tz_aristotelis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Φόρουμ καλησπέρα. Σε κουζίνα με θέση ψυγείου 60 εκ. πλάτος θέλω να βάλω καινούργιο ψυγείο. Το θέμα είναι ότι στο παλιό οι σερπαντίνες απαγωγής θερμότητας ήταν από πίσω και η θερμότητα μπορούσε να φύγει προς τα επάνω (υπήρχε κενό), ενώ στα καινούργια δεν υπάρχουν σερπαντίνες και η απαγωγή γίνεται στο πλάι που εφάπτεται στην δική μου περίπτωση στο ξύλο. Ερώτηση: θα έχω θέμα ? Είμαι υπερβολικός? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και το ινσομνια για την φιλοξενία.
Klausx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε Φόρουμ καλησπέρα. Σε κουζίνα με θέση ψυγείου 60 εκ. πλάτος θέλω να βάλω καινούργιο ψυγείο. Το θέμα είναι ότι στο παλιό οι σερπαντίνες απαγωγής θερμότητας ήταν από πίσω και η θερμότητα μπορούσε να φύγει προς τα επάνω (υπήρχε κενό), ενώ στα καινούργια δεν υπάρχουν σερπαντίνες και η απαγωγή γίνεται στο πλάι που εφάπτεται στην δική μου περίπτωση στο ξύλο. Ερώτηση: θα έχω θέμα ? Είμαι υπερβολικός? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και το ινσομνια για την φιλοξενία. Βρες με το μοντέλο το εγχειρίδιο χρήσης, αναφέρει πόσο κενό θέλει στα πλαϊνά. Τουλάχιστον 5cm. Δεν είσαι υπερβολικός το καλοκαίρι θα υπολειτουργεί και δεν θα έχεις σωστή ψύξη. Περισσότερες ώρες λειτουργίας / καταναλώσεις μέχρι να έρθει η βλάβη. 2
basilis_k6 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 δυστυχως θα εχεις. ειναι πολυ ζεστο στο πλαι και τα 5cm ειναι απαραιτητα. δεν παιζει να φερεις μαραγκο να αλλαξεις κατι στην κουζινα? 1
NikosKallithea Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν λύνεται το θεμα αυτο με το ψυγειο, τα επιπλα κουζινας φταινε, αν ειναι δικο σου το σπιτι δαπάνησε καποια χρήματα και δωσε χώρο στο ψυγείο.
tz_aristotelis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τελικά οι ξυλουργοί του 2010 (χρονολογία σπιτιού) μάλλον δεν συμβάδιζαν με την τεχνολογία. Ήδη ξηλωσα το γύρω γύρω του ψυγείου και έδωσα 4-5 πόντους αέρα για το νέο .
hp8 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε Τελικά οι ξυλουργοί του 2010 (χρονολογία σπιτιού) μάλλον δεν συμβάδιζαν με την τεχνολογία. Ξυλουργός ειναι όχι η πυθία Που να ήξεραν ότι μετά από 13 χρόνια θα άλλαζες άποψη και θα έπαιρνες ψυγείο με το condenser στο πλάι Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2023 από hp8
a_f_a Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Η Bosch για παράδειγμα έχει μοντέλα που τα λέει Perfect Fit και μπορούν να μπουν κολλητά στο τοίχο / έπιπλο σαν εντοιχισμένα και δεν έχουν πρόβλημα θερμοκρασίας. Οπότε αν δεν έχεις πάρει ψυγείο μπορείς να δεις και αυτή τη λύση από το να κατεδαφίζεις.
The_Judas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τελικά οι ξυλουργοί του 2010 (χρονολογία σπιτιού) μάλλον δεν συμβάδιζαν με την τεχνολογία. Ήδη ξηλωσα το γύρω γύρω του ψυγείου και έδωσα 4-5 πόντους αέρα για το νέο . Στο πατρικό σπίτι μου οι ξυλουργοί μου είχαν αφήσει 1χιλιοστό κενό γύρω από το ψυγείο και δεν είναι εύκολο ούτε να το βγάλω από τη θέση του Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2023 από The_Judas
chios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν φταίει ο ξυλουργός, εγώ όταν ανακαινίσαμε την κουζίνα το 2013 του είπα να αφήσει χώρο για ψυγείο 90cm αυτό έκανε, έβαλα 80αρι ψυγείο και έχει και αέρα. 1
tz_aristotelis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 καλημερα φιλοι ες Παρηγγειλα αυτο: https://www.bosch-home.com/mt/products-list/fridgesandfreezers/fridgefreezers/freestandingfridgefreezerswithfreezeratbottom/KGN36NLEA#/Tabs=section-highlights/Togglebox=manuals/ λεει οτι ειναι perfect fit. Δηλαδη η απαγωγη γινεται απο πισω η απο το πλαι? Αν ειναι απο πισω το τραβαω 15 ποντους και φευγει η ζεστη στο ταβανι. (κενο απο πανω) αν ειναι στο πλαι με ξυλα αριστερα δεξια και χωρις κενο τι perfect fit .... το ψυγειο θα ιδρωνει και τελικα θα κανω μερεμετι με ξυλουργο. Ποια η αποψη σας φιλοι? το ψυγειο παραγγελθηκε και ερχεται..... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα