kalmik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 To δικαστήριο τη δέχεται ως αποδεικτικό στοιχεία γιατί η μη νομιμότητα καταγραφής προσωπικών δεδομένων υποχωρεί εμπρός στον κίνδυνο μη παροχής έννομης προστασίας προς αυτόν που δικαιούται όταν η υπαιτιότητα είναι του καταγραφόμενου. 3
listerstorm Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, filip123go είπε Πάντως γενικώς, δεν μπορώ να καταλάβω, αυτοί που τρακαρουν ένα αυτοκίνητο και σηκώνονται και φεύγουν, τι σκ@τα σκέφτονται;;;; Έναν σκασμό λεφτά την πληρώνεις την ασφαλιστική, για τέτοιες περιπτώσεις. Δεν φαντάζεσαι πόσα αυτοκίνητα κυκλοφορούν ανασφάλιστα. Είχα μπει μια φορά και έναν καιρό σε αυτοκίνητο φίλου-φίλου, ξαφνικά πετάει ένα "πρέπει να ανανεώσω και την ασφάλεια έχει λήξει εδώ και κάνα τετράμηνο" Επίσης μπορεί να οδηγούν ανήλικα. Μια φορά και έναν δεύτερο καιρό, παρκάρω σε ένα εμπορικό κέντρο αργά το βράδυ, βγαίνω και βρωμάει βενζίνη. Βλέπω γύρω γύρω διπλανό αυτοκίνητο 3 αμούστακα ανήλικα γυμνασιόπαιδα και καμιά 3-4 κοριτσάκια. Το αμάξι είχε διαρροή από την δεξαμενή καυσίμου και έτρεχε παντού. Λέω στα παιδιά δεν πάτε πουθενά φωνάζετε οδική, μου απαντάει το ένα αμούστακο (που μάλλον οδηγούσε) δεν έχω δίπλωμα ούτε ξέρω τι είναι η οδική, του λέω το αμάξι πρέπει να μείνει εδώ και να γυρίσετε αλλιώς. Ε τελικά όταν γύρισα πήραν το αμάξι και έφυγαν κανονικότατα. Έπρεπε να είχα πάρει πινακίδες και να είχα καλέσει την αστυνομία, που να το φανταστώ. Άντε να σε τρακάρει τώρα αυτός και να πας και στη στενή επειδή μέσα στο αμάξι ήταν 5-6 ανήλικα. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2023 από listerstorm 1
warewolf Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Γενικότερα μιλώντας για τις κάμερες. https://ydrogeiosdetectives.gr/τι-ισχύει-για-τις-κάμερες-ασφαλείας-σε/
GodzillaCover Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 2 hours ago, valkon said: Ίσως μπαίνουν και άλλοι παράγοντες, να ήταν μεθυσμένος, ουσίες να είχε μέσα στο αμάξι οτιδήποτε, να μην οδηγούσε ο ίδιος αλλά το ανιψάκι χωρίς δίπλωμα κτλ. Άπειρα πράγματα. Ε και; Αφήνεις σημείωμα και δε θα έχεις θέμα. Ησουν μεθυσμένος; Όταν θα έρθει ο πραγματογνώμονας δε θα είσαι, δεν αποδεικνύεται κάπως αυτό. Δεν είχες δίπλωμα; Όταν θα έρθει ο πραγματογνώμονας προφανώς θα δηλώσετε ότι οδηγούσε οδηγός με δίπλωμα. Πάλι δεν έχεις θέμα. Η μόνη περίπτωση που μπορώ να καταλάβω να μην αφήσεις σημείωμα είναι αν χιλιοτσεκάρεις το αμάξι του άλλου και δεις ότι δεν έπαθε απολύτως τίποτα. 1
Narayan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 26 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε Ε και; Αφήνεις σημείωμα και δε θα έχεις θέμα. Ησουν μεθυσμένος; Όταν θα έρθει ο πραγματογνώμονας δε θα είσαι, δεν αποδεικνύεται κάπως αυτό. Δεν είχες δίπλωμα; Όταν θα έρθει ο πραγματογνώμονας προφανώς θα δηλώσετε ότι οδηγούσε οδηγός με δίπλωμα. Πάλι δεν έχεις θέμα. Η μόνη περίπτωση που μπορώ να καταλάβω να μην αφήσεις σημείωμα είναι αν χιλιοτσεκάρεις το αμάξι του άλλου και δεις ότι δεν έπαθε απολύτως τίποτα. Ναι, αυτός που οδηγάει πιωμένος και χωρίς δίπλωμα είναι σίγουρα υπεύθυνο άτομο που θα αναλάβει τις ευθύνες του και θα κάνει το σωστό. 😁 4
Black Demis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 4 hours ago, warewolf said: Τον νομικό σκόπελο πως τον ξεπεράσατε. ? Δεν το ξεπεράσαμε, παντός πλέον ακόμη και αστυνομία έρχεται και ζητάνε καταγραφή αν γίνεται κάτι και τα καλύπτει
mikevchq Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 3 hours ago, Bitbit said: υπάρχουν πολλοί λόγοι για κάτι τέτοιο και δεν είναι καθόλου περίεργο. Μπορώ να σου βρω 1002 λόγους. Να σου πω συνοπτικά 2 παραδείγματα φίλων πριν χρόνια. Γίνεται μια τράκα όπου ο φίλος μου που οδηγούσε πλήρωσε μετρητά τον οδηγό του άλλου αυτοκινήτου για να λήξει το θέμα. Η ζημιά ήταν μικρή. Παράλογο τελείως μιας και αν αναλαμβανε η ασφαλεια δε θα πλήρωνε τίποτα, άσε που δεν ήταν ξεκάθαρο ποιος έφταιγε. Ο λόγος; Σε καμια περίπτωση δεν ήθελε να μαθευτεί ότι βρισκόταν σε αυτή την πόλη. Το γιατί δεν έχει σημασία. 😛 Διαφορετική περίπτωση αυτή αλλά αν τύχαινε και χτυπούσε χωρίς να είναι κανένας, είναι αυτονόητο ότι θα έφευγε χωρίς να αφήσει χαρτάκι. 2ο παράδειγμα, πριν αρκετά χρόνια πάλι. Φίλος μικρής ηλικίας με καινούργιο αυτοκίνητο στην προσπάθεια του να ξεπαρκάρει χτυπάει ένα αυτοκίνητο. Γίνεται Λούης, δε τον πήρε χαμπάρι κανεις. Ο λόγος; Πολύ απλά αν το έλεγε στον πατέρα του θα υπήρχαν θέματα όπως όλοι καταλαβαίνουμε. Τι έκανε; Πήγε σπίτι και είπε ότι μόλις πήγε να πάρει το αυτοκίνητο το βρήκε χτυπημένο. Και στις 2 περιπτώσεις μιλάς για ενήλικους που δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες των πράξεών τους. Στην 2η περίπτωση αυτό πηγάζει και από λάθος ανατροφή. Εγώ προσωπικά θα έβαζα τον γιό μου να βρει το αμάξι και να αφήσει σημείωμα. Θέμα θα υπήρχε επειδή παράτησε χτυπημένο αυτοκίνητο όχι επειδή είχε χτυπήσει το αυτοκίνητο. 2 2
filipprin Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) fotaras13 Επρεπε την στιγμη του ατυχήματος να φωναξεις ασφαλεια για καταγραφη και αστυνομια ΠΡΙΝ κουνηθεί το αμαξι.Το θεμα ειναι διαδικαστικο και δεν ξερω πως ξεπερνιέται.Στο αρχειο υπαρχει ημερομηνια.Εσυ ποτε θα κάνεις δηλωση στην ασφαλεια κανα χρονο αργοτερα....... Αν το θεμα ειναι να τον τρεξεις κανε σωστα τα τυπικα με ενα δικηγορο και καντου αγωγη κατευθείαν και ασε την ασφαλεια,απο εκει δεν πας πουθενα Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2023 από filipprin
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, filip123go είπε Πάντως γενικώς, δεν μπορώ να καταλάβω, αυτοί που τρακαρουν ένα αυτοκίνητο και σηκώνονται και φεύγουν, τι σκ@τα σκέφτονται;;;; Έναν σκασμό λεφτά την πληρώνεις την ασφαλιστική, για τέτοιες περιπτώσεις. Για ζημιά 100-200 ευρώ, δεν πρόκειται να σου ανέβουν τα ασφάλιστρα. Γιατί είσαι τέτοιο μύδι και τον παρατάς τον άλλον έτσι;;;; Εγωισμός. Να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος;Οτι έφταιξαν;Ποτέ. 1
achilles_g_ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, vagos789 είπε οχι γιατι ετσι δινεις πατημα σε καποιον να πει "λαθος κανεις" και να τελειωσει εκει το θεμα Δεν θα τελειώσει εκεί. Έτσι και αλλιώς, αν δεν το παραδεχτεί, θα πάει δικαστικά, καλύτερα να μη ξέρει ότι υπάρχει.
Bitbit Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, mikevchq said: Και στις 2 περιπτώσεις μιλάς για ενήλικους που δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες των πράξεών τους. Στην 2η περίπτωση αυτό πηγάζει και από λάθος ανατροφή. Εγώ προσωπικά θα έβαζα τον γιό μου να βρει το αμάξι και να αφήσει σημείωμα. Θέμα θα υπήρχε επειδή παράτησε χτυπημένο αυτοκίνητο όχι επειδή είχε χτυπήσει το αυτοκίνητο. δεν έχει σημασία απο που πηγάζει το καθένα. εγώ απλά ανέφερα 2 πραγματικά γεγονότα για να δείξω ότι υπάρχουν λόγοι για να την κοπανήσει κάποιος. Εσύ μπορεί να έπραττες έτσι με το γιο σου, το ίδιο μπορεί να έπραττε και ο πατέρας του παιδιού. Το παιδί μπορεί να φοβόταν όμως ότι ο πατέρας θα του πάρει το αυτοκίνητο. Άλλος μπορεί να ήταν ανασφάλιστος. Άλλος πάνω στο άγχος του να σκέφτηκε... ποπο έκανα βλακεία, να την κοπανήσω γρήγορα. Πολλές φορές πάνω στην ένταση δε σκεφτόμαστε σωστά. Άλλος μπορεί να βρίσκοταν σε μέρος που δεν έπρεπε να βρίσκεται (ο άλλος φίλος) Άλλος μπορεί να νομίζει ότι θα πληρώσει περισσότερα ασφάλιστρα Δε ξέρεις πως σκέφτεται ο καθένας αλλά δε στέκει να λέμε ότι μας φαίνεται παράξενο που ο άλλος γίνεται λούης 1
Black Demis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 7 hours ago, filip123go said: Πάντως γενικώς, δεν μπορώ να καταλάβω, αυτοί που τρακαρουν ένα αυτοκίνητο και σηκώνονται και φεύγουν, τι σκ@τα σκέφτονται;;;; Έναν σκασμό λεφτά την πληρώνεις την ασφαλιστική, για τέτοιες περιπτώσεις. Για ζημιά 100-200 ευρώ, δεν πρόκειται να σου ανέβουν τα ασφάλιστρα. Γιατί είσαι τέτοιο μύδι και τον παρατάς τον άλλον έτσι;;;; θες να σου πω μερικά γι γιατι? 1. κυκλοφορούν άπειρα ανασφάλιστα (αν και συνήθως δεν ειναι αυτοη η περίπτωση μας) 2, κυκλοφορούν άπειρα άτομα μαστουρωμένα η ντιρλα (και αυτό δεν ειναι συνήθως η περίπτωση μας όταν μηλαμε για παρακαρισμα) 3. πάρα πολλοί ειναι χωρίς δίπλωμα (και αυτό σπάνια ειναι η περίπτωση μας οταν μηλαμε για παρκάρισμα 4. δεν θελουν να χάσουν χρόνο (αρκετά συχνό φαινόμενο αλλά και πάλι δεν ειναι τοπ περίπτωση) 5, δεν θελουν να συναντήσουν πρόσωπο με πρόσωπο αυτόν που τράκαραν λόγο φόβου (και εδω συνηθισμένη πρόπτωση αλλα και πάλι άλλη περίπτωσή κραταει την πρωτια) 7. έχουν τρακάρει τοσες φορες που η ασφλιστικη θα τους μπαναρει 6. ΕΓΩΙΣΜΌΣ (ΝΑτος ο νικητής μας εδω ειναι η ποιο συνηθισμένη περίπτωση εγωησμος και το πως θα τον κοιτάξει ο άλλος απαξιωτικά εδω ειναι και το ζουμί ) 1
StamTheMan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Black Demis είπε κυκλοφορούν άπειρα άτομα μαστουρωμένα η ντιρλα Αυτος ειναι ο νουμερα ενα λογος,για μενα. Δεν μπορειτε να διανοηθειτε ποσος κοσμος κυκλοφορει πιωμενος η μαστουρωμενος ακομα και πριν το μεσημερι. Απλα ειναι τοσο,οσο ,για να μην κανουν μπαμ. 2 ώρες πριν, Black Demis είπε δεν θελουν να χάσουν χρόνο Αυτος ειναι ο δευτερος λογος. Ακομα και οταν δεν εχουν καπου να πανε. Γενικα ομως,αν δεν υπαρχουν σωστη παιδεια και αρχες,απο το σπιτι,δεν υπαρχουν πολλες ελπιδες.Και ο τιμημενος ο εγωισμος,αλλη ιστορια και αυτος. 2 σκηνικα που μου ηρθαν στο μυαλο: Spoiler Ξενος ( εκτος περιοχης ) χτυπαει αυτοκινητο,μπροστα μου,100 μετρα πριν το μαγαζι που συνεργαζομαι. Βαζει αλαρμ και ανεβαινει στο πεζοδρομιο,μπροστα στο μαγαζι. Ο συνεργατης μου βγαινει να του πει να φυγει,γιατι κλεινει την εισοδο του μαγαζιου και ο τυπος μπαινει σε αμυνα απευθειας: "Κατσε ρε φιλε,εδω τρακαραμε και εσυ μας λες για την εισοδο,κατσε να δουμε τι παθαμε" κτλ. Ο δικος μου του λεει να παει παρακατω να το παρκαρει.Ο τυπος μπηκε στο αμαξι και απλα εφυγε. Φυσικα ειχα παρει πινακιδα απο τη στιγμη που χτυπησε,την οποια εγραψα σε χαρτι και εβαλα στο παρμπριζ του αλλου. Αλλο σκηνικο,χτυπανε σε διασταυρωση διπλα απο το σπιτι μου και για να μην κλεισουν την κινηση,μπαινουν αναποδα στο μονοδρομο. Σταματαω διπλα και τους επισημαινω οτι αμα ερθει η τροχαια θα φανε κληση και θα χασουν και πινακιδες. Ιδια απαντηση : "Κατσε ρε φιλε,εδω τρακαραμε και μας λες για το παρκαρισμα;" "Δε με απασχολει τι κανατε",του λεω," απλα θα φατε κληση". Ουτε με ενοιαξε αν τη φαγανε,αφου δεν καταλαβαινουν τα βασικα.
Black Demis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 9 hours ago, StamTheMan said: Αυτος ειναι ο νουμερα ενα λογος,για μενα. Δεν μπορειτε να διανοηθειτε ποσος κοσμος κυκλοφορει πιωμενος η μαστουρωμενος ακομα και πριν το μεσημερι. Απλα ειναι τοσο,οσο ,για να μην κανουν μπαμ. Αυτος ειναι ο δευτερος λογος. Ακομα και οταν δεν εχουν καπου να πανε. Γενικα ομως,αν δεν υπαρχουν σωστη παιδεια και αρχες,απο το σπιτι,δεν υπαρχουν πολλες ελπιδες.Και ο τιμημενος ο εγωισμος,αλλη ιστορια και αυτος. 2 σκηνικα που μου ηρθαν στο μυαλο: Reveal hidden contents Ξενος ( εκτος περιοχης ) χτυπαει αυτοκινητο,μπροστα μου,100 μετρα πριν το μαγαζι που συνεργαζομαι. Βαζει αλαρμ και ανεβαινει στο πεζοδρομιο,μπροστα στο μαγαζι. Ο συνεργατης μου βγαινει να του πει να φυγει,γιατι κλεινει την εισοδο του μαγαζιου και ο τυπος μπαινει σε αμυνα απευθειας: "Κατσε ρε φιλε,εδω τρακαραμε και εσυ μας λες για την εισοδο,κατσε να δουμε τι παθαμε" κτλ. Ο δικος μου του λεει να παει παρακατω να το παρκαρει.Ο τυπος μπηκε στο αμαξι και απλα εφυγε. Φυσικα ειχα παρει πινακιδα απο τη στιγμη που χτυπησε,την οποια εγραψα σε χαρτι και εβαλα στο παρμπριζ του αλλου. Αλλο σκηνικο,χτυπανε σε διασταυρωση διπλα απο το σπιτι μου και για να μην κλεισουν την κινηση,μπαινουν αναποδα στο μονοδρομο. Σταματαω διπλα και τους επισημαινω οτι αμα ερθει η τροχαια θα φανε κληση και θα χασουν και πινακιδες. Ιδια απαντηση : "Κατσε ρε φιλε,εδω τρακαραμε και μας λες για το παρκαρισμα;" "Δε με απασχολει τι κανατε",του λεω," απλα θα φατε κληση". Ουτε με ενοιαξε αν τη φαγανε,αφου δεν καταλαβαινουν τα βασικα. Για αυτό καλά κάναμε και έχουμε κάνει την γειτονιά big brother που πέρα απο την γειτονιά καλύπτει και τεράστιο μέρος από τον κεντρικό δρόμο καθος όλες η κάμερες είναι 4k αν το ίδιο γινόταν και αλλού να δούμε αν θα έκανε κάποιος κάτι (και δεν μηλαω μόνο για τρακάρισματα) 2
vagos789 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 15 ώρες πριν, achilles_g_ είπε Δεν θα τελειώσει εκεί. Έτσι και αλλιώς, αν δεν το παραδεχτεί, θα πάει δικαστικά, καλύτερα να μη ξέρει ότι υπάρχει. Ο σκοπος ειναι να αποφυγεις ενα δικαστηριο,ποιος θελει να παει σε δικη το 3023 για ενα καθρεπτη ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα