Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Σε λίγες μέρες περιμένω ένα δέμα από Αμερική. Έχει βελτιωθεί καθόλου η κατάσταση στα τελωνεία η ακόμα περιμένουμε 1 μήνα για να περάσουν τα δέματα; Πρώτη φορά παραγγέλνω εκτός ΕΕ και έχω διαβάσει διάφορες ιστορίες με τρελές αναμονες. 

• Confused 1
Δημοσ.

Από Αγγλία, πέρασε από τελωνείο μέσω ΕΛΤΑ σε 1 ημέρα πάντως εμένα πριν από λίγες ημέρες. Παρέλαβα μέσα σε 7-8 ημέρες συνολικά.

Και είχε μόνο χρέωση ΦΠΑ (2,70€), χωρίς τέλη εκτελωνισμού ΕΛΤΑ που μου έκανε εντύπωση.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως μικρα πακετα απο UK μεσω ΕΛΤΑ σε φακελο μπορει να περάσουν και ετσι (20 καλωδια σπιραλ χρωματος γκρι για Avaya τηλ. κεντρο που δεν μπορουσα να το βρω πουθενα αλλου περασαν χωρις τελωνειο μεσα σε γκρι φακελο). Αμα ειναι πακέτο αλλαζει

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, αποστόλης είπε

Καλησπέρα σε όλους

Σε λίγες μέρες περιμένω ένα δέμα από Αμερική. Έχει βελτιωθεί καθόλου η κατάσταση στα τελωνεία η ακόμα περιμένουμε 1 μήνα για να περάσουν τα δέματα; Πρώτη φορά παραγγέλνω εκτός ΕΕ και έχω διαβάσει διάφορες ιστορίες με τρελές αναμονες. 

Απο που? Κουριερ ή ταυχδρομειο? Προπληρωμενο τελωνειο ή οχι? 

Girl With Crystal Magic Ball Stock Photo - Download Image Now - Witch,  Fortune Teller, Fortune Telling - iStock

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...