Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, εδώ και 4,5 χρόνια έχω το Poco F1 και έχω μείνει ευχαριστημένος (εκτός από την φωτογραφική). Το μπάτζετ ξεκίνησε στα 300 ευρώ περίπου και λόγω απαιτήσεων μου βλέπω ότι οδευω για την midrange κατηγορία.

Με ενδιαφέρει η αξιοπιστία, η ταχύτητα και μόνο η βασική κάμερα. Παιχνίδια παίζω σπάνια εκτός αν κολλήσω πάλι σε κανένα pubg. 

Αρχικά είχα καταλήξει στο (Α) Poco f5 αλλά λόγω κακής κάμερας το σκέφτομαι. Πολλοί προτείνετε εδώ μέσα το (Β) OnePlus nord 3 στα 500+ ευρώ (εκτός αν παραγγείλω μέσω best price σε καταστήματα που ελπίζω ότι θα παραλάβω). Με αυτό το ποσό σκέφτηκα και το (Γ) OnePlus 11 από Κίνα (tradingshenzhen). Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν αξίζει η επιλογή από την μακρινή χώρα;

Προσπαθώ να καταλάβω αν θα έχει esim, στην υποστήριξη απάντησαν σε άλλον ότι δεν έχει. Ο μόνος λόγος που με ενδιαφέρει είναι για κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, χωρίς να είναι deal breaker. 

Καταλαβαίνω ότι μια αγορά από εκεί δεν θα έχει την υποστήριξη που ενδεχομένως να χρειαστώ. Για αυτή την διαφορά χρημάτων μπορεί να το δεχτώ και να ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά.

Δεν είχα σκοπό να ανέβω τόσο πολύ οικονομικά αλλά αν κρατήσει χρόνια τότε αξίζει. Τι μου προτείνετε;

Ευχαριστώ για την βοήθεια!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BASILISP είπε

Καλησπέρα σας, εδώ και 4,5 χρόνια έχω το Poco F1 και έχω μείνει ευχαριστημένος (εκτός από την φωτογραφική). Το μπάτζετ ξεκίνησε στα 300 ευρώ περίπου και λόγω απαιτήσεων μου βλέπω ότι οδευω για την midrange κατηγορία.

Με ενδιαφέρει η αξιοπιστία, η ταχύτητα και μόνο η βασική κάμερα. Παιχνίδια παίζω σπάνια εκτός αν κολλήσω πάλι σε κανένα pubg. 

Αρχικά είχα καταλήξει στο (Α) Poco f5 αλλά λόγω κακής κάμερας το σκέφτομαι. Πολλοί προτείνετε εδώ μέσα το (Β) OnePlus nord 3 στα 500+ ευρώ (εκτός αν παραγγείλω μέσω best price σε καταστήματα που ελπίζω ότι θα παραλάβω). Με αυτό το ποσό σκέφτηκα και το (Γ) OnePlus 11 από Κίνα (tradingshenzhen). Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν αξίζει η επιλογή από την μακρινή χώρα;

Προσπαθώ να καταλάβω αν θα έχει esim, στην υποστήριξη απάντησαν σε άλλον ότι δεν έχει. Ο μόνος λόγος που με ενδιαφέρει είναι για κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, χωρίς να είναι deal breaker. 

Καταλαβαίνω ότι μια αγορά από εκεί δεν θα έχει την υποστήριξη που ενδεχομένως να χρειαστώ. Για αυτή την διαφορά χρημάτων μπορεί να το δεχτώ και να ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά.

Δεν είχα σκοπό να ανέβω τόσο πολύ οικονομικά αλλά αν κρατήσει χρόνια τότε αξίζει. Τι μου προτείνετε;

Ευχαριστώ για την βοήθεια!

OnePlus Nord 3 με αποφολογηση απο Κωτσόβολο (λύνεις την εγγύηση έτσι ότι και να γίνει) σου βγαίνει η έκδοση 16/256 430€..Αλλά δεν ξέρω αν έχει e sim

Δημοσ.

OnePlus από την ιστοσελίδα της εταιρείας η από Αμαζον η από Αλυσίδα όπως Κοτσοβολος Πλαίσιο Public. Το Nord 3 είναι πολύ καλή επιλογή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον ξεκαθαρίζει στο μυαλό μου για το nord 3. Από που προτείνεται να γίνει η  αγορά καλύτερα; Στον Κωτσόβολο έχει δωροεπιταγη 50 ευρώ για την μεγάλη έκδοση ενώ μάλλον απουσιάζει η μικρότερη.

Ευχαριστώ πολύ. 

Επεξ/σία από BASILISP
Δημοσ.

OnePlus Nord 3 ή OnePlus 10 pro???

Τι λέτε για αυτά τα δύο;;

Τώρα έχω OnePlus 8 pro, αξίζει η αναβάθμιση σε ένα από τα παραπάνω;

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Mankon7 είπε

OnePlus Nord 3 ή OnePlus 10 pro???

Τι λέτε για αυτά τα δύο;;

Τώρα έχω OnePlus 8 pro, αξίζει η αναβάθμιση σε ένα από τα παραπάνω;

Ευχαριστώ 

Το αν αξιζει το κρινεις εσυ η αλλαγη συσκευης.

Γενικα ειναι κοντα αυτα τα 2 το nord 3 κερδιζει σε gaming λιγο καλυτερο Antutu ειναι νεωτερο μικρες οι διαφορες σε καθημερινη χρηση.

Mediatek με Snapdragon με παραπλησιες επιδοσεις συνολικα.

https://www.kimovil.com/en/compare/oneplus-10-pro,oneplus-nord-3

Αγορα απο επισημο σελιδα OnePlus ή amazon ή kotsovolos.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aces είπε

Το αν αξιζει το κρινεις εσυ η αλλαγη συσκευης.

Γενικα ειναι κοντα αυτα τα 2 το nord 3 κερδιζει σε gaming λιγο καλυτερο Antutu ειναι νεωτερο μικρες οι διαφορες σε καθημερινη χρηση.

Mediatek με Snapdragon με παραπλησιες επιδοσεις συνολικα.

https://www.kimovil.com/en/compare/oneplus-10-pro,oneplus-nord-3

Αγορα απο επισημο σελιδα OnePlus ή amazon ή kotsovolos.

Τα έχω βρει μεταχειρισμένα και πάνω κάτω είναι στην ίδια τιμή( 400€)

Σε αυτά τα χρήματα τι άλλο αξιόλογο αξίζει να κοιτάξω;

Samsung A54???

Realme gt2 pro??

Oppo find x5 pro??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Mankon7 είπε

Τα έχω βρει μεταχειρισμένα και πάνω κάτω είναι στην ίδια τιμή( 400€)

Σε αυτά τα χρήματα τι άλλο αξιόλογο αξίζει να κοιτάξω;

Samsung A54???

Realme gt2 pro??

Oppo find x5 pro??

poco f5 κ αυτα παραπανω κ nord 3.

Εφοσον ειχες/εχεις OnePlus εχει προτεραιοτητα :) 

Το realme gt2 pro ειναι πλεον 1.5 ετος παλιο δεν εχει πολλες ενημερωσεις λογισμικου ακομα. Το Galaxy A54 εφοσον θες σερβις + αμεση υποστηριξη Ελλαδα το μεγαλ.πλεονεκτημα ειναι οκ απλα average.Ειναι ΟΚ μεχρι εκει.  Το Poco F5 εχει καλη τιμη αγορας αλλα το λογισμικο xiaomi εχει τα δικα του εκτος αν το εχεις; συνηθισει.

καλυτερα το nord 3 στα 449€ (σφραγισμενο) για 3 ετη ενημερωσεις λογισμικου που ειναι νεωτερο απο OnePlus

https://www.oneplus.com/gr/oneplus-nord-3-5g.

Επεξ/σία από aces
  • Like 1
Δημοσ.

Θα πήγαινα για το Poco αλλά επειδή θα ήθελα επιτέλους να έχω μια σχετικά καλή φωτογραφική μάλλον με βλέπω με το nord 3 (αν και σκέφτομαι το θέμα του battery drain). Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας! 

• Like 1
Δημοσ.

Πήγα σε έναν Κωτσόβολο και είδα το OnePlus 11, κατάλαβα ότι δεν μου αρέσουν οι curved οθόνες και ότι το κινητό του θέματος είναι πολύ βαρύ για εμένα. Στο χέρι προτιμώ με διάφορα το Poco f5, αν είχε καλύτερη φωτογραφία και ήταν λίγο ακριβότερο θα το έπαιρνα ασυζητητί. Τώρα όπως είπα με βλέπω με το nord 3 για περισσότερη all around συσκευή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...