Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλά υπήρχε κάμερα στο σημείο και το υλικό μου δώθηκε σήμερα από τον απέναντι που φαίνεται ξεκάθαρα ότι το έκανε συγκεκριμμένος γείτονας. Μάλιστα μόλις το έκανε κατέβηκε και κοίταζε και την κάμερα και έφυγε απ΄οτο σημείο.

Ζημιά περίπου 100 ευρώ...

Υπάρχει νομική ισχύ όμως από την κάμερα;

Επεξ/σία από fotaras13
  • Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, fotaras13 είπε

Αλλά υπήρχε κάμερα στο σημείο και το υλικό μου δώθηκε σήμερα από τον απέναντι που φαίνεται ξεκάθαρα ότι το έκανε αυτός. Μάλιστα κατέβηκε και κοίταζε και την κάμερα αυτός και την έκανε.Ζημιά περίπου 50-100 ευρώ...

Τώρα και να υπάρχει , θα πληρώσεις δικηγόρο για ζημιά 50-100ε ?

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, fotaras13 είπε

Ναι. Γιατί ο συγκεκριμμένος είναι ένα μύδι ούτως ή άλλως....

Πες του ότι τον είδαν και αν δεν κάνει δήλωση θα τον μπιπ μπιπ .

• Like 7
Δημοσ.
8 minutes ago, fotaras13 said:

Αλλά υπήρχε κάμερα στο σημείο και το υλικό μου δώθηκε σήμερα από τον απέναντι που φαίνεται ξεκάθαρα ότι το έκανε συγκεκριμμένος γείτονας. Μάλιστα μόλις το έκανε κατέβηκε και κοίταζε και την κάμερα και έφυγε απ΄οτο σημείο.

Το αμάξι παρακαρισμένο σε δημόσιο χώρο; 

Δημοσ.

Δεν αναφέρεις για κάμερες.... εκτός και αν πάει δικαστικά που εκεί το δέχεται ο δικαστής σαν αποδεικτικό.

Ενημερώνεις τον ασφαλιστή/ασφαλιστική σου ότι σε χτύπησε το όχημα με χχχ πινακίδα / μάρκα, ώρα, διεύθυνση.....ή θα κάνει αποδοχή ή θα πάτε δικαστικά με έξοδα της Νομικής προστασίας που έχεις πληρώσει.

• Like 24
Δημοσ.

κάμερες δεν αναφέρεις πάντως αν δεν φτάσεις σε σημείο να πάει δικαστικά αν πάει δικαστικά το πας μεχρι το τέλος.... δλδ να φτάσεις στο σημείο να πάρεις και δικαστικά έξοδα και ζημιά (εγω θα το τραβούσα για το γαμώτο )

για την ωρα αναφέρεις στην ασφαλεια οτι τάδε ταδε όχημα χτύπησε το δικο μου και το εγκατέλειψε και από εκεί και πέρα θα πας με αυτόν τον οδο αν χρειαστει video εκεί θα το πας

ετυχε και σε μενα κάτι παρομιο δεν πήγα βέβαια με αυτήν την οδό για άλλο λογο άλλα το ηθικό αποτέλεσμα ήταν πολύ ανώτερο απο την αποζημίωση που θα επαιρνα από την ασφαλιστική.... μπορει να ξόδεψα 160 ευρώ να  φτιάξω την ζημιά αλλά το πώς κατελειξε θέμα για τον τυπα για μένα ήταν 100000 φορές ποιο ικανοποιητικό

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Black Demis είπε

κάμερες δεν αναφέρεις πάντως αν δεν φτάσεις σε σημείο να πάει δικαστικά αν πάει δικαστικά το πας μεχρι το τέλος.... δλδ να φτάσεις στο σημείο να πάρεις και δικαστικά έξοδα και ζημιά (εγω θα το τραβούσα για το γαμώτο )

για την ωρα αναφέρεις στην ασφαλεια οτι τάδε ταδε όχημα χτύπησε το δικο μου και το εγκατέλειψε και από εκεί και πέρα θα πας με αυτόν τον οδο αν χρειαστει video εκεί θα το πας

ετυχε και σε μενα κάτι παρομιο δεν πήγα βέβαια με αυτήν την οδό για άλλο λογο άλλα το ηθικό αποτέλεσμα ήταν πολύ ανώτερο απο την αποζημίωση που θα επαιρνα από την ασφαλιστική.... μπορει να ξόδεψα 160 ευρώ να  φτιάξω την ζημιά αλλά το πώς κατελειξε θέμα για τον τυπα για μένα ήταν 100000 φορές ποιο ικανοποιητικό

Ωραίος. Και μένα δεν με νοιάζει τόσο η ζημειά. Είναι το γαμώτο....

Έχει ξαναγίνει.... Παλιότερα το είχα βρει τρακαρισμένο ίσως από τον ίδιο.

Μετά από λίγο καιρό μπήκε κάμερα και ξανά καταγράφηκε από την κάμερα αλλά δεν φαινόταν γιατί έτυχε το αμάξι μου σε εκείνο το σημείο να ήταν ήδη τρακαρισμένο. Και πάλι με τον ίδιο τρόπο το αντιμετώπισε. Σηκώθηκε και έφυγε κύριος, ο τύ[πος την έχει δει γαμ0 και δερν0 και στα @@ του όλα.... Τώρα όμως κάνει μπαμ το χτύπημα. θα μιλήσω με ασφαλιστή απο εβδομάδα.

@Klausx

Πάλι καλά ένας μάγκας ασφαλιστής πριν χρόνια με είχε ενημερώσει ότι είναι σημαντική η νομική προστασία αν χρειαστεί και από τότε πάντα την έχω σαν κάλυψη...

Ευχαριστώ όσους βοήθησαν. Το θέμα μπορεί να κλειδώσει.

Επεξ/σία από fotaras13
  • Like 3
Δημοσ.
18 minutes ago, fotaras13 said:

Ωραίος. Και μένα δεν με νοιάζει τόσο η ζημειά. Είναι το γαμώτο....

Έχει ξαναγίνει.... Παλιότερα το είχα βρει τρακαρισμένο ίσως από τον ίδιο.

Μετά από λίγο καιρό μπήκε κάμερα και ξανά καταγράφηκε από την κάμερα αλλά δεν φαινόταν γιατί έτυχε το αμάξι μου σε εκείνο το σημείο να ήταν ήδη τρακαρισμένο. Και πάλι με τον ίδιο τρόπο το αντιμετώπισε. Σηκώθηκε και έφυγε κύριος, ο τύ[πος την έχει δει γαμ0 και δερν0 και στα @@ του όλα.... Τώρα όμως κάνει μπαμ το χτύπημα. θα μιλήσω με ασφαλιστή απο εβδομάδα.

@Klausx

Πάλι καλά ένας μάγκας ασφαλιστής πριν χρόνια με είχε ενημερώσει ότι είναι σημαντική η νομική προστασία αν χρειαστεί και από τότε πάντα την έχω σαν κάλυψη...

Ευχαριστώ όσους βοήθησαν. Το θέμα μπορεί να κλειδώσει.

σε μας πλέον όλη η γειτονιά ειναι big brother βάλαμε 4 κάμερες (σε διαφορα σπίτια) και μοιραζόμαστε τα account) στην πράξη καταγράφετε ένα τεράστιο μέρος από το τετράγωνο... αν και πλέον κατελειξα να βάζω αυτοκίνητο και μηχανη σε parking γιατι μολις μπήκαν κάμερες ξαφνικά όλοι έμαθαν δια μαγείας να οδηγήσανε αλλά ξεκινισε άλλο θέμα άρχισαν να πέφτουν πράγματα απο τα μπαλκόνια ετσι για να μην καταλήξω εγώ σε φυλακή και διαφορα αλλά άτομα κάτω απο τα 2 μέτρα γης.... κατέληξα σε παρκινγ

• Like 5
  • Sad 1
Δημοσ.

Απορω πραγματα πως αντεχετε.
Η ζημια στα @@ μας,αλλα το γαμωτο που λετε καποια στιγμη θα με κανει να κανω πολυ κακο σε καποιον.

Ειναι να μην πεσουν σε κακο timing.
Θυμαμαι στο προηγουμενο σπιτι,ενας μπαρμπας παρκαρε σφηνα στο δικο μου,με τετοιο τροπο ωστε οταν ανοιξε την πορτα,χτυπησε την πορτα μου.
Οταν πηγα να μπω,ηταν οριακα αδυνατον,οποτε θεωρησα δεδομενο οτι αφου δε μπορουσα εγω να μπω,δε μπορουσε ουτε αυτος  να βγει.
Φυσικα,ειχε αφησει σημαδι στην πορτα.
Την επομενη που τον ξεμπροστιασα,το αρνηθηκε,δεν το συνεχισα,απλα τον παρακαλεσα να προσεχει γιατι το αμαξι ηταν σχεδον καινουργιο.
Το πασχα της καραντινας,αποφασισε να ασπρισει τον τοιχο του,ασπριζοντας και το πισω μερος του αυτοκινητου.
Επειδη δεν παιρνω συχνα το αμαξι,αργησα πολυ να το δω.

Τον εσωσε το timing και το οτι μετακομισα,αλλιως καποιος θα ειχε μπει στο χωμα και καποιος στη φυλακη.

• Like 1
  • Sad 4
Δημοσ.
10 ώρες πριν, fotaras13 είπε

Έχω χρόνια να ασχοληθώ με φαναρτζήδες αλλά υπάρχουν ακόμη ζημιές των 100€?

Μου φαίνεται αστείο ποσό τι είναι μια γρατζουνιά?

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Black Demis είπε

σε μας πλέον όλη η γειτονιά ειναι big brother βάλαμε 4 κάμερες (σε διαφορα σπίτια) και μοιραζόμαστε τα account) στην πράξη καταγράφετε ένα τεράστιο μέρος από το τετράγωνο... αν και πλέον κατελειξα να βάζω αυτοκίνητο και μηχανη σε parking γιατι μολις μπήκαν κάμερες ξαφνικά όλοι έμαθαν δια μαγείας να οδηγήσανε αλλά ξεκινισε άλλο θέμα άρχισαν να πέφτουν πράγματα απο τα μπαλκόνια ετσι για να μην καταλήξω εγώ σε φυλακή και διαφορα αλλά άτομα κάτω απο τα 2 μέτρα γης.... κατέληξα σε παρκινγ

Οι κάμερες σε γλυτώνουν από πολλά. 4 φορές με έχουν ακουμπήσει και μία φορά έριξαν τον κάδο επάνω στο αυτοκίνητο (αποζημίωση 500 ευρώ από τον Δήμο αφού το έπιασε η  κάμερα)

Χωρίς Πάρκινγκ δεν υπάρχει ελπίδα κάποια στιγμή θα βρεις ζημιά χωρίς χαρτάκι...

Επίσης να πηγαίνει συχνά το αυτοκίνητο συνεργείο ανεβάζει τις πιθανότητες για περισσότερες φθορές.... π.χ. εσωτερική ζημιά, χτύπημα σε ζάντες και άλλα πολλά.

• Like 3
Δημοσ.
17 minutes ago, Klausx said:

Οι κάμερες σε γλυτώνουν από πολλά. 4 φορές με έχουν ακουμπήσει και μία φορά έριξαν τον κάδο επάνω στο αυτοκίνητο (αποζημίωση 500 ευρώ από τον Δήμο αφού το έπιασε η  κάμερα)

Χωρίς Πάρκινγκ δεν υπάρχει ελπίδα κάποια στιγμή θα βρεις ζημιά χωρίς χαρτάκι...

Επίσης να πηγαίνει συχνά το αυτοκίνητο συνεργείο ανεβάζει τις πιθανότητες για περισσότερες φθορές.... π.χ. εσωτερική ζημιά, χτύπημα σε ζάντες και άλλα πολλά.

Άστο το έμαθα στην πράξη αυτό, και ήταν και με κουκούλα βαριου τύπου φάση ένα ελαφρύ χτύπημα δεν θα αφινε ούτε σημάδι και ήμουν ανάμεσα σε μια γλάστρα δρωμου και μια κολόνα έτσι ούτε πίσω ούτε μπροστά κάνεις δεν μπορούσε να μπει και πάλι κατάφερναν να κάνουν κάτι...

Δημοσ.
11 ώρες πριν, fotaras13 είπε

Κράτα δύο-τρία frames από το βίντεο που φαίνεται πως κάνει τη ζημιά, και υπέβαλέ τα για αποδεικτικό στοιχείο ως φωτογραφίες. Αν έχουν και timestamp από την κάμερα ακόμα καλύτερα.

Διάβασε και το παρακάτω σε περίπτωση που η ζημιά έγινε σε πυλωτή πολυκατοικίας.

https://tzavellaslaw.gr/el/2021/12/08/ποινικη-δικη-νομιμη-η-χρηση-φωτογραφι/

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, turbat0s είπε

Έχω χρόνια να ασχοληθώ με φαναρτζήδες αλλά υπάρχουν ακόμη ζημιές των 100€?

Μου φαίνεται αστείο ποσό τι είναι μια γρατζουνιά?

Καθρέφτης ίσως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...