nchatz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Καθώς πρόκειται για έναν τεχνολογικό κολοσσό, η TCL δεν περιορίζει την προϊοντική της γκάμα στις φορητές συσκευές ή στις συσκευές οικιακής ψυχαγωγίας αλλά πρωταγωνιστεί και σε άλλες αγορές, όπως αυτή των κλιματιστικών. Μάλιστα η εταιρεία δεν κρύβει ότι έχει κατοχυρώσει περισσότερα από 3.400 διπλώματα ευρεσιτεχνίας στον συγκεκριμένο τομέα, τα οποία οδηγούν στο νέο κλιματιστικό TCL FreshIN 2.0 που παρουσιάστηκε στα πλαίσια της έκθεσης IFA 2023. Το κλιματιστικό μπορεί να «εισάγει» 60 κυβικά μέτρα αέρα την ώρα και να εξάγει «καθαρή δροσιά» με 30 κυβικά μέτρα ανά ώρα. Και λέμε καθαρή, διότι εφοδιάζεται με μία νέα τεχνολογία φίλτρου, την Quadrupuri Filter Technology που καθαρίζει τον αέρα από κάθε είδους μικροσωματίδια, μυρωδιές, μικρόβια και ιούς για να βελτιώσει δραματικά την ποιότητα του αέρα στον χώρο. Φυσικά, το κλιματιστικό αποτελεί μία έξυπνη συσκευή και συνεργάζεται με άλλες που ενσωματώνουν κάποια πλατφόρμα φωνητικού βοηθού όπως την Amazon Alexa και τον Google Assistant for Home. Η TCL μπαίνει πλέον και στην κουζίνα με την τεχνολογία αυτόματης απελευθέρωσης ανιόντων που καθιστά τα ψυγεία «βακτηριοστατικά» (ουσιαστικά αναστέλλει την ανάπτυξη βακτηριδίων και τα εξοντώνει). Η τεχνολογία επίσης «T Fresh» που συνδυάζει «τον καθαρισμό και την αποστείρωση με ιόντα για να διασφαλίσει ότι τα τρόφιμά παραμένουν υγιή και φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα καταπολεμώντας παράλληλα τη μούχλα και τα φυτοφάρμακα». Η εταιρεία επίσης ανακοίνωσε και ένα νέο πλυντήριο ρούχων από τη σειρά P που διαθέτει πόρτα με αντιβακτηριδιακής τεχνολογίας φλάντζα, λειτουργία πλύσης με ατμό και πόρτα με διάμετρο μεγαλύτερη των 14” για ευκολότερο γέμισμα και άδειασμα. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgios Pappas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κιάλη κινέζικη εταιρία? No thanks. θέλω μία καλή Ελληνική να δίνω τα λευτά μου εκεί παρακαλώ. Οπως οι τούρκοι έχουνε την Beko για ψυγεία κλπ. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2023 από Georgios Pappas 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theripper7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 28 λεπτά πριν, Georgios Pappas είπε Κιάλη κινέζικη εταιρία? No thanks. θέλω μία καλή Ελληνική να δίνω τα λευτά μου εκεί παρακαλώ. Οπως οι τούρκοι έχουνε την Beko για ψυγεία κλπ. Δεν θα την δεις πότε την Ελληνική εταιρία. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nepomuk Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Georgios Pappas είπε Κιάλη κινέζικη εταιρία? No thanks. θέλω μία καλή Ελληνική να δίνω τα λευτά μου εκεί παρακαλώ. Οπως οι τούρκοι έχουνε την Beko για ψυγεία κλπ. Δηλ Μπεεε με Κινεζικα εξαρτηματα ,ταιβανεζικα , Ινδικα και καποια Κορεατικα για τις τηλεορασεις κτλπ . Nice try , δεν μηδενιζω υπαρχει εγχωρια προστιθεμενη αξια συν την αποκτηση καποιας τεχνογνωσιας . Ειχαμε και εδω για δεκαετιες μοναδες συναρμολογησης οταν επιβαλλονταν δασμοι στα εισαγωμενα . Ιζολα , Εσκιμο μια για παντα , Πιτσος , Carad . Εχουν απομεινει η Pyramis , Η ELCO Βαγιωνης , Davos. Με το που επεσαν οι δασμοι , βαλε και εργατοπατερες κτλπ εμειναν ελαχιστα made in Greece. Οσο για την TCL στα Κουζινικα , κλιματιστικα κτλπ , καλα κρασια ... Εμενα με τρωει ποτε θα σκασει μυτη η Xiaomi στην κατηγορια , οχι για τιποτα αλλο πλην της ακωλυτης επικοινωνιας και διαχειρισης μεσω των περιφημων σμαρτφον με την τεραστια γκαμα. Πολλους θα βολεψει και απορω πως διεφυγε του Xiaoμιστα. * Κ. συντακτη το "Βακτηριοστατικα" να το κανουμε Βακτηριοφοβικα ; Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2023 από nepomuk 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethereum Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 σε πλυντήρια ρούχων Samsung και LG έχουν φανταστικές συσκευές με πολλά χρόνια εγγύηση , δύσκολη αγορά για να μπείς , πάντως θα δούμε τι θα φέρει η TCL 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, ethereum είπε σε πλυντήρια ρούχων Samsung και LG έχουν φανταστικές συσκευές με πολλά χρόνια εγγύηση , δύσκολη αγορά για να μπείς , πάντως θα δούμε τι θα φέρει η TCL Αν ακολουθήσουν την τακτική όπως των κινητών βλέπω να ξεμένουνε με ελάχιστες επιλογές πλην των κινέζικων εταιριών… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
endeavour Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Αναρωτιέμαι, πόσο οικολογικό είναι να αγοράζουμε φτηνά πράγματα (γενικά, ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά, ένδυση κλπ) που δεν κρατάνε πολύ και τα πετάμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Την tcl σε δεκα χρονια απο τωρα, θα την βρισκεις μονο στην wikipedia. Ξερω εταιριες, κι εσεις ξερετε, που περασαν και περασαν.... Γινεται ενα boom, αλλα δεν ειναι απλα να γινεις ονομα, για να πεις οτι μενεις στην αγορα. Εγω δεν θα επαιρνα τιποτε απο εταιρια που πεταχτηκε ..... και εγινε trend, ας το εδινε και 1/3 της τιμης απο αλλους. Κινεζιες ειναι ολα στην τελικη, αλλα καποια ειναι ποιοτητα jumbo και της 'Κυριακης χαρα, και της Δευτερας λυπη'. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 3 hours ago, Georgios Pappas said: Κιάλη κινέζικη εταιρία? No thanks. θέλω μία καλή Ελληνική να δίνω τα λευτά μου εκεί παρακαλώ. Οπως οι τούρκοι έχουνε την Beko για ψυγεία κλπ. αν γινει αυτο που θες , η τιμη θα ειναι +35%. Θα τα εδινες για το ελληνικο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drunkard Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Georgios Pappas είπε Κιάλη κινέζικη εταιρία? No thanks. θέλω μία καλή Ελληνική να δίνω τα λευτά μου εκεί παρακαλώ. Οπως οι τούρκοι έχουνε την Beko για ψυγεία κλπ. H Pyramis ειναι αυτό που ψάχνεις ! Έχει μεγάλη προϊόντική γκαμα , παράγει στην Ελλάδα στις εγκαταστάσεις της Πίτσος και έσωσε όλους τους εργαζομένους ! Ειναι συμφέρον ολων μας να την στηρίξουμε και να μένουν τα λεφτά στην χωρα μας https://www.pyramis.gr/el-GR/welcome/# Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2023 από Drunkard 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Λαμβάνοντας υπόψην το θετικό feedback απο τα κλιματιστικά, πιστεύω ότι θα πετύχει και στα περισσότερα από τα υπόλοιπα προϊόντα της. Εννοείται πως δεν θα κερδίσει κάτι αν απλά πλασάρει στην αγορά, μια ακόμα συσκευή παρόμοια με τις υπόλοιπες χωρίς το κάτι παραπάνω και στην ίδια τιμή. 1 ώρα πριν, mindreader είπε Την tcl σε δεκα χρονια απο τωρα, θα την βρισκεις μονο στην wikipedia. Ξερω εταιριες, κι εσεις ξερετε, που περασαν και περασαν.... Γινεται ενα boom, αλλα δεν ειναι απλα να γινεις ονομα, για να πεις οτι μενεις στην αγορα. Εγω δεν θα επαιρνα τιποτε απο εταιρια που πεταχτηκε ..... και εγινε trend, ας το εδινε και 1/3 της τιμης απο αλλους. Κινεζιες ειναι ολα στην τελικη, αλλα καποια ειναι ποιοτητα jumbo και της 'Κυριακης χαρα, και της Δευτερας λυπη'. Στα περισσότερα από τα προϊόντα που παράγει, έχει θετικό feedback, ειδικά στα κλιματιστικά που είναι δοκιμασμένα από πολλούς. Για το τι θα γίνει με τα υπόλοιπα προϊόντα της, θα το δούμε, εγώ προβλέπω το ακριβώς αντίθετο από αυτό που γράφεις. 2 ώρες πριν, ethereum είπε σε πλυντήρια ρούχων Samsung και LG έχουν φανταστικές συσκευές με πολλά χρόνια εγγύηση , δύσκολη αγορά για να μπείς , πάντως θα δούμε τι θα φέρει η TCL Προφανώς θα ρίξει τιμές, ειδάλλως θα πρέπει να υπερβαίνει σε specs και δυνατότητες τον ανταγωνισμό. 1 ώρα πριν, endeavour είπε Αναρωτιέμαι, πόσο οικολογικό είναι να αγοράζουμε φτηνά πράγματα (γενικά, ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά, ένδυση κλπ) που δεν κρατάνε πολύ και τα πετάμε. Για εμένα δεν έχει καμία σημασία. Αγοράζω κάτι μόνο όταν το χρειάζομαι, το κρατάω στο σπίτι εκτός αν χαλάσει, δεν το πετάω πουθενά ούτε αγοράζω κάτι καινούργιο για να αφήσω το παλιό. Αν πετάξω κάτι το πάω ανακύκλωση. Η Κίνα γιγαντωθηκε και πέτυχε λόγω φθηνού εργατικού κόστους και χαμηλών τιμών, ο κόσμος απέκτησε εναλλακτικές επιλογές και δεν προτιμούσε το ακριβό και ποιοτικό, έτσι πήγε στο κινέζικο. Οι εταιρείες είδαν και αυτές το συμφέρον τους, μετέφεραν στην Ασία τις γραμμές παραγωγής τους. Και για να τα λέμε όλα, ακομα και αρκετές συσκευές που δεν ήταν από Κίνα παλιά, χαλούσαν εύκολα, απλά τότε, ο καθένας είχε τον ηλεκτρονικό του που τον καλούσε σπίτι για επισκευή, τα περισσότερα πράγματα ήταν επισκευασιμα, προτιμούσες να πληρώνεις τεχνικούς από το να πάρεις καινούργιο, είχες καλύτερη οικονομικη κατάσταση. Τώρα άλλαξαν άρδην τα πράγματα στα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yositosi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 49 minutes ago, Drunkard said: H Pyramis ειναι αυτό που ψάχνεις ! Έχει μεγάλη προϊόντική γκαμα , παράγει στην Ελλάδα στις εγκαταστάσεις της Πίτσος και έσωσε όλους τους εργαζομένους ! Ειναι συμφέρον ολων μας να την στηρίξουμε και να μένουν τα λεφτά στην χωρα μας https://www.pyramis.gr/el-GR/welcome/# υποθέτω ότι υποθέτεις και αναφέρεις αυτό του ότι είναι Ελληνικά προιόντα (αναφέρομαι στις ηλεκτρικές συσκευές)... Γιατί ειναι φασονάρες και αυτά, και το γενικότερο πλάνο για τις πρώην εγκαταστάσεις της Pitsos ήταν για συναρμολόγηση κεραμικών εστιών! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Georgios Pappas είπε Κιάλη κινέζικη εταιρία? No thanks. θέλω μία καλή Ελληνική να δίνω τα λευτά μου εκεί παρακαλώ. Οπως οι τούρκοι έχουνε την Beko για ψυγεία κλπ. Αυτά κι αν βαρεθήκαμε να διαβάζουμε. Η Πιτσος έχει τις γραμμές παραγωγής της στην Τουρκία μαζί με Siemens και Bosch. Πριν 3 χρόνια αγόρασα φουρνακι, έλεγε η σελίδα ότι συναρμολογειται στην Ελλάδα. Έρχεται εδώ και βλέπω ένα μεγάλο και ωραίο μπροστά στην λαμαρίνα και κάτω δεξιά, made in Turkiye. Κουραστηκα από δήθεν ελληνικά Brand που όλα είναι από Τουρκία, δεν ξέρω γιατί κοροϊδεύουν τον κόσμο. Από την άλλη αμφιβαλλω και για την ποιότητα τους, αγόρασα φορητη εστία κουζίνας από εταιρεία ελληνική, δεν ξέρω που τα φτιάχνουν, αλλά σε λιγότερο από 1 έτος άρχισαν να φεύγουν οι μπογιές. Το μεν καλώδιο χάλασε ο μανδύας της μονωσης έλιωσε και έγινε βραχυκύκλωμα, το ξεβιδωσα με έναν φίλο και βαλαμε καινούργιο καλώδιο. Αν είναι να έχω τέτοια ποιότητα από ελληνικά, προτιμώ το κινέζικο που ξέρω εξ αρχής τι θα γίνει και θα έχει και χαμηλότερη τιμή. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2023 από Basilhs23___ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whoever81 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επιτέλους αντιβακτηριδιακή φλάντζα! Αλλάζει η ζωή μας. Η TCL είναι σεληνιασμένη. Σκάει πολλά λεφτα για marketing και διαφήμιση. Παντού TCL βλέπω. Είναι βασικός χορηγός στο Μουντομπάσκετ π.χ. Οι 4k τηλεοράσεις της βγαίνουν best vfm κάθε χρόνο στην Αμερική. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2023 από whoever81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, endeavour είπε Αναρωτιέμαι, πόσο οικολογικό είναι να αγοράζουμε φτηνά πράγματα (γενικά, ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά, ένδυση κλπ) που δεν κρατάνε πολύ και τα πετάμε. Δεν είναι, εγώ όσο μπορώ αποφεύγω να αγοράζω χαμηλής ποιότητας πράγματα ακριβώς για αυτό το λόγο Σε πλυντήριο ρούχων οκ πήρα ένα LG που φαίνεται αξιοπρεπές καθώς εκείνη τη στιγμή είχα σχετικά χαμηλό budget και μέχρι τώρα δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο από προβλήματα, αλλά σε άλλα πράγματα μέσα στο σπίτι όπως πλυντήριο πιάτων Miele ή Mitsubishi κλιματιστικά made in Japan (που είναι παλιά αλλά δεν κάνουν κιχ) ξέρω ότι θα συνεχίσω να τα έχω για πολλά χρόνια ακόμα. Σε ρούχα το ίδιο υπάρχουν πράγματα που αντέχουν, δεν έχω και κάνα κόλλημα να είμαι μες στη μόδα οπότε αποφεύγω τη λεγόμενη "fast fashion" όπως ο διάολος το λιβάνι. Φυσικά πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις και στα φθηνά και στα πιο ακριβά πράγματα Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2023 από logistoulis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα