pigos23 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Γεια σας παιδια Εχω τοσο πολυ ξενερωσει κ θα θελα την γνωμη σας Πριν 4 μερες το medley 125 που εχω με 6000 χλμ με αφησε στο δρομο.... Ερχομενος απο ραφηνα στο σταυρο απο κατω το πιεσα ( αλλα λογικο ειναι δεν μπορω να πηγαινω με 50 , εφτασα τα 100 ) κ μετα απο λιγο χαμηλα κοντα στη κατεχακη εντονο κροταλισμα....με αφηνει κ δεν ξαναπερνει μπρος Το σερνω μεχρι κατεχακη...το αφηνω σε εξουσιοδοτημενο κ με παιρνουν σημερα κ μου λενε προβλημα κινητηρας κυλινδρος γενικα χαλια ολα κ ζημια 1300 ευρω... Η εγγυηση ελιξε 23/5/23 Mου χουν κοπει τα γονατα Να το φτιαξω ? Nα το δωσω ανταλλακτικα ?να κανω mail στη piaggio εξωτερικο μηπως σωσω τπτ? Εχω ξενερωσει ασχημα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ PIAGGIO
basilis_k6 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 τι επαθε? ποιος ο λόγος δηλαδη που στα 6κ θες ξαφνικα μοτερ? δεν σου ειπαν?
Pwpwpw Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν σου είπαν ακριβώς τι ζημιά έχει πάθει; 1300 ευρώ ζημιά σε ένα σκούτερ που έχει αξίας αγοράς Καινούργιου κοντά στα στα 3κ τι ακριβώς θα αλλάξουν και μάλιστα σε μόλις 6.000 χιλιόμετρα; Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2023 από Pwpwpw
tasanton Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Γνώμη μου, να κυνηγήσεις την όποια δυνατότητα κάλυψης από εγγύηση (ακόμα και αν έχει λήξει πριν 3 μήνες). Επιστολή/επικοινωνία με επίσημε αντιπροσωπεία, στην ανάγκη και με την ίδια την Piaggio Ιταλίας. Είναι μεγάλη ζημιά για λίγα χιλιόμετρα και τόσο καινούργιο scooter, δεν τους συμφέρει ούτε αυτούς στην τελική μια τέτοια ιστορία. 1
bill999r Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Επικοινώνησε με piaggio άμεσα. Δεν είναι μεγάλο το διάστημα που έληξε η εγγύηση και η ζημιά είναι αδικαιολόγητη για τόσα λίγα χλμ. Στην καλύτερη θα σου καλύψουν ολόκληρη την ζημιά, στη χειρότερη να σου καλύψουν ποσοστό.
TuXaKoS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, pigos23 said: Γεια σας παιδια Εχω τοσο πολυ ξενερωσει κ θα θελα την γνωμη σας Πριν 4 μερες το medley 125 που εχω με 6000 χλμ με αφησε στο δρομο.... Ερχομενος απο ραφηνα στο σταυρο απο κατω το πιεσα ( αλλα λογικο ειναι δεν μπορω να πηγαινω με 50 , εφτασα τα 100 ) κ μετα απο λιγο χαμηλα κοντα στη κατεχακη εντονο κροταλισμα....με αφηνει κ δεν ξαναπερνει μπρος Το σερνω μεχρι κατεχακη...το αφηνω σε εξουσιοδοτημενο κ με παιρνουν σημερα κ μου λενε προβλημα κινητηρας κυλινδρος γενικα χαλια ολα κ ζημια 1300 ευρω... Η εγγυηση ελιξε 23/5/23 Mου χουν κοπει τα γονατα Να το φτιαξω ? Nα το δωσω ανταλλακτικα ?να κανω mail στη piaggio εξωτερικο μηπως σωσω τπτ? Εχω ξενερωσει ασχημα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ PIAGGIO Συντήρηση έκανες κανονικά στην ώρα του; Σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο ή μόνος σου; 1
pigos23 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Ναι σε εξουσιοδοτημενο εχω κανει 2 σερβις στην ωρα τους
TuXaKoS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 2 hours ago, pigos23 said: Ναι σε εξουσιοδοτημενο εχω κανει 2 σερβις στην ωρα τους Κανονικά, βάση manual, θα έπρεπε να έχεις πάει 3 φορές. Τι εργασίες σου έκαναν; Τα έχεις καταγεγραμμένα;
greekfragma Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 το πρόβλημα κινητήρας κύλινδρος χάλια όλα δε λέει τι έγινε. θα ζητήσεις επακριβώς διάγνωση. 1) στέγνωσε από λάδι 2) κάρφωσε πιστόνι-βαλβίδα 3) κάτι άλλο πότε τσέκαρες τελευταία φορά τα λάδια σου στη στάθμη από την τάπα ένδειξης από την τελευταία αλλαγή; το μηχανάκι στην εξάτμιση ήταν καθαρό ή έβγαζε και τίποτα μπλε ντουμάνια στο άνοιγμα του γκαζιού;
Maurikycli Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Η εμπειρία κολλήματος κινητήρα μοτοσακό είναι ανεκτίμητη . Δες το έτσι.
pigos23 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 20 ώρες πριν, TuXaKoS είπε Κανονικά, βάση manual, θα έπρεπε να έχεις πάει 3 φορές. Τι εργασίες σου έκαναν; Τα έχεις καταγεγραμμένα; Καθε σεπτεμβριο το παω Τωρα μεσα δλδ του μηνα θα κανα το τριτο Ναι καταγεγραμμενα ολα ειναι Αυριο θα το παω κ σε δευτερο μηχανικο για γνωμη Κ θα αρχισω τα mail ....
TuXaKoS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 23 minutes ago, pigos23 said: Καθε σεπτεμβριο το παω Τωρα μεσα δλδ του μηνα θα κανα το τριτο Ναι καταγεγραμμενα ολα ειναι Αυριο θα το παω κ σε δευτερο μηχανικο για γνωμη Κ θα αρχισω τα mail .... Επειδή έχω εμπειρία με παρόμοια κατάσταση σε αυτοκίνητο, είναι πολύ σημαντικό να έχεις κάνει ότι ακριβώς λεει το βιβλίο εργασιών και φυσικά έχεις περισσότερες πιθανότητες να βγάλεις άκρη αν όλα έχουν γίνει σε αντιπροσωπία. `Επρεπε να είχες κάνει: Στα 1000, μετά στον πρώτο χρόνο και μετά στον 2ο. Το manual λέει:
basilis_k6 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, pigos23 είπε Καθε σεπτεμβριο το παω Τωρα μεσα δλδ του μηνα θα κανα το τριτο Ναι καταγεγραμμενα ολα ειναι Αυριο θα το παω κ σε δευτερο μηχανικο για γνωμη Κ θα αρχισω τα mail .... αρκετα παλιοτερα ειχα ενα gilera που εσταζε λαδι. οποιος το εβλεπε μου ελεγε θελει ανοιγμα το μοτερ και ενας μονο μου ειπε οτι απλως εσπασε ενα καπακι και σταζει λαδι και ειχε δικιο. θα σου στειλω πμ το ονομα του μπας και σε βολευει. 13 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε Επειδή έχω εμπειρία με παρόμοια κατάσταση σε αυτοκίνητο, είναι πολύ σημαντικό να έχεις κάνει ότι ακριβώς λεει το βιβλίο εργασιών και φυσικά έχεις περισσότερες πιθανότητες να βγάλεις άκρη αν όλα έχουν γίνει σε αντιπροσωπία. `Επρεπε να είχες κάνει: Στα 1000, μετά στον πρώτο χρόνο και μετά στον 2ο. Το manual λέει: εκανε σεπ 2021 τα πρωτα λαδια (1000χλμ) και σεπ 2022 αλλαγη λαδιων στο χρονο χωρις να εχει κανει τα χλμ. τωρα θα εκανε το επομενο. τα εχει κανει ολα σωστα. 1
greekfragma Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 42 minutes ago, pigos23 said: Καθε σεπτεμβριο το παω Τωρα μεσα δλδ του μηνα θα κανα το τριτο Ναι καταγεγραμμενα ολα ειναι Αυριο θα το παω κ σε δευτερο μηχανικο για γνωμη Κ θα αρχισω τα mail .... 20 hours ago, greekfragma said: το πρόβλημα κινητήρας κύλινδρος χάλια όλα δε λέει τι έγινε. θα ζητήσεις επακριβώς διάγνωση. 1) στέγνωσε από λάδι 2) κάρφωσε πιστόνι-βαλβίδα 3) κάτι άλλο πότε τσέκαρες τελευταία φορά τα λάδια σου στη στάθμη από την τάπα ένδειξης από την τελευταία αλλαγή; το μηχανάκι στην εξάτμιση ήταν καθαρό ή έβγαζε και τίποτα μπλε ντουμάνια στο άνοιγμα του γκαζιού; σε ρωτήσαμε κάτι και μας έγραψες.
pigos23 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Αυριο θα μου αναφερει ο πρωτος μηχανικος ακριβως τι διαπιστωσε Λαδια δεν τσεκαρα...δεν αναψε κ καποια ενδειξη στο ταμπλο Οχι κανενα ντουμανι απ την εξατμιση Ολα κανονικα 28 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε Επειδή έχω εμπειρία με παρόμοια κατάσταση σε αυτοκίνητο, είναι πολύ σημαντικό να έχεις κάνει ότι ακριβώς λεει το βιβλίο εργασιών και φυσικά έχεις περισσότερες πιθανότητες να βγάλεις άκρη αν όλα έχουν γίνει σε αντιπροσωπία. `Επρεπε να είχες κάνει: Στα 1000, μετά στον πρώτο χρόνο και μετά στον 2ο. Το manual λέει: Μα τα εκανα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα