lasithi12 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Είναι τελειως νερουλες η είναι ιδέα μου; Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2023 από lasithi12
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Ήθελες να γράψεις "μονόευρες" εννοώντας αυτές που κοστίζουν ένα ευρώ? Αν ναι, θα συνιστούσα να γράφεις λίγο καλύτερα μπας και βγαίνει νόημα. Είναι ασέβεια προς τον συνομιλητή να μιλάς όπως να΄ναι, ειδικά αν περιμένεις απαντήσεις σε ένα πρόβλημα και δυσκολεύεις τους άλλους να καταλάβουν 3
Raki-meze Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Από το Λασίθι είσαι φίλος. Πιες ρακή που έχουμε καλή και μπόλικη και άσε τσι μπύρες. 😉😎😋 1
lasithi12 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 2 minutes ago, cthulhucarbide said: Ήθελες να γράψεις "μονόευρες" εννοώντας αυτές που κοστίζουν ένα ευρώ? Αν ναι, θα συνιστούσα να γράφεις λίγο καλύτερα μπας και βγαίνει νόημα. Είναι ασέβεια προς τον συνομιλητή να μιλάς όπως να΄ναι, ειδικά αν περιμένεις απαντήσεις σε ένα πρόβλημα και δυσκολεύεις τους άλλους να καταλάβουν εχεις δικιο
marioskr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, lasithi12 είπε Είναι τελειως νερουλες η είναι ιδέα μου; Δε θεωρούνται καν μπύρες
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, lasithi12 είπε Είναι τελειως νερουλες η είναι ιδέα μου; Την ήθελες πιο πηχτή;
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Εγώ με το που είδα τον τίτλο κατάλαβα πως εννοεί μπύρες που κάνουν 1 ευρω. Βέβαια, δεν πίνω καθόλου μπύρα, όπου έχω δει μπύρες τυχαία τις είχαν πάνω από 1 ευρώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις