Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Black Demis είπε

Οποίος μπορεί καλό κουράγιο του αλλά όταν δουλεύεις 12 ώρες και έρχεσαι πτώμα το να κοινηγας γνωμικά όλα αυτά είναι θάνατος, εδώ ήμουν μάρτυρας σε ένα ατύχημα σοβαρό και είπα δεν είδα τπτ γιατί θυμάμαι τι τράβηξα τελευταία φορά σε κάτι τέτοιο και πόσο ψυχοφωρο ήταν

Εισαι και εσυ συνενοχος σε ολα αυτα. να ξερεις.
Καλη συνεχεια.

Δημοσ.
1 hour ago, StamTheMan said:

Εισαι και εσυ συνενοχος σε ολα αυτα. να ξερεις.
Καλη συνεχεια.

Δεν έχω κανένα θέμα καλύτερα να έχω την ζωή μου πάρα καθόλου

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Black Demis είπε

Ε ναι, αν μπλεκεται και η μαφια καλυτερα οντως να μην ασχοληθεις.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Black Demis είπε

Εχω εγω θεμα ομως,γιατι οι ενεργειες σου ( συγκεκριμενα η απουσια τους ) μας επηρεαζουν ολους.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Black Demis είπε

Θα τον καταλάβαινα δίστιχός

Όταν σε έχουν απειλήσει για να μην καταθέσεις όταν σε έχουν μηνύσει στο τέλος για ψευδομαρτηρια όταν καταφέρνεις και ξεμπλέξεις μετά από 6 χρονια και καταλήγεις και χαμένος χρηματικά και ψυχολογικά ράκος με χάπια, δεν πάει να σφάξουν μπροστά σου 50 άτομα θα κάνεις τα στραβά μάτια πλέον

Μάλλον δεν σου τα είπε καλά ο δικηγόρος σου. Αν σε μηνυσουν για ψεύτικη μαρτυρία, πρέπει οι άλλοι να αποδείξουν ότι εσύ λες ψέμματα, αλλιώς πάει απατη η μήνυση. Είναι μια γνωστή τακτική των δικηγόρων σχεδόν σε όλα τα δικαστήρια ώστε να κάνουν αυτό ακριβώς που έκανες εσύ, να σε φοβίσουν, να σε αποθαρρύνουν και να μην αποδοθεί δικαιωσυνη σε αυτούς που πρέπει. 

Τα δικαστικά σου έξοδα τα πληρώνουν αυτοί εφόσον χάσουν και όχι εσύ. Και προφανώς για να ζητάει το δικαστήριο μαρτυρες σημαίνει πως δεν έχει η άλλη πλευρά στοιχεία να αποδείξει τι γίνεται και για αυτό ζητάνε μαρτυρες. 

Πολύ κακώς για εμένα έκανες πισω στις απειλές.

Αυτά τα περί δουλειάς και χρόνου συγχώρα με άλλα τα ακούω βερεσέ. 

Αν εσύ δεν θες να συμμετέχεις και να βάλεις το χέρι σου ώστε να διευκολυνθεί ένα δικαστήριο να αποφασίσει και να τιμωρήσει αυτούς που πρέπει, τότε να μην γκρινιάζεις μετά για τις ανεπαρκειες την αναξιοπιστία και τα χάλια του συστήματος. 

• Like 2
Δημοσ.
27 minutes ago, Basilhs23___ said:

Μάλλον δεν σου τα είπε καλά ο δικηγόρος σου. Αν σε μηνυσουν για ψεύτικη μαρτυρία, πρέπει οι άλλοι να αποδείξουν ότι εσύ λες ψέμματα, αλλιώς πάει απατη η μήνυση. Είναι μια γνωστή τακτική των δικηγόρων σχεδόν σε όλα τα δικαστήρια ώστε να κάνουν αυτό ακριβώς που έκανες εσύ, να σε φοβίσουν, να σε αποθαρρύνουν και να μην αποδοθεί δικαιωσυνη σε αυτούς που πρέπει. 

Τα δικαστικά σου έξοδα τα πληρώνουν αυτοί εφόσον χάσουν και όχι εσύ. Και προφανώς για να ζητάει το δικαστήριο μαρτυρες σημαίνει πως δεν έχει η άλλη πλευρά στοιχεία να αποδείξει τι γίνεται και για αυτό ζητάνε μαρτυρες. 

Πολύ κακώς για εμένα έκανες πισω στις απειλές.

Αυτά τα περί δουλειάς και χρόνου συγχώρα με άλλα τα ακούω βερεσέ. 

Αν εσύ δεν θες να συμμετέχεις και να βάλεις το χέρι σου ώστε να διευκολυνθεί ένα δικαστήριο να αποφασίσει και να τιμωρήσει αυτούς που πρέπει, τότε να μην γκρινιάζεις μετά για τις ανεπαρκειες την αναξιοπιστία και τα χάλια του συστήματος. 

Είναι όπως τα λες εσύ ναι έκαναν μύηση ναι την απεσειραν μετά ναι με έχουν απειλείσει άπειρες φορές ναι εξαιτίας τους έχασα την δουλειά μου τότε ναι κάποια στηγμη με έφτασαν σε σημείο να κουβαλάω όπλο μαζί μου (προφανος παράνομο) γιατι είχαν προβεί σε κάποιες πράξει παραπάνω από απλές απειλές, και τι μετά από 5 χρονια που τελικά έγινε τελευταίο δικαστήριο τους έδωσαν μια ποινή χάδι (από κάθε άποψη) και εγώ σαν μάρτυρας έχασα 5 χρονια από την ζωή μου κέρδισα ένα αυτοανοσο λόγο άγχους έχασα μια δουλειά τότε κλπ

Έτσι όχι ότι και να δω όπου και να γίνει δεν μπλέκω ξανά την ζωή μου δεν την θυσιαζω για κανέναν ξανά

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Black Demis είπε

Έτσι όχι ότι και να δω όπου και να γίνει δεν μπλέκω ξανά την ζωή μου δεν την θυσιαζω για κανέναν ξανά

Σε ευχαριστουμε.

Δημοσ.

Έχω έρθει σε έντονο διαπληκτισμο με μύδι γείτονα για παρόμοιες αιτίες 3 φορές...Ενώ ανέκαθεν είμαι άνθρωπος της συνενοησης......άρχισα να επιδίδομαι σε βρισιές και τσαμπουκαδες.......μετά από δικιες  του προκλήσεις......Γενικότερα ζω σε μια γειτονιά που έχουμε κάνει πλέον δυστηχος φαβελες οι γείτονες και δεν τειρητε κανένας όρος πλέον.....δυστηχος η ζωή μας έγινε πλέον υπερβολικά απαιτητική σε σχέση με τα προγενέστερα χρόνια ......οπότε αν θες την άποψη μου μπες στην διαδικασία δικαστηρίου μόνο εάν η ασφάλεια δεν σε αποζημιωσει

Με τρακάρεις....η μουσική ενοχλεί....το παρκάρισμα σου......έφερες τις σκόνες στην αυλή μου.....τα σκυλιά σου....τα φυτά σου φέρνουν φύλα στην αυλή μου...η οπτική σου ίνα κουβαλάει τον σατανά.....ο τροχός σου το μεσημέρι με ενοχλεί.....έκανες κορονοπαρτυ....και άλλες τέτοιες ευχάριστες ατάκες χαρακτηρίζουν συχνά πυκνά την γειτονιά μου και την ελληνική πραγματικοτητα

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, e1995kati είπε

ο τροχός σου το μεσημέρι με ενοχλεί

τα σκυλιά σου

Αυτα σε τι πλαισια ειπωθηκαν;
Τα ειπες,στα ειπαν,τα ειπαν σε αλλους;

Δημοσ.

Έχω έρθει σε έντονο διαπληκτισμο με μύδι γείτονα για παρόμοιες αιτίες 3 φορές...Ενώ ανέκαθεν είμαι άνθρωπος της συνενοησης......άρχισα να επιδίδομαι σε βρισιές και τσαμπουκαδες.......μετά από δικιες  του προκλήσεις......Γενικότερα ζω σε μια γειτονιά που έχουμε κάνει πλέον δυστηχος φαβελες οι γείτονες και δεν τειρητε κανένας όρος πλέον.....δυστηχος η ζωή μας έγινε πλέον υπερβολικά απαιτητική σε σχέση με τα προγενέστερα χρόνια ......οπότε αν θες την άποψη μου μπες στην διαδικασία δικαστηρίου μόνο εάν η ασφάλεια δεν σε αποζημιωσει

Με τρακάρεις....η μουσική ενοχλεί....το παρκάρισμα σου......έφερες τις σκόνες στην αυλή μου.....τα σκυλιά σου....τα φυτά σου φέρνουν φύλα στην αυλή μου...η οπτική σου ίνα κουβαλάει τον σατανά.....ο τροχός σου το μεσημέρι με ενοχλεί.....έκανες κορονοπαρτυ....και άλλες τέτοιες ευχάριστες ατάκες χαρακτηρίζουν συχνά πυκνά την γειτονιά μου και την ελληνική πραγματικοτητα

Καλά έλεος. Σε τι γειτονιά μένεις και έχετε τέτοια θέματα; Σε τίποτε παραγκουπολη σε μέρος με γύφτους; Ολο και κάποιος μπορεί να έχει θέματα με γείτονες, και εμείς είχαμε, αλλά όχι και σε τέτοιο βαθμό. 

Δημοσ.

Για τους μαχητές του δικαίου έχω να πω οτι μερικές φορές είναι καλύτερα να μην μπλέκεις όσο παράδοξο και αν ακούγεται αυτό.... ειδικά αν έχεις οικογένεια τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για αγρίους... ο φίλος πάνω για να λέει ότι δεν θέλει να ξαναμπλεξει κάτι ξέρει φαντάζομαι....

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Καλά έλεος. Σε τι γειτονιά μένεις και έχετε τέτοια θέματα; Σε τίποτε παραγκουπολη σε μέρος με γύφτους; Ολο και κάποιος μπορεί να έχει θέματα με γείτονες, και εμείς είχαμε, αλλά όχι και σε τέτοιο βαθμό. 

Η περιοχή μου πλέον έγινε πηχτρα....είμαστε πολύ πυκνοκατοικημένα.....αυτά που ανέφερα δεν είναι πλέον από δικής μου πλευράς....το συχνότερο πρόβλημα είναι με τα παρκαρίσματα.....φαντάσου ένα μικρό στενό 200 μέτρα πλακόστρωτο....απ' την μια διαγραμιση τυφλών με παρκαρισμένα και απ' την άλλη διπλόπαρκαρισμενα

Υπάρχει πλήρης ασυνεννοησία  έχω προτείνει να γίνουν και συνελεύσεις για τα θέματα αυτά ....και φανταστείτε είμαστε μεζονέτες.........σκέφτηκα να απευθυνθώ στον δήμο αρκετές φορές να τοποθετηθεί σηματοδότηση επακριβης στον δρόμο.....

Επεξ/σία από e1995kati
  • Sad 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Ολο και κάποιος μπορεί να έχει θέματα με γείτονες, και εμείς είχαμε, αλλά όχι και σε τέτοιο βαθμό. 

Εχω την υποψια οτι τα μισα προβληματα που ανεφερε τα εξεφρασαν οι αλλοι προς αυτον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...