petrance Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπερα,ειχα μια σειρα απο ατυχη γεγονοτα εχθες.πρωτα απο ολα καποιος αφοδευσε πανω στην πορτα του συνοδηγου,επειτα επειδη ειμαι και πολυ σιχασιαρης και δεν μου εφτανε το προχειρο καθαρισμα που εκανα,το πηγα σε ενα βενζιναδικο στα γρηγορα για να το πλυνει ολο.μη τα πολυλογω,σημερα παρατήρησα στη μασκα καποια στιγματα.πως μπορουν να φυγουν;εβαλα polytrol για πλαστικα,τιποτα.το περασα με πανακια για ταμπλω,τιποτα.εβαλα λιγο αλοιφη polish,τιποτα…παρακαλω τη βοηθεια σας!
basilis_k6 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 αν δεν ειναι απο την πολυκαιρια και τον ηλιο και εισαι βεβαιος οτι εγιναν απο το πλυσιμο ειναι απο ελαφρως καυστικο σαπουνι και δεν θα φυγουν. παρόλα αυτα ενδεχομένως αν μπορεις να αφαιρεσεις ολη τη μασκα καποια στιγμη να την κανεις με θερμοπιστολο. πρωτα σε μια επιφανεια που δεν φαινετε για να δεις αν συμπεριφερεται σωστα και μετα στα κομματια που βλεπει το ματι. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Γυαλιστικό πλαστικων.Εγώ θα δοκίμαζα με armor all που ειναι για ταμπλό. Πώς σου έχεσαν την πόρτα;Καπό άντε και ουρανό να το καταλάβω,αλλά πόρτα; 1
petrance Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Καποιον μαλλον τον επιασε κοψιμο και το βρηκε σαν καλυψη.ειχε και στο πεζοδρομιο πραμα.Οχι η μασκα δεν ητανε ετσι και λογικα ειναι αυτο που λες.θα δοκιμασω το θερμοπιστολο γιατι ηδη κλαιω με το ποσο κανει καινουρια.Τον ειδα να ψεκαζει πριν το ξεπλυνει και μετα βαλει αφρο.μαλλον ψεκασε κατι που ειναι για ζαντες.. 😢😢 1
basilis_k6 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, petrance είπε Καποιον μαλλον τον επιασε κοψιμο και το βρηκε σαν καλυψη.ειχε και στο πεζοδρομιο πραμα.Οχι η μασκα δεν ητανε ετσι και λογικα ειναι αυτο που λες.θα δοκιμασω το θερμοπιστολο γιατι ηδη κλαιω με το ποσο κανει καινουρια.Τον ειδα να ψεκαζει πριν το ξεπλυνει και μετα βαλει αφρο.μαλλον ψεκασε κατι που ειναι για ζαντες.. 😢😢 κλασσικη περιπτωση swaz για μενα μην κάνεις καν θερμοπιστολο. βγαλτο και βαψτο και θα ειναι καλυτερο απο καινουργιο. τι αμαξι ειναι? εχεις αλλη φωτο? Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2023 από basilis_k6
Klausx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 30 λεπτά πριν, petrance είπε Καλησπερα,ειχα μια σειρα απο ατυχη γεγονοτα εχθες.πρωτα απο ολα καποιος αφοδευσε πανω στην πορτα του συνοδηγου,επειτα επειδη ειμαι και πολυ σιχασιαρης και δεν μου εφτανε το προχειρο καθαρισμα που εκανα,το πηγα σε ενα βενζιναδικο στα γρηγορα για να το πλυνει ολο.μη τα πολυλογω,σημερα παρατήρησα στη μασκα καποια στιγματα.πως μπορουν να φυγουν;εβαλα polytrol για πλαστικα,τιποτα.το περασα με πανακια για ταμπλω,τιποτα.εβαλα λιγο αλοιφη polish,τιποτα…παρακαλω τη βοηθεια σας! Πρέπει να πας σε φανοποιό/detailer και θα στο φτιάξει εύκολα Όταν λες polish αλοιφή σημαίνει για βαμμένες επιφάνειες, ποτέ σε άβαφα πλαστικά ή τσιμούχες γιατί υπάρχει περίπτωση να τα ασπρίσει, γιαυτό αν δεις βίντεο που κάνουν γυάλισμα έχουν περάσει με χαρτοταινία όλα τα πλαστικά και κυρίως τις τσιμούχες. 1
ChristosVl Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, Klausx said: Πρέπει να πας σε φανοποιό/detailer και θα στο φτιάξει εύκολα Όταν λες polish αλοιφή σημαίνει για βαμμένες επιφάνειες, ποτέ σε άβαφα πλαστικά ή τσιμούχες γιατί υπάρχει περίπτωση να τα ασπρίσει, γιαυτό αν δεις βίντεο που κάνουν γυάλισμα έχουν περάσει με χαρτοταινία όλα τα πλαστικά και κυρίως τις τσιμούχες. Ωραιος,ισχυει οτι μπορει να ασπρισε απ αυτο!! 9 hours ago, petrance said: Καλησπερα,ειχα μια σειρα απο ατυχη γεγονοτα εχθες.πρωτα απο ολα καποιος αφοδευσε πανω στην πορτα του συνοδηγου,επειτα επειδη ειμαι και πολυ σιχασιαρης και δεν μου εφτανε το προχειρο καθαρισμα που εκανα,το πηγα σε ενα βενζιναδικο στα γρηγορα για να το πλυνει ολο.μη τα πολυλογω,σημερα παρατήρησα στη μασκα καποια στιγματα.πως μπορουν να φυγουν;εβαλα polytrol για πλαστικα,τιποτα.το περασα με πανακια για ταμπλω,τιποτα.εβαλα λιγο αλοιφη polish,τιποτα…παρακαλω τη βοηθεια σας! Παρε ενα υγρο nano ceramic coat και περνα το... thank me later Μπορεις να του περασεις και μια αλοιφη trim restorer απο πριν την κεραμικη δεν θα ναι ασχημη ιδεα Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2023 από ChristosVl
petrance Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, Klausx said: Πρέπει να πας σε φανοποιό/detailer και θα στο φτιάξει εύκολα Όταν λες polish αλοιφή σημαίνει για βαμμένες επιφάνειες, ποτέ σε άβαφα πλαστικά ή τσιμούχες γιατί υπάρχει περίπτωση να τα ασπρίσει, γιαυτό αν δεις βίντεο που κάνουν γυάλισμα έχουν περάσει με χαρτοταινία όλα τα πλαστικά και κυρίως τις τσιμούχες. Οχι παιδια ετσι ητανε ,δοκιμασα οτι ειχα σπιτι σε μικρο σημειο να δω αν κανει διφορά.δεν μεταβληθηκε καθολου @basilis_k6
basilis_k6 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, petrance είπε Οχι παιδια ετσι ητανε ,δοκιμασα οτι ειχα σπιτι σε μικρο σημειο να δω αν κανει διφορά.δεν μεταβληθηκε καθολου @basilis_k6 ωραιο αμαξι. δεν αξιζει μαλλον να το βαψεις, νομιζα βλεπαμε κανενα α3 20ετιας. κατι τοπικο ισως κανει δουλεια που σου προτειναν τα παιδια αλλα αυτο ειναι αλλιωση του πλαστικου και χωρις χρωμα θεωρω απιθανο να γινει ξανα μαυρο 1
petrance Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 @basilis_k6ειναι ανθρακι με μεταλιζε εφε δεν ητανε μαυρο
bill999r Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Άφησε το έτσι. Μετά από λίγα πλυσίματα σταδιακά θα επανέλθει. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2023 από bill999r
vamvakoolas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) εχει γινει ενα μιγμα απο αλατα, απωλεια βερνικιου και ισως χρωματος. Εδω και χρονια παω μονο οπου ασχολουνται με πλυσιμο στο χερι. Προσεχε την επομενη φορα. Εχω βαψει μασκα και η δικια σου βγαινει σχετικα ευκολα (μερικες βιδες και τα υπολοιπα ειναι κλιπς, βρες βιντεακια). Θελει προσοχη στο να μονωσεις (καλυψεις) το χρωμιο οποτε μη βιαστεις. Παρε και ενα σπρευ (αν θες ματ ή γιαλυστερο) ριξε απο αποσταση (το γραφουν στη φιαλι ποση αποσταση)και θα γινει καλυτερο και απο πριν. Ιδανικα τη μασκα αστη κανα 6-8 ωρο να στεγνωσει κατα προτιμηση σε κλειστο χωρο χωρις αερα/υγρασια Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2023 από vamvakoolas
basilis_k6 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε εχει γινει ενα μιγμα απο αλατα, απωλεια βερνικιου και ισως χρωματος. Εδω και χρονια παω μονο οπου ασχολουνται με πλυσιμο στο χερι. Προσεχε την επομενη φορα. Εχω βαψει μασκα και η δικια σου βγαινει σχετικα ευκολα (μερικες βιδες και τα υπολοιπα ειναι κλιπς, βρες βιντεακια). Θελει προσοχη στο να μονωσεις (καλυψεις) το χρωμιο οποτε μη βιαστεις. Παρε και ενα σπρευ (αν θες ματ ή γιαλυστερο) ριξε απο αποσταση (το γραφουν στη φιαλι ποση αποσταση)και θα γινει καλυτερο και απο πριν. Ιδανικα τη μασκα αστη κανα 6-8 ωρο να στεγνωσει κατα προτιμηση σε κλειστο χωρο χωρις αερα/υγρασια αν προχωρησει σε βαψιμο, θα γινει πολύ ομορφο και καινουργιο αλλα θα φαινετε οτι ειναι βαμμενο, θελει χερι εμπειρο ομως. το σπρει δεν ειναι τοσο ευκολο για γριλλιες. εγω που εχω εμπειρια απο σπρει παλι θα προτιμουσα πιστολι για τετοια δουλεια. πολλες καμπυλες και θελει χερια υπο γωνια για να μην μαζεψει χρωμα η κογχη. το νικελ θελει βγαλσιμο για να γινει σωστη δουλεια κατα τη γνωμη μου.
ideal09 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Κρίμα. Και γω κανένα A3 20 ετίας νόμιζα έβλεπα με την εικόνα. ΓΙα αρχή υπάρχουν πολλά ενυδατικά που θα στο μαυρίσουν αλλά σε τέτοιο αμάξι μπορεί και να το έβαφα. Απλά προσοχή που το πλένουμε ειδικά όταν μιλάμε για τέτοιο αυτοκίνητο.
petrance Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 δεν ειχα μεχρι στιγμης κανενα προβλημα με τα πλυσιματα.Θα το παω στο φανοποιο να δω τι θα μου πει.λογικα εχει φυγει βερνικι και θελει βαψιμο απο την αρχη.ξαναλεω ομως οτι δεν ητανε μαυρο αλλα μεταλιζε ανθρακι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα