Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους! Θέλω να αλλάξω ψυγείο νερού στο accent μου 1300cc 2001model τι μάρκα μου προτείνετε?? Και αν έχετε βάλει εσείς ποιο έχετε βάλει και αν έχετε μείνει ευχαριστημένοι?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Zackaccent είπε

Γεια σε όλους! Θέλω να αλλάξω ψυγείο νερού στο accent μου 1300cc 2001model τι μάρκα μου προτείνετε?? Και αν έχετε βάλει εσείς ποιο έχετε βάλει και αν έχετε μείνει ευχαριστημένοι?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

nissens αλλα και παλι δεν δενεις τον γαιδαρο σου! Και η koyorad ειναι πολυ καλη!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάλε ότι βρεις από aftermarket την δουλειά σου θα την κάνεις. Δες και Valeo. 

Επεξ/σία από liakinen
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Zackaccent είπε

Nissens ή koyorad .

Μέτρα και τις διαστάσεις του παλιού ψυγείου και πάρε και μια τάπα αντιψυκτικου καινούργιου 

Αντιψυκτικό εννοείται βάζεις ότι προτείνει ο κατασκευαστής .

Και έλεγχο και τη αντλία νερού μήπως δακρύζει και θερμοστάτη, περισσότερο και λόγω χιλιομετρων.

Δημοσ.

οταν αλλαζεις το ψυγειο (ασχετα με τι θα παρεις, εχει δεκαδες μαρκες αναλογα με το πορτοφολι σου) να βαλεις ενα επιπλεον ποσο για

-αντιψυκτικο

-ταπα

εγω θα αλλαζα και τη βαλβιβα θερμοκρασιας ψυκτικου (ελαχιστο κοστος) και οπως γραφτηκε θα ελεγχα τρομπα νερου και θερμοστατη.

Μετα θα ειχες το κεφαλι σου υσηχο για μεγαλη περιοδο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...