Προς το περιεχόμενο

Αγορά TV 55'-60' στα ~€650

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Επισκέπτης,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, κλασσική ερώτηση κι εγώ:

Θέλω μια 55ρα-60ρα για το σαλόνι, και οι λεπτομέρειες είναι οι εξής:

Διαθέσιμο budget: ~€650 (δε θα τα χαλάσουμε για μερικά ευρώ -+)

Απόσταση και γωνία θέασης: 3.5μ, γωνία -30ο έως +30ο αριστερά/δεξιά, +15ο ύψος

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο:  αποκλειστικά ταινίες και σειρές (από κατεβασμένα torrent, που τώρα τα παίζω απο laptop συνδεμένο μέσω HDMI αφου η TV δεν ειναι smart και το ενσωματωμένο USB media player ειναι γτπ, αλλά από ότι κατάλαβα υπάρχουν εφαρμογες σε κάποια (??) λειτουργικά που streamάρουν από δικτυακούς σκληρούς δίσκους, που έχω), ErtFlix και Disney +. Καθόλου παιχνίδια, καθόλου sports, καθόλου ζωντανή τηλεόραση (Mega, ANT1, Star κλπ).

προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters  :devil: "): 55-60 ίντσες

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: Όχι, η ΤV θα μπει με βραχίονα σε τοίχο, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον γύρω χώρο.

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα;

• Να έχει όσο το δυνατόν καλύτερο movie/director mode στα 24 fps. (Αυτό σημαίνει ότι χρειάζομαι 120 Hz ή 144 Ηz για να είναι ακριβές πολλαπλάσιο του 24; Έτσι έχω καταλάβει)
  • να έχει AirPlay (και το αντίστοιχο Android - δεν ξέρω πως το λένε)
  • να υποστηρίζει Dolby Atmos (για να περνάει στην 3.1.2 Samsung ηχομπάρα μου) - ο μαμίσιος ήχος δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
  • Να υποστηρίζει όλα τα HDR πρωτόκολλα (Dolby Vision, HDR 10+ κλπ)

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : Αφού δεν μπορώ να φτάσω οικονομικά μοντέλα όπως TCL c845 που ειναι στο χιλιάρικο... Ό,τι νομίζετε.

Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): Οποιοδήποτε.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, sargos79 είπε

Σε σύγκριση με την c645, τι πιστεύεις;

Είναι καλύτερη, αλλά δεν υποστηρίζει AirPlay. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, sargos79 είπε

Από ό,τι είδα, καμία απ'τις 2 δεν υποστηρίζει AirPlay. Λαθος;

Τώρα κοίταξα αυτή που προτείνει ο CaptainChris. Νόμιζα ότι το υποστηρίζει, για να το προτείνει (no offense - θα του ξέφυγε του ανθρώπου). Αλλά, ναι, δεν το υποστηρίζει κι αυτή.

Δημοσ.

Καλά ναι, να'ναι καλά και αυτός κι εσύ που αφιερώσατε χρόνο στο να μου απαντήσετε, δεν το συζητω. Λαθακια γίνονται και ειναι λογικό κι ανθρώπινο :)

Δημοσ.
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ, δεν ειχα προσεξει την X93J.

Έχω καταλήξει στα εξής:

image.png.32ff799233ac657a5d88953601d3317d.png

(όπου έχει κενό, είναι επειδη οσο και να παλεψα δεν βρηκα πληροφορίες)

Έχει ανέβει κάμποσο το budget, και δεν πάει πάνω ούτε 1€ (μιας και αυτα με άτοκες θα τα πάρω, αν και μισώ τις δόσεις - αν δεν έχω τα χρήματα ντούκου, συνηθως δεν αγοράζω). Τέλος πάντων, τι λέτε για αυτές τις 4;

• Λύση
Δημοσ.
7 ώρες πριν, sargos79 είπε

Σε ευχαριστώ, δεν ειχα προσεξει την X93J.

Έχω καταλήξει στα εξής:

image.png.32ff799233ac657a5d88953601d3317d.png

(όπου έχει κενό, είναι επειδη οσο και να παλεψα δεν βρηκα πληροφορίες)

Έχει ανέβει κάμποσο το budget, και δεν πάει πάνω ούτε 1€ (μιας και αυτα με άτοκες θα τα πάρω, αν και μισώ τις δόσεις - αν δεν έχω τα χρήματα ντούκου, συνηθως δεν αγοράζω). Τέλος πάντων, τι λέτε για αυτές τις 4;

Αφού ανεβαίνεις χρηματικά, νομίζω πως γέρνω προς τη C835.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...