Pokemon640 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 15 hours ago, kinq1 said: Όταν βγουν κανάλια που θα εκπέμπουν σε 8k και πάνω από 60 hz, cm θα το σκεφτώ να πάρω μια τέτοια φτηνοτηλεόραση. Αλλά στο site της digea δεν λέει πότε θα αναβαθμίσει σε 8k... Οπότε γλύτωσα,τα 36.000. Η Digea πολύ δύσκολο να φτάσει το 8K, πόσο μάλλον στην εποχή του FTTH που όλα έιναι IPTV. Σκέψου ότι δεν έχω συνδέσει καν τη κεραία, προτιμώ να ανοίξω το EON* TV app (της Nova*) στο κινητό μου και να ξαπλώσω στον καναπε. *Όπου Nova βάλε Cosmote Tv, Vodafone TV κ.α. 18 hours ago, Arkin said: Τέλεια να πάρουμε 8Κ όλοι για να συνεχίσουμε να βλέπουμε το παρακάτω σε 360p βεβαίως βεβαίως. Μόνο εγώ βαρέθηκα να βλέπω αναφορές για αυτή τη σειρά ; καμια ποιο καινούρια Ελληνική σειρά δεν βλέπει κανείς ; 🤔 Θα φτάσουμε στην βασιλεία του RAMsses του 2ου και ακόμη για Κωσταντίνου και Ελένης θα λένε 😆
teodoreh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Titos301 είπε με τι προγραμμα τι βελτιωσες; Με ένα ΑΙ online διπλασίασα το resolution (κάτι σαν το topaz αλλά πολύ χειρότερα) συν "καθάρισα" την εικόνα.. 3
CyanBlue Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, teodoreh είπε Με ένα ΑΙ online διπλασίασα το resolution (κάτι σαν το topaz αλλά πολύ χειρότερα) συν "καθάρισα" την εικόνα.. Κάτι που θα κάνουν οι συσκευές για να κάνουν upscaling τις ελληνικές σειρές με ανάλυση Beta ή και VHS σε 8Κ... Λίφτινγκ σε ηθοποιούς αλλά και σε όλες τις σκηνές. 😀
teodoreh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, CyanBlue είπε Κάτι που θα κάνουν οι συσκευές για να κάνουν upscaling τις ελληνικές σειρές με ανάλυση Beta ή και VHS σε 8Κ... Λίφτινγκ σε ηθοποιούς αλλά και σε όλες τις σκηνές. 😀 Κοίτα, έχω πάρει φωτογραφία μου από το '81, κιτρινισμένη, out of focus και με θόρυβο, και το ΑΙ την καθαρίζει και την κάνει τόσο τέλεια που τρόμαξα. Φυσικά εδώ μπαίνει το ηθικό δίλημμα κατά πόσο η νέα αυτή φωτογραφία είναι αληθινή. Αν ο μακαρίτης ο νουνός μου όντως ήταν έτσι κτλ. Όπως και να έχει το πράγμα, αυτή η εποχή έχει έρθει και ειδικά σε θέματα μικρής σημασίας (αν λ.χ. ο Ρώμας έχει μία ή δύο ρυτίδες τότε), δεν παίζει και κανένα ρόλο.
Titos301 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 37 λεπτά πριν, teodoreh είπε Κοίτα, έχω πάρει φωτογραφία μου από το '81, κιτρινισμένη, out of focus και με θόρυβο, και το ΑΙ την καθαρίζει και την κάνει τόσο τέλεια που τρόμαξα. Φυσικά εδώ μπαίνει το ηθικό δίλημμα κατά πόσο η νέα αυτή φωτογραφία είναι αληθινή. Αν ο μακαρίτης ο νουνός μου όντως ήταν έτσι κτλ. Όπως και να έχει το πράγμα, αυτή η εποχή έχει έρθει και ειδικά σε θέματα μικρής σημασίας (αν λ.χ. ο Ρώμας έχει μία ή δύο ρυτίδες τότε), δεν παίζει και κανένα ρόλο. ποιο site ή app χρησιμοποιησες;
teodoreh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 39 λεπτά πριν, Titos301 είπε ποιο site ή app χρησιμοποιησες; Topaz Photo AI 1
oldnew Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, teodoreh said: Topaz Photo AI Μήπως έχεις ιδεα ποια είναι η καλύτερη λύση για να αυξήσω την ανάλυση σε snapshot απο arcade games? Ως arcade screenshot έχουν χαμηλή ανάλυση πχ 320*240. Θέλω να το κάνω για 1000αδες φωτο οπότε μεσω ίντερνετ χλωμό. Δοκίμασα 6-7 προγράμματα android που το κάνουν μέσω ίντερνετ αλλα δεν έμεινα ευχαριστημένος απ το αποτέλεσμα..
soconium Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, TheGrisGrisMan είπε Παντως, genuine question… Γιατί δεν τις κάνουν 100 ίντσες; Φαση τύπος σε σουβλατζίδικο: «βαλε μου 99 σουβλακια» και λεει ο σουβλατζής «να τα κανω 100;» κ λεει ο πελάτης «είσαι τρελλός; ποιός θα τα φάει 100 σουβλακια»;;; Τα panel στο εργοστάσιο έχουν συγκεκριμένο μέγεθος. Μετά κόβονται σε κομμάτια, όπου προσπαθούν βάσει ιντσών να βγάλουν όσο πιο πολλά γίνεται με όσο το δυνατόν λιγότερη απώλεια υλικού. Γι’αυτο βγαίνουν όλες οι τηλεοράσεις σε συγκεκριμένες διαστάσεις. 1
teodoreh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 21 ώρες πριν, oldnew είπε Μήπως έχεις ιδεα ποια είναι η καλύτερη λύση για να αυξήσω την ανάλυση σε snapshot απο arcade games? Ως arcade screenshot έχουν χαμηλή ανάλυση πχ 320*240. Θέλω να το κάνω για 1000αδες φωτο οπότε μεσω ίντερνετ χλωμό. Δοκίμασα 6-7 προγράμματα android που το κάνουν μέσω ίντερνετ αλλα δεν έμεινα ευχαριστημένος απ το αποτέλεσμα.. Το παραπάνω που σου έγραψα έχει μια ολοκληρη σουίτα για AI enchancement περιλαμβανομένης και της ανάλυσης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα