Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 minutes ago, filipprin said:

Υποχρεωση του διαχειριστεί ειναι να προσκομίσει τις αποδείξεις οποτε του ζητηθουν.

Υποχρέωση του εκδότη των κοινοχρήστων είναι να αναρτά στον πίνακα ανακοινώσεων αντίγραφα των αποδείξεων, και όχι να τις προσκομίζει μόνο όταν ζητηθούν.

Αυτό προβλέπει η νομοθεσία που έχει παραθέσει ο ts, αντιθέτως η προσωπική άποψη του καθένα έχει μηδενική βαρύτητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσενα πρεπει να σε βλεπουν και να αλλαζουν δρομο .....Γενικα εισαι πολυ απολυτος στις αποψεις σου.Σωστα ετσι λεει ο νομος αλλα οχι και εξωδικα για ψυλου πηδημα.Αυτο δεν θυμάμαι αν το ειπες εσυ οποτε δεν ειναι επι προσωπικού.

23 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Υποχρέωση του εκδότη των κοινοχρήστων είναι να αναρτά στον πίνακα ανακοινώσεων αντίγραφα των αποδείξεων, και όχι να τις προσκομίζει μόνο όταν ζητηθούν.

Μπορει να αναλαβει ο νηματοθετης για  διαχειριστής μια χαρα και να τα κανει ολα χαρτι και καλαμαρι.Πιστευτώ οτι το ιδιο θα του προτείνει και ο διαχειρίστης ΑΦΟΥ φυσικα πρωτα προσκομίσει τις αποδειξεις που ζηταει ο νηματοθετης.Εγω στη θεση του δειχηρηστη αυτο θα εκανα.

Και για να σε προλαβω δυο χρονια που ημουν διαχειριστής ΤΖΑΜΠΑ ποτε δεν ειχα προβλημα ουτε ανάρτησα ποτε αποδειξεις.Εγω εδινα τις απόδειξεις στη εταιρεία και αυτη εβγαζε τα κοινόχρηστα.Μονο αυτο εκανε η εταιρεια.Οποτε καποιος ζητουσε τις αποδειξεις του τις εδιεχνα και ολα καλα.

Ποτε δεν ειχα θεμα με κανεναν και ολοι μου λενε καλημερα

Επεξ/σία από filipprin
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 minutes ago, filipprin said:

Εσενα πρεπει να σε βλεπουν και να αλλαζουν δρομο ........Αμα σε στραβοκοιταξει καποιοσς εχει εξοδικο.Αλλο ο νομος και αλλο η πραξη.

Εμένα εννοείς; Τα παραλές, μόνο δύο φορές στη ζωή μου έχω στείλει εξώδικο, και κανένα από τα δύο δεν ήταν για την εταιρεία διαχείρισης που δεν αναρτά ποτέ τις αποδείξεις στον πίνακα 😜

5 minutes ago, filipprin said:

Μπορει να αναλαβει ο νηματοθετης για  διαχειριστής μια χαρα και να τα κανει ολα χαρτι και καλαμαρι.Πιστευτώ οτι το ιδιο θα του προτείνει και ο διαχειρίστης ΑΦΟΥ φυσικα πρωτα προσκομίσει τις αποδειξεις που ζηταει ο νηματοθετης.

Ωραία λογική, όποιου δεν του αρέσει που δεν κάνω σωστά τη δουλειά μου ας την κάνει αυτός...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχεις δικιο διωρθωσα .Γενικα παντως εισαι πολυ απόλυτος στις αποψεις σου

5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Ωραία λογική, όποιου δεν του αρέσει που δεν κάνω σωστά τη δουλειά μου ας την κάνει αυτός...

Εμ και δαρμένος και κερατας δεν γίνεται.

Επεξ/σία από filipprin
Δημοσ.
3 minutes ago, filipprin said:

Εχεις δικιο διωρθωσα απλα προλαβες την παραθεση.Γενικα παντως εισαι πολυ απόλυτος στις αποψεις σου

Ανάλογα, σε κάποιες περιπτώσεις όπως η συγκεκριμένη δεν χωράνε καν απόψεις, απλά ισχύει ότι προβλέπει ο νόμος.

4 minutes ago, filipprin said:

Εμ και δαρμένος και κερατας δεν γίνεται.

Αυτοί οι χαρακτηρισμοί είναι από άλλο ανέκδοτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο την εποχη του προπάππου  μου ετσι έλεγε ο λαος.Δεν πιστευω να προσέβαλα κανεναν.Ισα ισα νομιζω οτι η λαικη σοφια αποδίδει αριστα αυτο που θελω να πω.........

Επεξ/σία από filipprin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τονζω οτι δεν αναφερομαι σε περιπτωση απατης αλλα στην περιπτωση οπου ο διαχειριστής δινει σε οποιον ζητήσει της αποδείξεις απλα δεν ειναι τυπικος οπως οριζει ο νομος.

Επεξ/σία από filipprin
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, filipprin είπε

Τονζω οτι δεν αναφερομαι σε περιπτωση απατης αλλα στην περιπτωση οπου ο διαχειριστής δινει σε οποιον ζητήσει της αποδείξεις απλα δεν ειναι τυπικος οπως οριζει ο νομος.

Έχεις δίκιο μπορεί να μην είναι τυπικός. Ευκαιρεια να  αναλάβεις εσυ να τα κανείς όλα τυπικά όπως επίσης να δεις τι σημαίνει να είσαι διαχειριστής και τι πρέπει να κανείς ανα μήνα από την καλή σου την καρδιά αφιλοκερδώς 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, filipprin είπε

Και για να σε προλαβω δυο χρονια που ημουν διαχειριστής ΤΖΑΜΠΑ ποτε δεν ειχα προβλημα ουτε ανάρτησα ποτε αποδειξεις.Εγω εδινα τις απόδειξεις στη εταιρεία και αυτη εβγαζε τα κοινόχρηστα.Μονο αυτο εκανε η εταιρεια.Οποτε καποιος ζητουσε τις αποδειξεις του τις εδιεχνα και ολα καλα.

Ποτε δεν ειχα θεμα με κανεναν και ολοι μου λενε καλημερα

Εχω παει......

Τα ιδια ακριβως λεμε.

55 λεπτά πριν, filipprin είπε

Μπορει να αναλαβει ο νηματοθετης για  διαχειριστής μια χαρα και να τα κανει ολα χαρτι και καλαμαρι.Πιστευτώ οτι το ιδιο θα του προτείνει και ο διαχειρίστης ΑΦΟΥ φυσικα πρωτα προσκομίσει τις αποδειξεις που ζηταει ο νηματοθετης.Εγω στη θεση του διαχειρηστη αυτο θα εκανα.

Επεξ/σία από filipprin
Δημοσ.

σε μας επειδη δεν ειχε πριντερ μας τα εστελνε με μειλ η  σμσ...οποτε ειχαμε και αρχειο στο πισι μας

απλο πραγμα ειναι να βλεπουν ολοι τι πληρωνουν(οσοι πληρωνουν)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι Οκ λύσεις υπαρχουν .Εμεις την ωρα που πληρωνουμε τις εχει διπλα και τις βγαζουμε μια φωτογραφία με το κινητο και ετσι εχουμε και αρχειο.Δεν ειναι απολυτο οτι οποίος δεν θυροκολα τις αποδείξεις ειναι παράνομος και κλεφτης

Επεξ/σία από filipprin
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Morosana είπε

Μην ξεχνάτε ότι τις περισσότερες φορές ο διαχείρισης είναι κάποιος ένοικος που τον χώνουν να κάνει τη διαχείριση και μάλιστα χωρίς να παίρνει φράγκο, αντίθετα από δικό τους λάθος μπορεί να βάλουν απ την τσέπη τους. Πριν αρχίσουν τα εξώδικα μήπως μερικές δαπάνες γίνονται μαύρα για να μειωθεί το κόστος; 

Οχι, δεν ισχυει αυτο. Οταν αγοραζεις διαμερισμα σε πολυκατοικια, περιμενεις οτι η διαχειριση θα πεσει καποια στιγμη και στα χερια σου. Αν δεν θελεις να εχεις αυτην την υποχρεωση, το δινετε σε εταιρεια διαχειρισης. 

18 λεπτά πριν, jt1973 είπε

Έχεις δίκιο μπορεί να μην είναι τυπικός. Ευκαιρεια να  αναλάβεις εσυ να τα κανείς όλα τυπικά όπως επίσης να δεις τι σημαίνει να είσαι διαχειριστής και τι πρέπει να κανείς ανα μήνα από την καλή σου την καρδιά αφιλοκερδώς 

Αφιλοκερδως δεν κανεις τιποτα, γιατι μετα απο εσενα θα αναλαβουν οι υπολοιποι χ ενοικοι/ιδιοκτητες και θα ειναι υπευθυνοι να εχεις καθαρες σκαλες, λειτουργικο ασανσερ κτλ. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Οχι, δεν ισχυει αυτο. Οταν αγοραζεις διαμερισμα σε πολυκατοικια, περιμενεις οτι η διαχειριση θα πεσει καποια στιγμη και στα χερια σου. Αν δεν θελεις να εχεις αυτην την υποχρεωση, το δινετε σε εταιρεια διαχειρισης. 

Αφιλοκερδως δεν κανεις τιποτα, γιατι μετα απο εσενα θα αναλαβουν οι υπολοιποι χ ενοικοι/ιδιοκτητες και θα ειναι υπευθυνοι να εχεις καθαρες σκαλες, λειτουργικο ασανσερ κτλ. 

Κανένας δεν μπορεί να σε αναγκάσει να αναλάβεις διαχείριση οπότε το μπαλάκι πέφτει σε κάποιον άλλο που συνήθως είναι συνταξιούχος ή με μεγαλύτερη όρεξη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...