polaki Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα friends, έχω θέμα με το mouse και το air μου, είναι πολύ jumpy και πρακτικά δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Το ίδιο συμβαίνει και με το καλώδιο φόρτισης. Παραδόξως, το magic mouse λειτουργεί κανονικά χωρίς θέμα. Κάποια ιδέα πριν το σπάσω? Και το Air, και το mouse. Restart, full updates κλπ έχουν όλα γίνει, δεν είναι εκεί το θέμα.
M A T R I X Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, polaki είπε Καλησπέρα friends, έχω θέμα με το mouse και το air μου, είναι πολύ jumpy και πρακτικά δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Το ίδιο συμβαίνει και με το καλώδιο φόρτισης. Παραδόξως, το magic mouse λειτουργεί κανονικά χωρίς θέμα. Κάποια ιδέα πριν το σπάσω? Και το Air, και το mouse. Restart, full updates κλπ έχουν όλα γίνει, δεν είναι εκεί το θέμα. Έχεις ενεργοποιημένο το "Allow Handoff between this Mac and your iCloud devices";
polaki Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Το απενεργοποίησα (δεν έκανε κάτι) και δοκιμάζω τώρα διάφορα που βλέπω εδώ και εδώ Τί θλιβερό fail είναι αυτό.....
M A T R I X Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Αν το απενεργοποίησες, κάνε forget και ξανά pair και τσεκ logi. Το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα στο 3. Αν δεν διορθωθεί, δοκίμασε τη 2η λύση που προτείνεται σε αυτά που ανέβασες παραπάνω.
filip123go Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Πως το έχεις connected? Με bt η με το dongle?
HuskerDu Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 βάλε το logi options+ και σεταρε το από την εφαρμογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα