Προς το περιεχόμενο

Δώρο κάρτα Edenred Ticket Restaurant απο 50€ με αγορα Samsung Smartphones [ΕΛΗΞΕ]

iosif1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον εκανα παραγγελια χθεσ το s23 ultra στα 1148€.. σημερα παρελαβα.. και μπηκα ξανα να δω μεσα απο το site του you την διαδικασια για την endenred και σημερα (μετα απο 1 μερα απ την αγορα) το κατεβασαν 1088€ ΞΕΝΕΡΩΣΑ 🤣🤣

• Sad 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Υπάρχει θέμα αν η απόδειξη είναι σε άλλο όνομα απο το account? Εγώ το αγόρασα για δώρο στην γυναίκα μου

Απλή απόδειξη είναι όχι τιμολόγιο.  

Το έχει κάνει κανείς?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παρέλαβα και εγώ της κάρτα της προωθητικής με acs πριν λίγο. 

αίτηση 5/9, mail επιβεβαίωσης 8/9.

το πρωί έλαβα μήνυμα με tracking number και pin, οπου ανέφερε και ένα δυωρο στο οποίο θα ερχόταν ο διανομέας. 

τώρα μένει η ενεργοποίηση, που έχουν αναφέρει τα παιδιά νωριτερα

Επεξ/σία από ynte1980

Για την ενεργοποιηση θελεις καποιο activation code το οποιο λογικα στέλνεται οταν αποστειλεις την φορμα που εχει μεσα στο φακελο

Παντως το balance φαινεται κανονικα ηδη στην καρτα

Στις 5/10/2023 στις 1:57 ΠΜ, ma3stros είπε

Λοιπον εκανα παραγγελια χθεσ το s23 ultra στα 1148€.. σημερα παρελαβα.. και μπηκα ξανα να δω μεσα απο το site του you την διαδικασια για την endenred και σημερα (μετα απο 1 μερα απ την αγορα) το κατεβασαν 1088€ ΞΕΝΕΡΩΣΑ 🤣🤣

Εφόσον θες μπορείς να το επιστρέψεις εντός 14 ημερών βάση νόμου και να ρίξεις παραγγελία στη τιμή που θες.

• Like 1

2 ώρες πριν, aionnou είπε

Εφόσον θες μπορείς να το επιστρέψεις εντός 14 ημερών βάση νόμου και να ρίξεις παραγγελία στη τιμή που θες.

Ε το εχω ανοιξει. αν δν το ειχα.. πραγματικα θα το εκανα 

Κατα την ενεργοποιηση ζηταει εναν 8ψηφιο κωδικο (Αξιομνημονευτη ημερομηνία το αναφερει) 

Εκει τι ακριβως βαζουμε; θα μας στειλουν καποιον κωδικο; 

7 minutes ago, Maktheo said:

Κατα την ενεργοποιηση ζηταει εναν 8ψηφιο κωδικο (Αξιομνημονευτη ημερομηνία το αναφερει) 

Εκει τι ακριβως βαζουμε; θα μας στειλουν καποιον κωδικο; 

Την ημερομηνία γέννησης που δήλωσες κατά την διαδικασία της αίτησης πρέπει να συμπληρώσεις.

• Like 2
  • Thanks 2

Μόλις ήρθε και η δική μου κάρτα με ημερομηνία του email επιβεβαίωσης 19/9.

Να ρωτήσω σε όσους την πήραν, είχε και σε εσάς μέσα μία φόρμα και ένα χαρτί με ένα email στο οποίο πρέπει να την στείλουμε συμπληρωμένη για να ενεργοποιηθεί η κάρτα;

1 hour ago, N7_Trainer said:

Μόλις ήρθε και η δική μου κάρτα με ημερομηνία του email επιβεβαίωσης 19/9.

Να ρωτήσω σε όσους την πήραν, είχε και σε εσάς μέσα μία φόρμα και ένα χαρτί με ένα email στο οποίο πρέπει να την στείλουμε συμπληρωμένη για να ενεργοποιηθεί η κάρτα;

Ναι ειχε τετοιο χαρτι, αλλα υπεθεσα οτι ειναι για οσους δεν μπορουν να ενεργοποιησουν την καρτα μεσω της εφαρμογης, οπως εκανα εγω.

Στο app παντως μου την δειχνει ενργοποιημενη ηδη.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις δίκιο, μόλις το έκανα κι εγώ χωρίς να στείλω email. Η κάρτα ενεργοποιήθηκε και τα χρήματα εμφανίζονται. @KoGi

Επεξ/σία από N7_Trainer

Πάντως επειδή χάλασε η οθόνη στο S20+ που είχα το ΣΚ , η παράταση με βόλεψε πολύ αφού τα 150 € της προπληρωμένης κάρτας , συνδυάστηκαν με τιμολόγιο και την πολύ καλή τιμή του You για το S23+ (256/8), που ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο το έχει 939 , ενώ στις mainstream αλυσίδες είναι στα 1249 €.

Στην ουσία και με επιστροφή 20% και την προπληρωμένη πάλι έβγαινε ψηλότερα (με τιμολόγιο).  

Στις 10/10/2023 στις 3:48 ΜΜ, jobous είπε

Πάντως επειδή χάλασε η οθόνη στο S20+ που είχα το ΣΚ , η παράταση με βόλεψε πολύ αφού τα 150 € της προπληρωμένης κάρτας , συνδυάστηκαν με τιμολόγιο και την πολύ καλή τιμή του You για το S23+ (256/8), που ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο το έχει 939 , ενώ στις mainstream αλυσίδες είναι στα 1249 €.

Στην ουσία και με επιστροφή 20% και την προπληρωμένη πάλι έβγαινε ψηλότερα (με τιμολόγιο).  

Σε παρόμοια κατάσταση παρέδωσε πνεύμα η οθόνη του A52s ξαφνικά (black screen, αφή λειτουργεί) οπότε γλυκοκοιτάω Α34

Αν και έχω μια τελευταία ελπίδα με την εγγύηση αν περάσει αλλιώς...

Εγω τελειωσα την διαδικασία για την δωροεπιταγη πριν 2 μερες ελαβα email αλλα τιποτα ακομα ......θα περιμενω να την στειλουν ταχυδρομικός ή ειναι ψηφιακή η κάρτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...