Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα μοντέλα κ θα ήθελα την άποψη σας . Hisense ULED 55" 4K Smart 55U7KQ και tcl 55c745 ποια θα ήταν η καλύτερη επιλογή;

https://www.skroutz.gr/s/42865906/TCL-Smart-Tileorasi-55-4K-UHD-QLED-55C745-HDR-2023.html

https://www.skroutz.gr/s/44241441/Hisense-Smart-Tileorasi-55-4K-UHD-Mini-LED-55U7KQ-HDR-2023.html

Σας ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.

Μεταξύ των δύο θα επέλεγα την TCL ιδίως αν τη θες για gaming καθώς και γιατί είναι android ενώ η Hisense έχει λειτουργικό vidaa. Πάντως αν μπορείς πήγαινε δες τις από κοντά για ποιο ασφαλή συμπεράσματα. 

• Like 1
Δημοσ.

H TCL είναι πολύ καλή επιλογή. 

Η Hisense, με το λογισμικό της, είναι αρκετά περιοριστική σε εφαρμογές, να έχεις υπόψη. Αν θες εφαρμογές που δεν τις υποστηρίζει, θα πρέπει να κουμπώσεις box/stick.

Δημοσ.

Επειδή κι εγώ ανάμεσα σε αυτές τις 2 είμαι, και παρατηρώντας πως:

1) η TCL είναι FALD ενώ η Hisense είναι MiniLED

2) η TCL έχει 120 dimming zones ενώ η Ηisense 240

3) Η TCL φοράει τον MediaTek MT9615 ενώ η Hisense τον MediaTek MT9618

δεν συμπεραίνουμε πως η Hisense ειναι καλύτερη σαν οθόνη;

Προσωπικά, το μονο "μειονέκτημα" που βλέπω στην Hisense είναι το Vidaa OS.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 5/9/2023 στις 12:53 ΜΜ, sargos79 είπε

Επειδή κι εγώ ανάμεσα σε αυτές τις 2 είμαι, και παρατηρώντας πως:

1) η TCL είναι FALD ενώ η Hisense είναι MiniLED

2) η TCL έχει 120 dimming zones ενώ η Ηisense 240

3) Η TCL φοράει τον MediaTek MT9615 ενώ η Hisense τον MediaTek MT9618

δεν συμπεραίνουμε πως η Hisense ειναι καλύτερη σαν οθόνη;

Προσωπικά, το μονο "μειονέκτημα" που βλέπω στην Hisense είναι το Vidaa OS.

Kαλησπέρα σας, βασικά σας ευχαριστώ όλους που μπήκατε στον κόπο να μου απαντήσετε. 

Έχουν δίκιο τα παιδιά που είπαν για το λειτουργικό , αλλά σε αυτά που λές αγαπητέ sargos79 εχεις δίκιο. Κατέληξα και πήρα τη HISENCE.  Λόγω miniled. Bασικά το λειτουργικό δεν με ενδιαφέρει. Πάει σφαίρα το vidaa αλλά δεν στέκομαι εκει. Εχω κάνει σύνδεση τον υπολογιστή με την τηλεόραση οπότε ούτε boxakia , ούτε κάτι άλλο. Μπορω να διαχειρίζομαι τον υπολογιστή απο την tv οποτε ειμαι οκ σε αυτο. Oντως το vidaa δεν λεει κάτι. Ειναι όμως γρήγορο ωραιο περιβάλλον και πολλα υποσχόμενο. Τωρα κάποιος αν θέλει κατα παραπάνω πάει σε boxaki ή σε σύνδεση με υπολογιστή. Τωρα για ήχο και οθόνη έχω να πω τα καλύτερα με εντυπωσίασε περισσότερο απο ότι περίμενα. Ο ήχος έιναι πολύ καλος και δυνατός κάτι σαν surround ένα πράγμα. Η εικόνα ιδιαίτερα σε 4Κ έχει πολύ καλα μαύρα ίσως πλησιάζει λιγάκη στην oled η τεχνολογία miniled. Τωρα για gaming δεν εχω δοκιμάσει. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος πάντως για την επιλογή. 

• Like 2
  • Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

πρόσφατα κάτοχος και εγώ της Hisense 55 u7kq (την πέτυχα σε προσφορά στα 599). Στο gaming έχω εντυπωσιαστεί (ps5) μιας και έρχομαι από 1080p oled (έκαψε panel μετά από 7 χρόνια). Τα μαύρα της oled δεν τα πιάνει, ίσως βέβαια φταίνε και οι ρυθμίσεις αλλά μπορώ να πω ότι τα ελληνικά κανάλια ακόμα και με cosmote box έπαιζαν καλύτερα στα 1080p. Λογικό μιας και νομίζω το σήμα τους είναι 1080i ακόμα. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάπου να πάρω ρυθμίσεις για δοκιμή για καλύτερη ποιότητα εικόνας. Στο rtings που την έχει δίνει το μοντέλο με τις βάσεις αριστερά δεξιά που έχει και διαφορετικό εσωτερικό μενού, στην Ελλάδα έρχεται με πιο ωραία βάση στο κέντρο. Αν γνωρίζει κάποιος θα ήμουν υπόχρεος, ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Κατά τα άλλα είναι μια vfm επιλογή που σίγουρα κοντράρει samsungs στο 1000άρικο.

Δημοσ.
1 hour ago, Aniwthos said:

Καλησπέρα,

πρόσφατα κάτοχος και εγώ της Hisense 55 u7kq (την πέτυχα σε προσφορά στα 599). Στο gaming έχω εντυπωσιαστεί (ps5) μιας και έρχομαι από 1080p oled (έκαψε panel μετά από 7 χρόνια). Τα μαύρα της oled δεν τα πιάνει, ίσως βέβαια φταίνε και οι ρυθμίσεις αλλά μπορώ να πω ότι τα ελληνικά κανάλια ακόμα και με cosmote box έπαιζαν καλύτερα στα 1080p. Λογικό μιας και νομίζω το σήμα τους είναι 1080i ακόμα. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάπου να πάρω ρυθμίσεις για δοκιμή για καλύτερη ποιότητα εικόνας. Στο rtings που την έχει δίνει το μοντέλο με τις βάσεις αριστερά δεξιά που έχει και διαφορετικό εσωτερικό μενού, στην Ελλάδα έρχεται με πιο ωραία βάση στο κέντρο. Αν γνωρίζει κάποιος θα ήμουν υπόχρεος, ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Κατά τα άλλα είναι μια vfm επιλογή που σίγουρα κοντράρει samsungs στο 1000άρικο.

Στην αμερική οι Hisense εχουν λειτουργικό android , στην ευρώπη Vida os ίσως αν ψάξεις σε ερωπαικά reivews να βρεις κάτι/

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, alexzorb είπε

Στην αμερική οι Hisense εχουν λειτουργικό android , στην ευρώπη Vida os ίσως αν ψάξεις σε ερωπαικά reivews να βρεις κάτι/

Thank you, δεν το είχα σκεφτεί, θα το δω και θα επανέλθω :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...