αποστόλης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους Σε λίγες μέρες περιμένω ένα δέμα από Αμερική. Έχει βελτιωθεί καθόλου η κατάσταση στα τελωνεία η ακόμα περιμένουμε 1 μήνα για να περάσουν τα δέματα; Πρώτη φορά παραγγέλνω εκτός ΕΕ και έχω διαβάσει διάφορες ιστορίες με τρελές αναμονες. 1
gorge18 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Ποτε δεν ειχα θεμα καθυστέρησης σε τελωνειο. Απο την αλλη εχω θεματα με τις χρεωσεις τους... 3
NikosKallithea Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Μονο ενα μήνα, θα είσαι πολύ τυχερός 1
June Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Από Αγγλία, πέρασε από τελωνείο μέσω ΕΛΤΑ σε 1 ημέρα πάντως εμένα πριν από λίγες ημέρες. Παρέλαβα μέσα σε 7-8 ημέρες συνολικά. Και είχε μόνο χρέωση ΦΠΑ (2,70€), χωρίς τέλη εκτελωνισμού ΕΛΤΑ που μου έκανε εντύπωση. 1
Fotis_Greece Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Παντως μικρα πακετα απο UK μεσω ΕΛΤΑ σε φακελο μπορει να περάσουν και ετσι (20 καλωδια σπιραλ χρωματος γκρι για Avaya τηλ. κεντρο που δεν μπορουσα να το βρω πουθενα αλλου περασαν χωρις τελωνειο μεσα σε γκρι φακελο). Αμα ειναι πακέτο αλλαζει 1
SabotazNic Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, αποστόλης είπε Καλησπέρα σε όλους Σε λίγες μέρες περιμένω ένα δέμα από Αμερική. Έχει βελτιωθεί καθόλου η κατάσταση στα τελωνεία η ακόμα περιμένουμε 1 μήνα για να περάσουν τα δέματα; Πρώτη φορά παραγγέλνω εκτός ΕΕ και έχω διαβάσει διάφορες ιστορίες με τρελές αναμονες. Απο που? Κουριερ ή ταυχδρομειο? Προπληρωμενο τελωνειο ή οχι?
αποστόλης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 3 hours ago, SabotazNic said: Απο που? Κουριερ ή ταυχδρομειο? Προπληρωμενο τελωνειο ή οχι? FedEx και όχι προπληρωμενο τελωνείο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα