Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, είχα πέρσι ακολουθήσει σχετικό guide για το πώς να σετάρω τούρκικο gmail έτσι ώστε να έχω φτηνές ετήσιες συνδρομές σε disney+,  tinder και τα λοιπά και μου δούλεψε κανονικά. Μέχρι και in-game currency (in-app στοιχείο) με άφηνε κανονικά να αγοράσω, με τις τιμές εμφανιζόμενες σε ΤRY (τουρκική λίρα), αφού είχα κατεβάσει το game στο work profile , εκεί που το τουρκικό gmail είναι το βασικό και απλά μπήκα μετά με το in-game login του κανονικού in-game account.

Ωστόσο, σήμερα που δοκίμασα αγορά, μου βγάζει το Google play συνέχεια το εξής παραθυράκι, αμέσως μετά το "αγορά με 1 click" μέσω Revolut κάρτας που είναι συνδεδεμένη στο Google Play του τουρκικού account:

Αναφορά σε κείμενο

Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα

Δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.

Επισκεφτείτε το κέντρο βοήθειας για περισσότερες πληροφορίες.

Το κατάλαβα (κουμπί)

Mήπως γνωρίζετε τί έχει συμβεί? Έχει μπλοκαριστεί πλέον ο τρόπος αυτός και θα χρειαστεί να ψάξω άλλη πατέντα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Επεξ/σία από bob7greejkiver
Δημοσ.

Η Τουρκικη λιρα ειναι μονο για ταπετσαρια τοιχου. Γνωστος που κανει εισαγωγες οπωροκηπευτικά απο Τουρκια οι τιμες που του δινουν οι παραγωγοι ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε ευρω.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, xp-user είπε

Η Τουρκικη λιρα ειναι μονο για ταπετσαρια τοιχου. Γνωστος που κανει εισαγωγες οπωροκηπευτικά απο Τουρκια οι τιμες που του δινουν οι παραγωγοι ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε ευρω.

Γι αυτό ακριβώς θέλουμε να αγοράσουμε με τούρκικη λίρα. Με 2€ αγοράζεις 100GB στο Google drive για ένα χρόνο!! Πριν λίγες ημέρες αγόρασα το ετήσιο euroleague pass με 10,50€.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, myrsine είπε

Γι αυτό ακριβώς θέλουμε να αγοράσουμε με τούρκικη λίρα. Με 2€ αγοράζεις 100GB στο Google drive για ένα χρόνο!! Πριν λίγες ημέρες αγόρασα το ετήσιο euroleague pass με 10,50€.

microsoft 365 0,58€ (καπου εκει) το μήνα ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...