Προς το περιεχόμενο

Δώρο κάρτα Edenred Ticket Restaurant απο 50€ με αγορα Samsung Smartphones [ΕΛΗΞΕ]

iosif1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 ώρες πριν, sils είπε

Εγω τελειωσα την διαδικασία για την δωροεπιταγη πριν 2 μερες ελαβα email αλλα τιποτα ακομα ......θα περιμενω να την στειλουν ταχυδρομικός ή ειναι ψηφιακή η κάρτα?

Θα λάβεις ένα email που θα λέει οτι έγινε δεκτή η αίτηση σου και μέσα 20 εργάσιμες θα παραλάβεις με κάποια κουριερ την κάρτα. Απο την στιγμή που θα παραλάβεις το παραπάνω mail υπολόγιζε περίπου ένα μήνα μέχρι να σου έρθει. ε

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

To S23 256GB/8GB είναι πλέον στα €798,89 στο you.gr, οπότε και με την κάρτα Edenred των €150 που δίνουν, νομίζω ότι έχει αρκετά καλή τιμή, για όποιον (σαν κι εμένα) ήθελε να το αγοράσει.

https://www.you.gr/tilefonia-tablets/smartphones-ana-brand/ola-ta-smartphones/smartphone-samsung-galaxy-s23-5g-6-1-256gb-8gb-pha

image.png.2221ce58dab546a4bd64051208051d31.png

1 minute ago, vsk said:

To S23 256GB/8GB είναι πλέον στα €798,89 στο you.gr, οπότε και με την κάρτα Edenred των €150 που δίνουν, νομίζω ότι έχει αρκετά καλή τιμή, για όποιον (σαν κι εμένα) ήθελε να το αγοράσει.

https://www.you.gr/tilefonia-tablets/smartphones-ana-brand/ola-ta-smartphones/smartphone-samsung-galaxy-s23-5g-6-1-256gb-8gb-pha

image.png.2221ce58dab546a4bd64051208051d31.png

το είχα προλάβει 758 αρχές Σεπτέμβρη (lavender) . Πάνω κάτω τις πάνε τις τιμές χωρίς λόγο

Παρέλαβα και γω σήμερα την κάρτα, έναν μήνα ακριβώς μετά την αίτηση.

Επίσης το χαρτί που είχε μέσα η συσκευασία απ ότι ρώτησα πρέπει να το συμπληρώσουμε και να τους το στείλουμε στο email που αναγράφουν καθώς το προωθούν στην Samsung για επιβεβαίωση παραλαβής του δώρου.

• Moderators
3 ώρες πριν, dimitris1090t είπε

Παρέλαβα και γω σήμερα την κάρτα, έναν μήνα ακριβώς μετά την αίτηση.

Επίσης το χαρτί που είχε μέσα η συσκευασία απ ότι ρώτησα πρέπει να το συμπληρώσουμε και να τους το στείλουμε στο email που αναγράφουν καθώς το προωθούν στην Samsung για επιβεβαίωση παραλαβής του δώρου.

Ποτε σου ειχε ερθει το mail επιβεβαιωσης? Εστειλα αποδειξη κλπ πριν μια εβδομαδα περιπου, αλλα δεν μου ηρθε καποιο update ακομα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/10/2023 στις 11:55 ΠΜ, ynte1980 είπε

Την ημερομηνία γέννησης που δήλωσες κατά την διαδικασία της αίτησης πρέπει να συμπληρώσεις.

Αυτό από που σας το είπαν? Εγώ βάζω την ημερομηνία γέννησης αλλά δεν το δέχεται 

Edit: διαγράψτε το παρακαλώ, έκανα λάθος αυτό ήταν όντως:)

Επεξ/σία από s2117

46 λεπτά πριν, stormrain είπε

Ποτε σου ειχε ερθει το mail επιβεβαιωσης? Εστειλα αποδειξη κλπ πριν μια εβδομαδα περιπου, αλλα δεν μου ηρθε καποιο update ακομα.

19 Σεπτέμβρη έκανα την αίτηση και το mail της επιβεβαίωσης ήρθε 3 Οκτωβρίου. Παίρνει περίπου ενα μήνα όλη η διαδικασία οπότε θέλει λίγο υπομονή.. 

• Thanks 1

• Moderators
24 λεπτά πριν, dimitris1090t είπε

19 Σεπτέμβρη έκανα την αίτηση και το mail της επιβεβαίωσης ήρθε 3 Οκτωβρίου. Παίρνει περίπου ενα μήνα όλη η διαδικασία οπότε θέλει λίγο υπομονή.. 

Eυχαριστω! Οποτε αναμενουμε. :D

Λοιπόν. Προσφορά φοιτητικού καρτοσυμβόλαιου what's up 17,90 το μηνα απεριόριστα λεπτα, 10 gb, 100 sms & 1€ χρηματικό υπόλοιπο καθε μηνα. Ξαφνικά πετάγεται προσφορά για επιδότηση συσκευής galaxy a34 στα 49€ (το παγιο βεβαια απο 17,90 βεβαια πηγε 22.5€) σε κατάστημα γερμανος.

Έκανα αίτηση για edenred μόλις τώρα, ελπιζουμε να την παρω (η αίτηση περασε κανονικα). Αν περασει θα ειναι σαν να το πήρα δωρεάν.

Το αναφέρω μήπως θελει και κάποιος αλλος να εκμεταλλευτεί το παραθυράκι 

Στις 21/10/2023 στις 11:10 ΜΜ, Kag1ante είπε

το παγιο βεβαια απο 17,90 βεβαια πηγε 22.5€

αυτο δεν το καταλαβα και επισης δεν καταλαβα πως το συνδεεις με την καρτα edenred

επισης καλο το s23 αλλα η μπαταρια του ειναι απαραδεκτα μικρη, προσοχη....

το μηνυμα που ερχεται σε φοιτητες ειναι το εξης:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ! ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ SAMSUNG GALAXY A34 5G 6/128GB ΜΟΝΟ ΜΕ 49€ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΩΡΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ DATA ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΣΕ WHAT`S UP STUDENT ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ! ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ COSMOTE/ΓΕΡΜΑΝΟΣ. PYΘMIΣEIΣ EΠIKOINΩNIAΣ: http://settings.cosmote.gr

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/10/2023 στις 12:56 ΜΜ, Titos301 είπε

αυτο δεν το καταλαβα και επισης δεν καταλαβα πως το συνδεεις με την καρτα edenred

επισης καλο το s23 αλλα η μπαταρια του ειναι απαραδεκτα μικρη, προσοχη....

το μηνυμα που ερχεται σε φοιτητες ειναι το εξης:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ! ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ SAMSUNG GALAXY A34 5G 6/128GB ΜΟΝΟ ΜΕ 49€ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΩΡΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ DATA ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΣΕ WHAT`S UP STUDENT ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ! ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ COSMOTE/ΓΕΡΜΑΝΟΣ. PYΘMIΣEIΣ EΠIKOINΩNIAΣ: http://settings.cosmote.gr

Είναι Α34

Είναι απο τα υποστηριζόμενα μαγαζιά (germanos)

Πως να μην το συνδεω

Τωρα για το παγιο το κανονικο φοιτητικο καρτοσυμβολαιο ειναι 17,90 αλλα επιλεγοντας τη προσφορα του Α34 ανεβαινει στα 22.5 (επιδοτηση συσκευης)

Επεξ/σία από Kag1ante
  • Like 1

Παιδια χθες παρελαβα κ γω την καρτα. Εκανε ακριβως 20 μερες. Οσον αφορα το s23 ultra, αυτο που με εντυπωσιασε περισσοτερο απ ολα ειναι η μπαταρια του. Δεν καταλαβαινει τπτ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...