Nabuko Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, vagos789 είπε ποιος θελει να παει σε δικη το 3023 Το ελληνικό δικαστικό σύστημα είναι λίγο αργό, είναι γνωστό αυτό.
Black Demis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 9 hours ago, vagos789 said: Ο σκοπος ειναι να αποφυγεις ενα δικαστηριο,ποιος θελει να παει σε δικη το 3023 για ενα καθρεπτη ; Το θέμα πολλές φορές δεν είναι η ζημιά αλλά για το γαμωτο
StamTheMan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Επισης,οσο δεν κανουμε κατι,αυτοι θα συνεχιζουν το βιολι τους. 1 1
Black Demis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 9 hours ago, StamTheMan said: Επισης,οσο δεν κανουμε κατι,αυτοι θα συνεχιζουν το βιολι τους. όπως τι? αυτό που εκανα εγώ πχ λυση δεν ειναι (απλά με κατάντησαν να φτάσω εκεί να πάρω έστω ηθική ικανοποίηση) ακομη και video να εχεις δεν το δέχονται και πολλές φορές το πάνε μεχρι το τέλος (δεν θελουν και πολλοί να τρέχουν στα δικαστήρια) το μονο καλό που κανουν η κάμερες ειναι οτι έμαθαν να προσέχουν γιατι φοβουνται μην γίνουν ρεζίλι... πραγματικά έμαθαν να οδηγανε με το που μπικαν και κάλυψαν τόσο τεράστια περιοχή
StamTheMan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, Black Demis είπε όπως τι? αυτό που εκανα εγώ πχ λυση δεν ειναι (απλά με κατάντησαν να φτάσω εκεί να πάρω έστω ηθική ικανοποίηση) Εφερε αποτελεσματα ομως,με τον ενα η με τον αλλο τροπο. Αλλα εγω μιλαω για τετοια ρεμαλια,που νομιζουν οτι μπορουν να τα κανουν. Πρεπει να το τραβαμε οσο γινεται και να αφησουμε τα "που να μπλεκεις".
Black Demis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 4 hours ago, StamTheMan said: Πρεπει να το τραβαμε οσο γινεται και να αφησουμε τα "που να μπλεκεις". αυτο απαιτει κατι πολυ βασικο που κανεις μας σχεδον δεν εχει... και ειναι το κουραγιο...
StamTheMan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, Black Demis είπε αυτο απαιτει κατι πολυ βασικο που κανεις μας σχεδον δεν εχει... και ειναι το κουραγιο... Καπως φτασαμε ως εδω ομως. Μια ζωη μας εφαγε ο ωχαδερφισμος. Κατα τα αλλα, για καμια 28η και καμια 25η ειμαστε. 1
Black Demis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 6 hours ago, StamTheMan said: Καπως φτασαμε ως εδω ομως. Μια ζωη μας εφαγε ο ωχαδερφισμος. Κατα τα αλλα, για καμια 28η και καμια 25η ειμαστε. Χίλιες φορές να πλυρωσω την ζιμια στο αυτοκινιτο ή να καταλήξω σε αυτό που έκανα και ας έχω κίνδυνο να μπω φιλακη για σωματικές βλάβες. Πάρα να πλυρωσω ψυχίατρο και να παίρνω ψυχο φάρμακα
StamTheMan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Black Demis είπε Χίλιες φορές να πλυρωσω την ζιμια στο αυτοκινιτο ή να καταλήξω σε αυτό που έκανα και ας έχω κίνδυνο να μπω φιλακη για σωματικές βλάβες. Πάρα να πλυρωσω ψυχίατρο και να παίρνω ψυχο φάρμακα Καπως ετσι λοιπον αυτοι θα συνεχίσουν.
Black Demis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 2 hours ago, StamTheMan said: Καπως ετσι λοιπον αυτοι θα συνεχίσουν. Άλλη επηλογη δεν υπάρχει κανείς δεν θέλει να καταλήξει στον ψυχίατρο για λίγα ευρώ
Dantε Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 25 λεπτά πριν, Black Demis είπε Άλλη επηλογη δεν υπάρχει κανείς δεν θέλει να καταλήξει στον ψυχίατρο για λίγα ευρώ Καθολου δε καταληγεις στο ψυχιατρο. Μια χαρα μπορεις ευκολα να τρολλαρεις και να βαλεις στη θεση τους τετοια ατομα. Αν το καναν αρκετοι, θα κοβοντουσαν τετοιες συμπεριφορες. Αφου λοιπον δε θες να καταληξεις ψυχιατρο, απο οτι λες, κατσε να σε εκμεταλλευται ο καθενας με την αυθαδεια του. 4
Black Demis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 18 minutes ago, Dantε said: Καθολου δε καταληγεις στο ψυχιατρο. Μια χαρα μπορεις ευκολα να τρολλαρεις και να βαλεις στη θεση τους τετοια ατομα. Αν το καναν αρκετοι, θα κοβοντουσαν τετοιες συμπεριφορες. Αφου λοιπον δε θες να καταληξεις ψυχιατρο, απο οτι λες, κατσε να σε εκμεταλλευται ο καθενας με την αυθαδεια του. Οποίος μπορεί καλό κουράγιο του αλλά όταν δουλεύεις 12 ώρες και έρχεσαι πτώμα το να κοινηγας γνωμικά όλα αυτά είναι θάνατος, εδώ ήμουν μάρτυρας σε ένα ατύχημα σοβαρό και είπα δεν είδα τπτ γιατί θυμάμαι τι τράβηξα τελευταία φορά σε κάτι τέτοιο και πόσο ψυχοφωρο ήταν 1 2
greekfragma Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 4 minutes ago, Black Demis said: Οποίος μπορεί καλό κουράγιο του αλλά όταν δουλεύεις 12 ώρες και έρχεσαι πτώμα το να κοινηγας γνωμικά όλα αυτά είναι θάνατος, εδώ ήμουν μάρτυρας σε ένα ατύχημα σοβαρό και είπα δεν είδα τπτ γιατί θυμάμαι τι τράβηξα τελευταία φορά σε κάτι τέτοιο και πόσο ψυχοφωρο ήταν αν ήταν δικός σου άνθρωπος το θύμα στο σοβαρό ατύχημα πως θα σου φαινόταν ένας μάρτυρας να έκανε το ίδιο; 8
SabotazNic Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 4/9/2023 στις 8:25 ΠΜ, turbat0s είπε Έχω χρόνια να ασχοληθώ με φαναρτζήδες αλλά υπάρχουν ακόμη ζημιές των 100€? Μου φαίνεται αστείο ποσό τι είναι μια γρατζουνιά? Ενημερωτικα παντως μια αλεπου που βρηκα μπροστα αριστερα κατω απο τα φωτα, χωρις ευτυχως μηχανικη ζημια, πηγα σε εναν που προφανως ηθελε να με πιασει με 400 ευρω για αλλαγη 5 ανταλλακτικων (φτερο, προφυλακτηρας, ενα αλλο μεταλλικο κατω απο τα φωτα που εχει το σημα seat κτλ), και τελικα πηγα σε εναν αλλο και μου το εφτιαξε με 40. Η γωνια ειδικα ειχε μπει μεσα, ειχε ξεκουμπωσει ενα πλαστικο μαλακο απο κατω κτλ
Black Demis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 57 minutes ago, greekfragma said: αν ήταν δικός σου άνθρωπος το θύμα στο σοβαρό ατύχημα πως θα σου φαινόταν ένας μάρτυρας να έκανε το ίδιο; Θα τον καταλάβαινα δίστιχός Όταν σε έχουν απειλήσει για να μην καταθέσεις όταν σε έχουν μηνύσει στο τέλος για ψευδομαρτηρια όταν καταφέρνεις και ξεμπλέξεις μετά από 6 χρονια και καταλήγεις και χαμένος χρηματικά και ψυχολογικά ράκος με χάπια, δεν πάει να σφάξουν μπροστά σου 50 άτομα θα κάνεις τα στραβά μάτια πλέον Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2023 από Black Demis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα