Spiridonakis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα Ετοιμάζομαι να μπω στο πρόγραμμα εξοικονομώ και θέλω να τοποθετήσω αντλία θερμότητας Είναι ένα σπίτι στο οποίο κατοικούν κάτω οι γονείς μου(αυτό θα πάρει την έγκριση για το εξοικονομώ) Και το πάνω στο οποίο κατοικώ εγώ Θέλω να βάλω αντλία που να καλύπτει και τα δύο σπίτια αλλά εγώ αρκετά συχνά λείπω από το σπίτι είτε για μια δυο μέρες είτε για σχεδόν όλοι την μέρα Κάτω θα δουλεύει πάντα.πανω όμως μπορώ να το ρυθμίζω ποτέ θα είναι ανοικτο? Εννοείτε πως θα πάρω μεγάλη αντλία που να καλύπτει και τα δύο σπίτια αλλά η κατανάλωση θα είναι η ίδια ένα δουλεύει μόνο στο ένα σπίτι η και στα δύο μαζί? Ελπίζω να με καταλαβαίνετε
Haldol Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Για σχεδόν όλη την ημέρα ή για 1-2 μέρες δε σε συμφέρει να κλείνεις τη θέρμανση. Σε άλλες περιπτώσεις ίσως να 'ναι οριακό το κέρδος, τόσο ώστε να μην αξίζει να χάσεις αυτή τη λίγη θερμική άνεση (π.χ. θέρμανση με fan coil και σούπερ μόνωση) και σε άλλες (π.χ. ενδοδαπέδια) μάλλον θα μπαίνεις και μέσα. Αν μιλούσαμε ότι συνηθίζεις να φεύγεις για 'βδομάδα να το βλέπαμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα