Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια

Εχω τοσο πολυ ξενερωσει κ θα θελα την γνωμη σας

Πριν 4 μερες το medley 125 που εχω με 6000 χλμ με αφησε στο δρομο....

Ερχομενος απο ραφηνα στο σταυρο απο κατω το πιεσα ( αλλα λογικο ειναι δεν μπορω να πηγαινω με 50 , εφτασα τα 100 ) κ μετα απο λιγο χαμηλα κοντα στη κατεχακη εντονο κροταλισμα....με αφηνει κ δεν ξαναπερνει μπρος

Το σερνω μεχρι κατεχακη...το αφηνω σε εξουσιοδοτημενο κ με παιρνουν σημερα κ μου λενε προβλημα κινητηρας κυλινδρος γενικα χαλια ολα κ ζημια 1300 ευρω...

Η εγγυηση ελιξε 23/5/23

Mου χουν κοπει τα γονατα

Να το φτιαξω ? Nα το δωσω ανταλλακτικα ?να κανω mail στη piaggio εξωτερικο μηπως σωσω τπτ?

Εχω ξενερωσει ασχημα 

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ PIAGGIO

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν σου είπαν ακριβώς τι ζημιά έχει πάθει; 1300 ευρώ ζημιά σε ένα σκούτερ που έχει αξίας αγοράς Καινούργιου κοντά στα στα 3κ τι ακριβώς θα αλλάξουν και μάλιστα σε μόλις 6.000 χιλιόμετρα;

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.

Γνώμη μου, να κυνηγήσεις την όποια δυνατότητα κάλυψης από εγγύηση (ακόμα και αν έχει λήξει πριν 3 μήνες).

Επιστολή/επικοινωνία με επίσημε αντιπροσωπεία, στην ανάγκη και με την ίδια την Piaggio Ιταλίας.

Είναι μεγάλη ζημιά για λίγα χιλιόμετρα και τόσο καινούργιο scooter, δεν τους συμφέρει ούτε αυτούς στην τελική μια τέτοια ιστορία.

• Like 1
Δημοσ.

Επικοινώνησε με piaggio άμεσα. Δεν είναι μεγάλο το διάστημα που έληξε η εγγύηση και η ζημιά είναι αδικαιολόγητη για τόσα λίγα χλμ. Στην καλύτερη θα σου καλύψουν ολόκληρη την ζημιά, στη χειρότερη να σου καλύψουν ποσοστό.

Δημοσ.
1 hour ago, pigos23 said:

Γεια σας παιδια

Εχω τοσο πολυ ξενερωσει κ θα θελα την γνωμη σας

Πριν 4 μερες το medley 125 που εχω με 6000 χλμ με αφησε στο δρομο....

Ερχομενος απο ραφηνα στο σταυρο απο κατω το πιεσα ( αλλα λογικο ειναι δεν μπορω να πηγαινω με 50 , εφτασα τα 100 ) κ μετα απο λιγο χαμηλα κοντα στη κατεχακη εντονο κροταλισμα....με αφηνει κ δεν ξαναπερνει μπρος

Το σερνω μεχρι κατεχακη...το αφηνω σε εξουσιοδοτημενο κ με παιρνουν σημερα κ μου λενε προβλημα κινητηρας κυλινδρος γενικα χαλια ολα κ ζημια 1300 ευρω...

Η εγγυηση ελιξε 23/5/23

Mου χουν κοπει τα γονατα

Να το φτιαξω ? Nα το δωσω ανταλλακτικα ?να κανω mail στη piaggio εξωτερικο μηπως σωσω τπτ?

Εχω ξενερωσει ασχημα 

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ PIAGGIO

Συντήρηση έκανες κανονικά στην ώρα του; Σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο ή μόνος σου;

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, pigos23 said:

Ναι σε εξουσιοδοτημενο εχω κανει 2 σερβις στην ωρα τους

Κανονικά, βάση manual, θα έπρεπε να έχεις πάει 3 φορές. 

Τι εργασίες σου έκαναν; Τα έχεις καταγεγραμμένα; 

Δημοσ.

το πρόβλημα κινητήρας κύλινδρος χάλια όλα δε λέει τι έγινε.

θα ζητήσεις επακριβώς διάγνωση. 

1) στέγνωσε από λάδι

2) κάρφωσε πιστόνι-βαλβίδα

3) κάτι άλλο

πότε τσέκαρες τελευταία φορά τα λάδια σου στη στάθμη από την τάπα ένδειξης από την τελευταία αλλαγή;

το μηχανάκι στην εξάτμιση ήταν καθαρό ή έβγαζε και τίποτα μπλε ντουμάνια στο άνοιγμα του γκαζιού;

Δημοσ.
20 ώρες πριν, TuXaKoS είπε

Κανονικά, βάση manual, θα έπρεπε να έχεις πάει 3 φορές. 

Τι εργασίες σου έκαναν; Τα έχεις καταγεγραμμένα; 

Καθε σεπτεμβριο το παω

Τωρα μεσα δλδ του μηνα θα κανα το τριτο

Ναι καταγεγραμμενα ολα ειναι

Αυριο θα το παω κ σε δευτερο μηχανικο για γνωμη

Κ θα αρχισω τα mail ....

Δημοσ.
23 minutes ago, pigos23 said:

Καθε σεπτεμβριο το παω

Κ θα αρχισω τα mail ....

Επειδή έχω εμπειρία με παρόμοια κατάσταση σε αυτοκίνητο, είναι πολύ σημαντικό να έχεις κάνει ότι ακριβώς λεει το βιβλίο εργασιών και φυσικά έχεις περισσότερες πιθανότητες να βγάλεις άκρη αν όλα έχουν γίνει σε αντιπροσωπία. 

`Επρεπε να είχες κάνει: Στα 1000, μετά στον πρώτο χρόνο και μετά στον 2ο. Το manual λέει: 

image.png.3c84815295d3f62b1e77d1fa4c44f88e.png

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, pigos23 είπε

Καθε σεπτεμβριο το παω

Κ θα αρχισω τα mail ....

αρκετα παλιοτερα ειχα ενα gilera που εσταζε λαδι. οποιος το εβλεπε μου ελεγε θελει ανοιγμα το μοτερ και ενας μονο μου ειπε οτι απλως εσπασε ενα καπακι και σταζει λαδι και ειχε δικιο. θα σου στειλω πμ το ονομα του μπας και σε βολευει.

13 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε

Επειδή έχω εμπειρία με παρόμοια κατάσταση σε αυτοκίνητο, είναι πολύ σημαντικό να έχεις κάνει ότι ακριβώς λεει το βιβλίο εργασιών και φυσικά έχεις περισσότερες πιθανότητες να βγάλεις άκρη αν όλα έχουν γίνει σε αντιπροσωπία. 

`Επρεπε να είχες κάνει: Στα 1000, μετά στον πρώτο χρόνο και μετά στον 2ο. Το manual λέει: 

εκανε σεπ 2021 τα πρωτα λαδια (1000χλμ) και σεπ 2022 αλλαγη λαδιων στο χρονο χωρις να εχει κανει τα χλμ. τωρα θα εκανε το επομενο. τα εχει κανει ολα σωστα. 

• Like 1
Δημοσ.
42 minutes ago, pigos23 said:

Καθε σεπτεμβριο το παω

Κ θα αρχισω τα mail ....

20 hours ago, greekfragma said:

το πρόβλημα κινητήρας κύλινδρος χάλια όλα δε λέει τι έγινε.

θα ζητήσεις επακριβώς διάγνωση. 

1) στέγνωσε από λάδι

2) κάρφωσε πιστόνι-βαλβίδα

3) κάτι άλλο

πότε τσέκαρες τελευταία φορά τα λάδια σου στη στάθμη από την τάπα ένδειξης από την τελευταία αλλαγή;

το μηχανάκι στην εξάτμιση ήταν καθαρό ή έβγαζε και τίποτα μπλε ντουμάνια στο άνοιγμα του γκαζιού;

σε ρωτήσαμε κάτι και μας έγραψες. 

Δημοσ.

Αυριο θα μου αναφερει ο πρωτος μηχανικος ακριβως τι διαπιστωσε

Λαδια δεν τσεκαρα...δεν αναψε κ καποια ενδειξη στο ταμπλο

Οχι κανενα ντουμανι απ την εξατμιση Ολα κανονικα

28 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε

Μα τα εκανα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...