Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Και γω κανω τα αντιθετα απο σενα και δεν εχω τρακαρει,δεν εχω χτυπησει πεζο και το χρημα καβα!!!

Οποιος οδηγει τυποποιημενα και δεν εχει συνειδηση και καθε μερα να το πηγαινει για service παλι ενδεχεται να τρακαρει..

Ο κλασικός Έλληνας οδηγάρα και η αυτοκίνηση στην Ελλάδα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, tilaverboy είπε

Θέλω να εκμυστηρευτώ κάτι δεν έχω χτυπήσει ποτέ μου σε μεγάλο ατύχημα και δεν έχω χτυπήσει ποτέ μου πεζό μάλλον κάτι κάνω λάθος. Ευχαριστώ. Να υποθέσω δηλαδή ότι αν χτυπήσεις πεζό είναι κάτι ασήμαντο πλέον

Το σερβισε γινεται περισσότερο για την μακροημέρευση του οχήματος σου και την δικια σου ασφαλεια οχι για να μην τρακαρεις.Λαθος τοποθετηση

42 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Και γω κανω τα αντιθετα απο σενα και δεν εχω τρακαρει,δεν εχω χτυπησει πεζο και το χρημα καβα!!!

Οποιος οδηγει τυποποιημενα και δεν εχει συνειδηση και καθε μερα να το πηγαινει για service παλι ενδεχεται να τρακαρει..

Γνωστο κολπο η υπερβολη μεσω της οποίας δικαιολογεις τα παντα.

ΔΕΝ το πας καθε μερα αλλα οποτε οριζει ο κατασκευαστης η σου παρουσιασει καποιο προβλημα.Ετσι έχεις παντα ασφαλες αυτοκινητο πρωτα απο ολα για εσενα και την οικογενεια σου και μετα για τούς αλλους

Επεξ/σία από filipprin
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, filipprin είπε

Γνωστο κολπο η υπερβολη μεσω της οποίας δικαιολογεις τα παντα.

ΔΕΝ το πας καθε μερα αλλα οποτε οριζει ο κατασκευαστης η σου παρουσιασει καποιο προβλημα.Ετσι έχεις παντα ασφαλες αυτοκινητο πρωτα απο ολα για εσενα και την οικογενεια σου και μετα για τούς αλλους

Τα ασφαλες αυτοκινητα χτυπανε! Τρεχουν παραπανω χωρις να ξερουν τους δρομους(κλιση) και την ποιοτητα της ασφαλτου!

Στην πραξη αυτος που ξερει τις δυνατοτητες του αυτοκινητου του και εχει συνειδηση εχει λιγοτερες πιθανοτητες να του φυγει/τρακαρει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Τα ασφαλες αυτοκινητα χτυπανε! Τρεχουν παραπανω χωρις να ξερουν τους δρομους(κλιση) και την ποιοτητα της ασφαλτου!

Στην πραξη αυτος που ξερει τις δυνατοτητες του αυτοκινητου του και εχει συνειδηση εχει λιγοτερες πιθανοτητες να του φυγει/τρακαρει

Το σερβισε γινεται περισσότερο για την μακροημέρευση του οχήματος σου και την δικια σου ασφαλεια οχι για να μην τρακαρεις.Λαθος τοποθετηση.Και συνηθως οταν κατι δεν φτιαχνεται στην ωρα του μετα το πληρωνεις διπλα και τριδιπλα..

Επεξ/σία από filipprin
  • Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αν σταματήσει λόγω υπερθέρμανσης, ο κινητήρας είναι πολύ κοντά στο να κολλήσει και τα ελατήρια στα έμβολα και τους κυλίνδρους έχουν κολλήσει.

Δημοσ.
On 02/09/2023 at 02:15, trelakias00 said:

Καλησπέρα

Σε pundo του 2001, με 299k χιλιόμετρα, ο κινητήρας υπερθερμαίνεται, και μετά απο κάμποση ωρα εαν συνεχίσω να οδηγώ, σβήνει και δεν παίρνει μπρος μέχρι να πέσει η θερμοκρασία (μερικές ώρες)...Πριν 2-3 μήνες που άρχισε να συμβαίνει αυτό, ανέβαζε θερμοκρασία μετά από κάνα 2ωρο συνεχής οδήγησης, πλεον ανεβάζει στο 15λεπτο

Έχω κάνει το προφανές, και το έχω γεμίσει με παραφλου, δεν έχω δει να στάζει από κάπου ή να χάνει...το πήγα σε μάστορα, μου άλλαξε κάτι κολλάρα που είχα σαπίσει, αλλά συνεχίζει να συμβαίνει αυτό

Πάντως, δεν νιώθω ότι έχει χάσει δύναμη, παει καλά ακόμα (μέχρι να σβήσει :D)

Τι κάνω? Αξίζει να ασχοληθώ, ή το πάω για απόσυρση? 

υπαρχουν fiat punto1998-2002 με 299.000 ή 300.000 χλμ;

Νομιζω οτι στο Τορινο ξεκινησαν ηδη οι εκδηλωσεις για να το γιορτασουν

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε

υπαρχουν fiat punto1998-2002 με 299.000 ή 300.000 χλμ;

Νομιζω οτι στο Τορινο ξεκινησαν ηδη οι εκδηλωσεις για να το γιορτασουν

Αν ανοίγει η μηχανή κάθε 5 χρόνια και παραπάνω φτάνουν 😋

Δημοσ.

Μήπως δεν κυκλοφορεί καλά το ψυκτικό μέσα στη μηχανή, λόγω σκουριάς (πχ από χρήση νερού αντί παραφλού) / ιζημάτων κτλ;
Σε ένα συνεργείο καθαρισμού κυκλώματος ψύξης θα δώσεις 80-100€ για απόφραξη κ καθαρισμό των διαδρομών/σωληνώσεων και νέο παραφλού...

...βέβαια αν το οδηγείς υπό τέτοιο θερμικό φορτίο κ σου κλείνει, πιθανότατα έχει ήδη προκληθεί ζημιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...