Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 minutes ago, micos000 said:

Όντως, το iban είναι η πιο trend επιλογή εδώ και κάποια χρόνια.

Θεωρώ και εγώ σωστό να δίνω χρήματα σε φακελάκι για δώρο αλλά το να αναγράφεται το Iban στο προσκλητήριο είναι No No.
Δεν χτυπάει καθόλου ωραία. 

• Like 3
Δημοσ.

Και εγώ είμαι υπερ των χρημάτων γιατί τα διαχειρίζεται ο άλλος όπως θέλει. Αυτό με το iban αν ισχύει το θεωρώ ότι πιο κακόγουστο και ψυχρό υπάρχει.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα δει που το έβαζαν σε γάμους που ήμουν καλεσμένος και το χρησιμοποίησα και εγώ γιατί το βρήκα πολύ βολικό.
Στον δικό μου γάμο είχα βάλει ΙΒΑΝ και το είχα αναφέρει ως «προαιρετική λίστα γάμου».
Νομίζω προσφέρει ευκολία στον καλεσμένο και μία επιπλέον επιλογή. Δεν το βλέπω πουθενά το κακό να το γράφει κάποιος στο προσκλητήριο.

Επεξ/σία από giokol
Δημοσ.

τα λεφτα γενικα ειναι η ευκολη λυση... γενικα εκτιμώνται...

προσωπικά παντως προτιμω να παρω ενα καλο δώρο απλα κ μονο για να δειξω οτι νοιαζομαι και ψαχτηκα... πχ ενα πολυ καλο σετ σεντονια που μπορει να κανει 80-90-100 ευρω ή ενα καλο παπλωμα θα εκτιμηθεί (εγω προσωπικά τα εκτιμησα οταν μου ηρθαν σαν δώρο). Εναλλακτικα εαν φτιαχνει τωρα το σπιτι του το ζευγαρι, μια νεσπρεσσο κλπ ισως...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, paylidis είπε

τα λεφτα γενικα ειναι η ευκολη λυση... γενικα εκτιμώνται...

προσωπικά παντως προτιμω να παρω ενα καλο δώρο απλα κ μονο για να δειξω οτι νοιαζομαι και ψαχτηκα... πχ ενα πολυ καλο σετ σεντονια που μπορει να κανει 80-90-100 ευρω ή ενα καλο παπλωμα θα εκτιμηθεί (εγω προσωπικά τα εκτιμησα οταν μου ηρθαν σαν δώρο). Εναλλακτικα εαν φτιαχνει τωρα το σπιτι του το ζευγαρι, μια νεσπρεσσο κλπ ισως...

Σε νεο σπιτι ναι, σεντονια η παπλωμα ειναι χρησιμα. Νεσπρεσσο μου φεραν, αλλα δε πινω καφε 😛

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...