dimlevi Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπερα, Οπως λεει ο τιτλος, εχω να παω σε γαμο πολλα χρονια και χρειαζομαι προτασεις.
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, dimlevi είπε Καλησπερα, Οπως λεει ο τιτλος, εχω να παω σε γαμο πολλα χρονια και χρειαζομαι προτασεις. φακελάκι και 20€ ή 50€ . 3
MikeJ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν υπάρχει πια δώρο με την έννοια του υλικού αγαθού (εκτός και αν το ζευγάρι έχει δώσει λίστα γάμου, πράγμα τέρμα σπάνιο). Σχεδόν όλοι πλέον σήμερα έχουν δικά τους έπιπλα, συσκευές, είδη προικός κλπ. Πλέον έχει φακελάκι με καρτούλα "να ζήσετε" και από 50 ευρώπουλα μινιμουνμ και πάνω ανάλογα με το πόσο καλά τους ξέρεις και πόσα άτομα είστε καλεσμένοι (αν πχ είστε ζευγάρι με δύο παιδιά που είναι σε ηλικία που κάθονται σε καρέκλα πας στο 100άρικο καθώς υπολογίζεις περίπου 25 ευρώ το άτομο, ώστε να μην μπούνε μέσα στο τραπέζι). Αρκετοί πλέον δίνουν στα ίσια λογαριασμό IBAN στο προσκλητήριο οπότε δεν έχει καν φακελάκι απλά κατάθεση. 1
NikosKallithea Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Εγω νομιζω οτι τα υλικά δωρα γαμου ανήκουν πλεον στο χρονοντουλαπο της ιστορίας. Δωσε χρήματα πολλοί δινουν και λογαριασμούς με τα προσκλητήρια. 2
Basilhs23___ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Λογικά. Για να ζητάει δώρο ο ts, έχει λάβει το προσκλητήριο και δεν του έχουν IBAN. Εγώ ήμουν υπέρ των υλικών δώρων και κατά των χρημάτων. Βλέποντας όμως τι γίνεται με μερικά ζευγάρια που μετά τον γάμο καταλήγουν να πρέπει να νοικιάσουν αποθήκη για να την γεμίσουν με ένα σωρό συσκευές και δώρα που τα έχουν μάλιστα εις διπλούν και εις τριπλούν, άλλοι τα έβαζαν αγγελίες να τα πουλήσουν και τα πέταγαν στα κεφάλια τους ή τα χάριζαν σε φίλους. Σε συγγενείς που παντρεύτηκαν πριν χρόνια χάρισαν δώρα κάπου γιατί δεν είχαν χώρο να τα βάλουν, το έμαθαν αυτό μερικοί συγγενείς και το κοτσομπολευαν στα τραπέζια ότι έδωσαν τα λεφτά τους για δώρα για το ζευγάρι και πήγαν χαμένα μετά για ξενους και άσχετους. Δεν το συζητώ, IBAN και κατάθεση χρημάτων αντί για δώρο, πολύ πιο απλό, πρακτικό, γρήγορο και το ζευγάρι αξιοποιεί τα λεφτά όπως νομίζει καλύτερα. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2023 από Basilhs23___
giokol Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δώσε μετρητά και να τα κάνει το ζευγάρι ο,τι θέλει.
micos000 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Όντως, το iban είναι η πιο trend επιλογή εδώ και κάποια χρόνια. Κι εγώ (προ 10ετίας) iban είχα βάλει αλλά πήρα και κάποια "σπασμένα" σετ (έλλειπαν τεμάχια) από πιάτα και ποτήρια. Τα πιο πολλά ήταν από ηλικιωμένους. Δεν πειράζει όμως. Τους αγαπάμε κι έτσι. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2023 από micos000 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Χίλες φορές να δώσεις χρήματα -και να τα κάνουν ό,τι θέλουν, σύμφωνα με τις ανάγκες τους- απ' το να πάρεις τον 7ο αποχυμωτή ή την 4η καφετιέρα. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2023 από Mrs. Hyde
Dantε Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Φακελακι ή καταθεση αν εχουν δωσει IBAN. Αν ειναι να δωσεις 20αρικο, μη δωσεις καθολου. 2
NikosKallithea Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Dantε είπε Αν ειναι να δωσεις 20αρικο, μη δωσεις καθολου. Ακριβώς άστο να πάει στο γέρο διάολο 😂
SagoniasSlutRos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Eχει τραπεζι ο γαμος; Αν ναι υπολογισε οτι θα του κοστισεις ενα 50αρικο για το τραπεζι. Οποτε οτι επιπλεον δωσεις θα ειναι το δωρο σου στην ουσια. 100€ ειναι ενα καλο ποσο αν πας μονος στο γαμο. Αν πατε δυο ατομα δωσε 150ευρω να εχουν ενα 50αρικο δωρο στην ουσια. Το σημαντικοτερο! Αν εχεις σκοπο να ΜΗΝ ΠΑΣ στο τραπεζι, ενημερωσε να το γνωριζουν. Γιατι θα χρεωθουν χωρις λογο για σενα. 10 ατομα να μην πανε εχουν μπει μεσα ενα 500αρικο χωρις λογο. 1
7nisiotis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τηλέφωνο δικηγόρου τυλιγμένο σε ένα φακελάκι με μια όμορφη ευχετήρια κάρτα μέσα " Και του χρόνου " ... Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2023 από 7nisiotis
dimlevi Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Eυχαριστω. Αρα μπικικίνια σε φακελο και τελειωσαμε
Bitbit Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 συμπτωματικά ψάχνω κι εγώ δώρο για γάμο και δε ξέρω τι. Και σύντομα θα έχω και 2ο γάμο. Καταλήγω κι εγώ στο ρευστό απλά και μόνο διότι δε ξέρω τι άλλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις