδρομή) χρειάζεσαι και αλυσίδες, γιατί τα λάστιχα (είτε τεσσάρων, ή χειμερινά) δε κάνουν για το πολλά ζόρια. Αλλά τόσο νομικά, όσο και για ήπια χρήση είσαι οκ. Προσφατα βρηκα τα απολυτα 4 εποχων λαστιχα για ηλεκτρικο κυριως. Σε νουμερα φαινονται εξαιρετικα. PIRELLI SCORPION™ ALL SEASON SF2 3PMSF+M+S - A-B-70dB Απο dB εχεις καποιος να πει τις διαφορες. Δηλαδη τα 70dB εχουν αισθητη διαφορα με τα 73 dB παραδειγμα. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2023 από Devil9697
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 25 λεπτά πριν, Haldol είπε Βάλε τα δικά μου (Goodyear Vector). Έχουν τόσο 3PMSF, όσο και M+S. Να ξέρεις όμως ότι αν κινείσαι ενεργά σε χιόνι (π.χ. εκδρομή) χρειάζεσαι και αλυσίδες, γιατί τα λάστιχα (είτε τεσσάρων, ή χειμερινά) δε κάνουν για το πολλά ζόρια. Αλλά τόσο νομικά, όσο και για ήπια χρήση είσαι οκ. Tα είδα ξανά τα michelin και έχουν το M+S σήμα,στραβωμάρα. Το αμάξι το οδηγάει η γυναίκα τον περισσότερο καιρό,αν χιονίσει δεν θα βγει απο το σπίτι αλλά θέλω να είναι καλυμμένη νομικά αν χρειαστεί να κυκλοφορήσει αφού καθαρισουν τους δρόμους. Τα είδα τα Goodyear,θα μάθω και τιμή σε λίγο που θα κατέβω Ελλάδα αλλά φοράω λαλακία διάσταση και δεν βλέπω να γλυτώνω το 700αρι 215/60-16
Haldol Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 2 minutes ago, Ukforthemoment said: Τα είδα τα Goodyear,θα μάθω και τιμή σε λίγο που θα κατέβω Ελλάδα αλλά φοράω λαλακία διάσταση και δεν βλέπω να γλυτώνω το 700αρι 215/60-16 Την ίδια διάσταση φοράω κι εγώ. Πρόπερσι τα'χα βάλει 550€. Φέτος (που θα ξαναλλάξω) λογικά όντως θα παίξουμε 700άρι που λες. Κλάμα. Δεν έπαιρνα κάνα Smart; Btw ανάμεσα σε Goodyear - Michelin, τα πρώτα είναι λίγο περισσότερο all-arounders, ενώ το δεύτερα σημαντικά πιο «χιονάτα». Για τη δουλειά που τα θέλεις πάρε όποιο να'ναι, εννοείται σε καλύπτουν και τα δύο. Αλλά ας υπάρχει σαν πληροφορία. 1
achilles_g_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Το καλύτερο 4 season που έχω φορέσει στην Καστοριά είναι το Goodyear Vector 4 season. Αλλά πλέον είμαι με θερινό - χειμερινό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα