Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/9/2023 στις 11:46 ΜΜ, Mankon7 είπε

Σε σχέση με το Samsung s21 fe το 256??

Και αυτό μεταχειρισμένο είναι περίπου σε αυτά τα χρήματα 

Ειναι παλιο αφου εχει παρει ενημερωσεις το s21fe. Το Nord 3 δινει περισσοτερες ενημερωσεις λογισμικου αφου ειναι κατα πολυ νεωτερο αρα θα σε παει πιο μακρια η συσκευη στις ενημερωσεις συνολικα.

21 ώρες πριν, malachaskos είπε

Είμαι στην φάση αναζήτησης εδώ και κάνα μήνα

Είμαι μεταξύ nord 3, oneplus 10 pro και realme Gt2 pro και δεν μπορώ να αποφασίσω 

Τα ιδια κ για το realme gt2 pro ειναι 1.5 ετος εχει παρει ηδη καποιες ενημερωσεις λογισμικου αρα βγαινει απο τη λιστα για αγορα.

Μεταξυ των αλλων 2 απο OnePlus ειναι αρκετα κοντα σε επιδοσεις https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11234&idPhone2=12135# αλλα το nord 3 μαλλον θα παρει κανα 1 χρονο παραπανω updates. Κ στην αυτονομία εχουν παραπλησιες επιδοσεις 10 pro/nord 3. Σαν τιμη το nord3 δειχνει πιο value me Mediatek που αποδιδει ιδια αποτελεσματα με snapdragon στις μετρησεις (Antutu). 

Εχουν αναφερθει κ εδω

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, aces είπε

Τα ιδια κ για το realme gt2 pro ειναι 1.5 ετος εχει παρει ηδη καποιες ενημερωσεις λογισμικου αρα βγαινει απο τη λιστα για αγορα.

Μεταξυ των αλλων 2 απο OnePlus ειναι αρκετα κοντα σε επιδοσεις https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11234&idPhone2=12135# αλλα το nord 3 μαλλον θα παρει κανα 1 χρονο παραπανω updates. Κ στην αυτονομία εχουν παραπλησιες επιδοσεις 10 pro/nord 3. Σαν τιμη το nord3 δειχνει πιο value me Mediatek που αποδιδει ιδια αποτελεσματα με snapdragon στις μετρησεις (Antutu). 

Απο κάμερα που με ενδιαφέρει; δεν έχω βρει κάποιο συγκριτικό μεταξύ τους (λογικό βέβαια γιατί είναι άλλης κατηγορίας) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...