Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν ακουστικά που να είναι ασύρματα με bluetooth και receiver ταυτόχρονα, και να υποστηρίζουν ενσύρματη σύνδεση με aux καλώδιο; Δε ξέρω πως να τα ψάξω και δε βρίσκω κανένα. Δηλαδή σαν τα G435, αλλά αντί για usb να είναι jack.

Έξτρα μπόνους άμα έχουν και πτυσσόμενο μικρόφωνο αντί για ενσωματωμένο μικρόφωνο.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Mpampiniotis είπε

Υπάρχουν ακουστικά που να είναι ασύρματα με bluetooth και receiver ταυτόχρονα, και να υποστηρίζουν ενσύρματη σύνδεση με aux καλώδιο; Δε ξέρω πως να τα ψάξω και δε βρίσκω κανένα. Δηλαδή σαν τα G435, αλλά αντί για usb να είναι jack.

Έξτρα μπόνους άμα έχουν και πτυσσόμενο μικρόφωνο αντί για ενσωματωμένο μικρόφωνο.

Φίλτρα. Πας κι επιλέγεις ότι ενδιαφέρεσαι για την κατηγορία headset, και τσεκάρεις όλα τα χαρακτηριστικά που θες (jack, bluetooth). 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mrs. Hyde είπε

Φίλτρα. Πας κι επιλέγεις ότι ενδιαφέρεσαι για την κατηγορία headset, και τσεκάρεις όλα τα χαρακτηριστικά που θες (jack, bluetooth). 

Όπως είπες, τσεκάρεις jack και bluetooth. Αυτό σου δείχνει ασύρματα ακουστικά που έχουν μόνο bluetooth και jack. Εγώ θέλω αυτά, συν ασύρματο receiver, που δεν υπάρχει σαν φίλτρο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mpampiniotis είπε

Όπως είπες, τσεκάρεις jack και bluetooth. Αυτό σου δείχνει ασύρματα ακουστικά που έχουν μόνο bluetooth και jack. Εγώ θέλω αυτά, συν ασύρματο receiver, που δεν υπάρχει σαν φίλτρο.

Ναι, για μια γρήγορη διαλογή το κάνεις αυτό. Μετά πρέπει να εξετάσεις το καθετί που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον. 

Δημοσ.

Ok, πάντως αν έχει κάποιος συγκεκριμένο headset στο μυαλό του, ας μου προτείνει. Κοιτούσα το g435 αλλά εκτός από το μικρόφωνο που μου φάνηκε μέτριο επειδή είναι ενσωματωμένο, απ' ότι κατάλαβα το καλώδιο είναι μόνο για φόρτιση και δεν το κάνει wired.

Δημοσ.

Από μια πρόχειρη ματιά, εντόπισα τα Logitech Pro X 2. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...