dimmis00 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Ακόμα και αν κόλλησε πιστόνι - κύλινδρος δεν δικαιολογεί τέτοιο κόστος. Πρέπει να μάθεις αρχικά τι βλάβη έβγαλε κ γιατί. Έμεινε από λάδια? Κόλλησε η αντλία? Επίσης τι είναι αυτό που θα σου κάνει αναλυτικά με το κόστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Σημερα θα εχω νεοτερα... Ευχαριστω παιδια για τις γνωμες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Στα νεοτερα απο το μετωπο παιδια Πηρα το σκουτερ απο το συνεργειο μου εκτυπωσαν κ μια προσφορα με κοστολογιο Κ τα πηρα ολα πακετο κ πηγα σε αλλο εξουσιοδοτημενο ( που εκει εκανα γενικα τα σερβις ) ο ανθρωπος επικοινωνησε με αντιπροσωποια κ ανεφερε το συμβαν κ περιμενουμε να μας ενημερωσει η αντιπροσωπεια πλεον τι θα γινει.... περιμενω τηλ Για την ιστορια η ζημια ειναι στη κεφαλη κ κυλινδρο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 1 minute ago, pigos23 said: Στα νεοτερα απο το μετωπο παιδια Πηρα το σκουτερ απο το συνεργειο μου εκτυπωσαν κ μια προσφορα με κοστολογιο Κ τα πηρα ολα πακετο κ πηγα σε αλλο εξουσιοδοτημενο ( που εκει εκανα γενικα τα σερβις ) ο ανθρωπος επικοινωνησε με αντιπροσωποια κ ανεφερε το συμβαν κ περιμενουμε να μας ενημερωσει η αντιπροσωπεια πλεον τι θα γινει.... περιμενω τηλ Για την ιστορια η ζημια ειναι στη κεφαλη κ κυλινδρο ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΗΜΙΑ! ΣΤΕΓΝΩΣΕ ΑΠΟ ΛΑΔΙ: ΚΑΡΦΩΣΕ; ρε αδερφέ σόρυ κιόλας αλλά αν δεν αγχώνεσαι να μάθεις τι έγινε εμείς θα σου πούμε την αλφαβήτα; σα πρόβατο στη σφαγή κινείσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δηλαδή δε σου έφτιαξαν τίποτα σε αυτό το συνεργείο, το πήρες και το πήγες σε άλλο; Και επικοινώνησε ο δεύτερος με την αντιπροσωπεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ακριβως Το συνεργειο που το αφησα το πρωτο ηταν απο αναγκη γιατι σε αυτον εμεινα κοντα κ δεν φανταστηκα το ευρος της ζημιας.... Μολις μου ειπε κοστος κ επειδη εχει ληξει κ η εγγυηση μου το πηγα σε αυτον που παω ολα τα σκουτερ μου piaggio που ειχα τοσα χρονια κ τον εμπιστευομαι κ ξεκινησε διαδικασιες με αντιπροσωπεια κλπ Τωρα οσο αναφορα τη ζημια Δεν με νοιαζει ειλικρινα απο τι προηλθε Η ζημια εγινε...Δεν αλλαζει αυτο Εχει ανταλλακτικα προς αλλαγη κυλινδρο,κεφαλη,φλατζες,καδενα,τεντωτηρα κ μετα τα κλασικα των σερβις Εμενα με νοιαζει να φτιαχτει χωρις να βαλω χερι στη τσεπη για ανταλλακτικα κ μετα θα αποφασισω να το πουλησω ή οχι Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2023 από pigos23 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Αν η ζημιά έγινε πχ από νοθευμένη βενζίνη δεν σε νοιάζει να το μάθεις? Θες να φτιαχτεί και μετά από λίγο καιρό να πάθεις το ίδιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, pigos23 είπε Ακριβως Το συνεργειο που το αφησα το πρωτο ηταν απο αναγκη γιατι σε αυτον εμεινα κοντα κ δεν φανταστηκα το ευρος της ζημιας.... Μολις μου ειπε κοστος κ επειδη εχει ληξει κ η εγγυηση μου το πηγα σε αυτον που παω ολα τα σκουτερ μου piaggio που ειχα τοσα χρονια κ τον εμπιστευομαι κ ξεκινησε διαδικασιες με αντιπροσωπεια κλπ Τωρα οσο αναφορα τη ζημια Δεν με νοιαζει ειλικρινα απο τι προηλθε Η ζημια εγινε...Δεν αλλαζει αυτο Εχει ανταλλακτικα προς αλλαγη κυλινδρο,κεφαλη,φλατζες,καδενα,τεντωτηρα κ μετα τα κλασικα των σερβις Εμενα με νοιαζει να φτιαχτει χωρις να βαλω χερι στη τσεπη για ανταλλακτικα κ μετα θα αποφασισω να το πουλησω ή οχι Παντως τα ερωτήματα που έθεσες στο πρώτο ποστ δεν απαντιουνται χωρις να μαθουμε γιατι εσπασε. Αμα ξανασπασει σε 2κ χλμ ειμαι σιγουρος οτι θα θες να μαθεις γιατι εσπασε και την πρώτη και τη δεύτερη φορα. Επισης δεν πρόκειται να σου χαρίσει η piaggio ανταλλακτικά 1000+ ευρω. Εκτος αν ειδε ξεκαθαρα ο μαστορας οτι η ζημιά έγινε απο αστοχια και το εχει ηδη πει στην αντιπροσωπεία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπερα Για την ιστορια το σκουτερ φτιαχτηκε δωρεαν σε ολα κ ανταλλακτικα κ εργασια Δεν πληρωσα τπτ Ευτυχως Το διλλημα παραμενει βεβαια μεσα μου να το πουλησω ή οχι... Ο μηχανικος μου ειπε...το κρατας μια χαρα ειναι.... ( αντε παλι διαδικασια στρωσιματος.... ) Υγ εν κινηση μου ειπε εσπασε ο καδενας αν θυμαμαι καλα κ αυτο δημιουργησε τα παντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Για να έχει νόημα η συζήτηση πρέπει να μάθουμε το γιατί έγινε η βλάβη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 22 minutes ago, pigos23 said: Καλησπερα Για την ιστορια το σκουτερ φτιαχτηκε δωρεαν σε ολα κ ανταλλακτικα κ εργασια Δεν πληρωσα τπτ Ευτυχως Το διλλημα παραμενει βεβαια μεσα μου να το πουλησω ή οχι... Ο μηχανικος μου ειπε...το κρατας μια χαρα ειναι.... ( αντε παλι διαδικασια στρωσιματος.... ) Υγ εν κινηση μου ειπε εσπασε ο καδενας αν θυμαμαι καλα κ αυτο δημιουργησε τα παντα το να έσπασε εκεί μέσα κάτι από αυτά ξέρεις μπορεί να δημιούργησε πολλές ζημιές. έχεις λίστα με τις εργασίες εντός εγγύησης που έγιναν και τι αλλάχτηκε; παίζει να μας ανεβάσεις φωτογραφία από το χαρτί που σου έδωσαν από το εξουσιοδοτημένο; γιατί εφόσον πέρασε σε εγγύηση και έγιναν όλα δωρεάν (άρα διαπιστώθηκε σφάλμα από το εργοστάσιο) πρέπει να πάρεις αναλυτικά και σφραγίδες για ανανέωση εγγύησης όλων όσων αλλάχθηκαν. ΧΑΡΤΙ ΔΕ ΠΗΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Γιόλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 εσπασε καδενα εκκεντροφορου δλδ. κρατησε το. απιθανη βλαβη να ξαναβγει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα