wolfmandim Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Λεβέντες, μου βγαίνουν κάμποσες BSOD με την τελευταία να διαβάζει IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (αν πρόλαβα να δω καλά). Σε ποιο σημείο του Event Viewer πρέπει να κοιτάξω για να αντιγράψω τις πληροφορίες και να ζητήσω τις συμβουλές σας; 6 λεπτά πριν, wolfmandim είπε Λεβέντες, μου βγαίνουν κάμποσες BSOD με την τελευταία να διαβάζει IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (αν πρόλαβα να δω καλά). Σε ποιο σημείο του Event Viewer πρέπει να κοιτάξω για να αντιγράψω τις πληροφορίες και να ζητήσω τις συμβουλές σας; Τώρα μου έβγαλε KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2023 από wolfmandim
HatTrick Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 1/9/2023 στις 6:39 ΜΜ, wolfmandim είπε Λεβέντες, μου βγαίνουν κάμποσες BSOD με την τελευταία να διαβάζει IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (αν πρόλαβα να δω καλά). Σε ποιο σημείο του Event Viewer πρέπει να κοιτάξω για να αντιγράψω τις πληροφορίες και να ζητήσω τις συμβουλές σας; Τώρα μου έβγαλε KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE θα σου προτεινα να επισκευφεις καποιον τεχνικό.Ο δικός μου που έβγαζε πολλές BSOD ειχε τελικά καμμένη μητρική,η οποία για άγνωστο λόγο παρέδωσε πνεύμα μετά απο 4 χρόνια.
Kthulhou Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.thewindowsclub.com/find-and-view-bsod-log-files-in-windows-10-event-viewer
kyREcon Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 1/9/2023 στις 6:39 ΜΜ, wolfmandim είπε Λεβέντες, μου βγαίνουν κάμποσες BSOD με την τελευταία να διαβάζει IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (αν πρόλαβα να δω καλά). Σε ποιο σημείο του Event Viewer πρέπει να κοιτάξω για να αντιγράψω τις πληροφορίες και να ζητήσω τις συμβουλές σας; Τώρα μου έβγαλε KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE Φαίνεται για πρόβλημα σε κάποιο driver. Για περισσότερη βοήθεια πρέπει να επισυνάψεις τα αρχεία που θα βρεις στο C:\windows\minidump
Pantsu_Shogun Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Κάνε όλα τα updates σε windows & drivers. Για την κάρτα γραφικών με DDU ιδανικά. Βάλε κάποια προγράμματα stress test να ζορίσεις μία τον επεξεργαστή (προτείνω occt) τη μνήμη (memtest), κάρτα γραφικών (timespy συνήθως είναι αυτό που βρίσκει τα περισσότερα προβλήματα), δίσκο (crystaldisk). Αν έχεις πρόβλημα σε επίπεδο hardware είναι πολύ πιθανό να το βρεις εδώ. Αν δε βγάλεις άκρη στο event viewer και δε θες να κάνεις φορμάτ, μπούταρε από κάποιο linux live usb και κάνε εκεί web browsing κλπ να δεις πως πάει. Αν δεις ότι πάει καλά κάνε φορμάτ και βάλε linux /s
kyREcon Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, Pantsu_Shogun είπε Κάνε όλα τα updates σε windows & drivers. Για την κάρτα γραφικών με DDU ιδανικά. Βάλε κάποια προγράμματα stress test να ζορίσεις μία τον επεξεργαστή (προτείνω occt) τη μνήμη (memtest), κάρτα γραφικών (timespy συνήθως είναι αυτό που βρίσκει τα περισσότερα προβλήματα), δίσκο (crystaldisk). Αν έχεις πρόβλημα σε επίπεδο hardware είναι πολύ πιθανό να το βρεις εδώ. Αν δε βγάλεις άκρη στο event viewer και δε θες να κάνεις φορμάτ, μπούταρε από κάποιο linux live usb και κάνε εκεί web browsing κλπ να δεις πως πάει. Αν δεις ότι πάει καλά κάνε φορμάτ και βάλε linux /s Έλεος ρε φίλε. Δεν είναι το Linux η λύση για όλα τα προβλήματα, ούτε καλύπτει όλες τις ανάγκες του κόσμου. Ήμαρτον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα