SabotazNic Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε οποτε την εκαναν... θα παρω αυτους πρωτα ενα τηλ αυριο Υποψιν λεει 2-3 εργασιμες. Ακομα και Πεμπτη να εκανες την αγορα, παιζει να μην εκκαθαριστηκε η συναλλαγη. Αλλα οκ, μπορεις για επιβεβαιωση.
chrisgewrgi Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Υποψιν λεει 2-3 εργασιμες. Ακομα και Πεμπτη να εκανες την αγορα, παιζει να μην εκκαθαριστηκε η συναλλαγη. Αλλα οκ, μπορεις για επιβεβαιωση. Ότι θέλουν λενε και κανουν. Δεν εχουν συγκεκριμενες κινησεις μαλλον.Τους πήρα τηλ και μου είπαν ότι παιρνεις στην αρχη το 1% και όταν λήξει η καμπάνια σου επιστρέφουν το 20% αν δεν έχουν επιστραφεί μέχρι τοτε να τους καλεσω
SabotazNic Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Ότι θέλουν λενε και κανουν. Δεν εχουν συγκεκριμενες κινησεις μαλλον.Τους πήρα τηλ και μου είπαν ότι παιρνεις στην αρχη το 1% και όταν λήξει η καμπάνια σου επιστρέφουν το 20% αν δεν έχουν επιστραφεί μέχρι τοτε να τους καλεσω Γενικά ναι, και σε παλιότερα προμο, ήταν 1+19 όταν λήξει. Μόνο σε φυσικές αγορές έμπαινε αμέσως
stathis97 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το Poco F5 ξανά είναι διαθέσιμο Edit: Χθες έκανα την παραγγελία, σήμερα έχει μπει ολόκληρο το ποσό της επιστροφής Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2023 από stathis97
isosnai Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα εάν το πάρεις με τιμολόγιο σου αφαιρεί πριν πληρώσεις τον φπα
SabotazNic Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, isosnai είπε Καλησπέρα εάν το πάρεις με τιμολόγιο σου αφαιρεί πριν πληρώσεις τον φπα Αν αναφερσαι σε 39α, η επιστροφη θα γινει με βαση το ποσο που θα χρεωθεις. Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση, δεν εχει σημασια αν ειναι αποδειξη ή τιμολογιο Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2023 από SabotazNic
isosnai Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Εντάξει φίλε μου αυτό είχα καταλάβει και εγώ ευχαριστώ πολύ
AntiCambeR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Γίνεται να χρησιμοποιηθεί επιστροφή πόντων απο προηγούμενη αγορά, έτσι ώστε να μειωθεί η τιμή και ταυτόχρονα να πιστωθεί η επιστροφή της υπάρχουσας αγοράς;
Engimek Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Γίνεται να χρησιμοποιηθεί επιστροφή πόντων απο προηγούμενη αγορά, έτσι ώστε να μειωθεί η τιμή και ταυτόχρονα να πιστωθεί η επιστροφή της υπάρχουσας αγοράς; Όχι. Πάντα υπήρχε κανόνας για αυτό στις συγκεκριμένες προωθητικές ενέργειες και αμφιβάλλω ότι έχει αλλάξει τώρα (δεν τους συμφέρει κιόλας οπότε γιατί να το αλλάξουν?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα