skrpl Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Στο Stock House της Xiaomi βρήκα σήμερα τις παρακάτω οθόνες: Xiaomi 2K Gaming Monitor 27" 249€ (all time χαμηλότερη τιμή) -> Skroutz/Bestprice από 270€ https://www.mistore-greece.gr/Products/Stock-House/Ecosystem/mi-2k-gaming-monitor-27%E2%80%9D.aspx Xiaomi 4K Monitor 27” 349€ (all time χαμηλότερη τιμή) -> Skroutz/Bestprice από 519€ https://www.mistore-greece.gr/Products/Stock-House/Ecosystem/xiaomi-4k-monitor-27%E2%80%9D.aspx 2
greekfragma Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 το 2Κ Gaming 165 είναι απλά meh με το 4ms VA panel. το 4Κ 60άρι IPS δεν ξέρω τι λόγο ύπαρξης έχει ακόμα και στα 350 σε σχέση με τον ανταγωνισμό από τη μια όντως έπεσαν σε τιμές, από την άλλη ακόμα και σε αυτές τις τιμές δεν... 2 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, greekfragma είπε το 2Κ Gaming 165 είναι απλά meh με το 4ms VA panel. ips ειναι η Xiaomi 27 2Κ την εχω απο τον Νοέμβριο στα ιδια χρηματα απο eshop. πολυ καλο monitor για τα χρηματα του το μονο αρνητικο ειναι οτι τριζουν σε μενα λιγο τα πλαστικα του απο την συστολη διαστολη αφου την κλεισω 1
devaggos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε ips ειναι η Xiaomi 27 2Κ την εχω απο τον Νοέμβριο στα ιδια χρηματα απο eshop. πολυ καλο monitor για τα χρηματα του το μονο αρνητικο ειναι οτι τριζουν σε μενα λιγο τα πλαστικα του απο την συστολη διαστολη αφου την κλεισω Απο light bleed πως τα παει το panel της? Τα μαυρα είναι "οκ" συγκριτικα με ενα VA?
PaNtErAz Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, greekfragma είπε το 2Κ Gaming 165 είναι απλά meh με το 4ms VA panel. το 4Κ 60άρι IPS δεν ξέρω τι λόγο ύπαρξης έχει ακόμα και στα 350 σε σχέση με τον ανταγωνισμό από τη μια όντως έπεσαν σε τιμές, από την άλλη ακόμα και σε αυτές τις τιμές δεν... https://m.gsmarena.com/xiaomi_mi_2k_gaming_monitor_27_review-news-50383.php To panel είναι IPS, απορώ που το βρήκες ότι είναι VA. Επίσης ότι review έχω διαβάσει την εκθειάζουν ΕΚΤΟΣ από το HDR που μιλάνε για μέτρια υλοποίηση. Επίσης η οθόνη γυρνάει τελείως κάθετα. Έχει δει πολλές σε αυτή την τιμή να το κάνουν; Το 4Κ monitor είναι για photo editing, coding κτλ ΔΕΝ ενδιαφέρονται όλοι μόνο για Gaming ε; υπάρχουν και επαγγελματίες.. 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, devaggos είπε Απο light bleed πως τα παει το panel της? Τα μαυρα είναι "οκ" συγκριτικα με ενα VA? Η αλήθεια είναι πως με το δικό μου πάνελ δεν έχω light bleed Ή αν έχω είναι σε σημείο που δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου μπορεί να ήμουν τυχερός στο panel lottery Μια dell p24 που είχα είχε εμφανές και ενοχλητικό bleeding Με va panels δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου πάντα ήμουν ips fan Στα δικά μου μάτια τα μαύρα είναι αρκετά ικανοποιητικά Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2023 από Zengar Zombolt
Snip Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχ την 2Κ σχεδόν 1 χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν είμαι hardcore gamer, οπότε δε μπορώ να πω αν είναι 0,5ms πιο αργή απ'ότι λέει και αν το μαύρο έχει μια απειροελάχιστη διαφορά στο μαύρο σε σχέση με τις VA. Είναι μια πάρα πολύ καλή οθόνη, σε εμένα δεν τρίζει σχεδόν καθόλου και έχει ένα απειροελάχιστο light bleed το οποίο δεν το καταλαβαίνω καν, το θυμάμαι μόνο όταν μου έρθει στο μυαλό ότι κάποια στιγμή το είχα δει, στην καθημερινότητα ούτε καν υπάρχει. Η οθόνη γυρνάει προς όλες τις δυνατές κατευθύνσεις, την έχω καταευχαριστηθεί και πραγματικά δεν ξέρω τι έκανα τόσο καιρό πριν με μια samsung 24 full HD και γιατι δεν άλλαζα νωρίτερα. Και στα 249€ νομίζω ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή (τόσο την είχα πάρει κι εγώ black Friday). Την χρησιμοποιώ για δουλειά γραφέιου, σερφάρισμα και gaming, χωρίς όμως να έχω το εκπαιδευμένο μάτι που καταλαβαίνει τις παραμικρές διαφορές. Κάποιος που είναι πιο χαλαρός σε αυτό να την πάρει με 1000, όποιος βλέπει και το παραμικρό fps ή ms, ας μη με λάβει υπόψη του και ας πάει να τη δει από κοντά ο ίδιος. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2023 από Snip 4
PaNtErAz Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Από ότι φαίνεται ένα εξαντλήθηκε η 2Κ έμεινε μόνο η 4Κ
commander_salamander Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Και τα δυο URLs είναι 404. Και με manual αναζήτηση το ίδιο.
PaNtErAz Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Άρα θα τελείωσε και η άλλη. Ας κλειδώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα