Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, matrixxx said:

Εχει μεσα Ελληνικο manual το δικο σου; Αν εχει τοτε γιατι να το ανοιξουν καποιοι  αλλοι για να βαλουν manual;

Επισης σε οσους ηταν κομμενη, εχει μεσα Ελληνικο manual ή τσαμπα η κουβεντα; :) 

Αν εννοεις τον Οδηγο γρηγορης εκκινησης, ναι ειναι ενα μικρο βιβλιαρακι σε πολλες γλωσσες, και με ελληνικα.

Επισης ξεχωριστα ειχε και του Ορους Εγγυησης στα ελληνικα.

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μπορεί να προοριζόταν για άλλη αγορά και να τα άνοιξαν για να βάλουν manual ή κάτι άλλο που υπάρχει μόνο στην αγορά μας, όπως ανέφεραν και άλλοι.

Πάντως μόνο η Samsung Hellas μπορεί να σου απαντήσει είναι πρακτική τους.

Επίσης δεν είναι δύσκολο να βρει ο καθένας αυτοκόλλητα Samsung. Λογικά και στο ali να ψάξεις θα βρεις.

Δημοσ.

Σε s23+ αγορασμένο από you (παραλαβή χτες) οι 2 ταινίες ήταν κανονικά στην θέση τους και μέσα το manual και η εγγύηση υπήρχε και στα ελληνικά. Για την ώρα περιμένω την έγκριση της prepaid.

Δημοσ.

Όσο πιο σύντομα μπορώ, επειδή δουλεύω στο εμπόριο (αποθήκη, και όχι στην τεχνολογία, αλλά σε κλάδο που έχει επίσημες αντιπροσωπείες, seals, και όλα τα σχετικά), έχω να πω ότι η παραπάνω συζήτηση μου φαίνεται αστεία. Είναι προφανές ότι το παραπάνω το έκανε η ίδια η αντιπροσωπεία της Samsung, είτε για δειγματοληπτικό έλεγχο είτε λόγω επιστροφής και επανελέγχου είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο. 

Αυτό γιατί αν το είχε κάνει η you ή γενικά ο έμπορος ας πούμε πχ γιατί ήταν εκθεσιακό κομμάτι, δεν θα βλέπατε ποτέ το από κάτω αυτοκόλλητο για να καταλάβετε κάτι. Ένα πιστόλι θερμού αέρα αρκεί, και έφυγε. Ακόμα και σεσουάρ αν είσαι τελείως μπακάλης. Και όντως είναι εύκολο να τυπώσεις αυτοκόλλητα. Όπως είναι πανεύκολο να βάλεις μια ζελατίνα σε ένα ανοιγμένο προϊόν. Όλα αυτά γίνονται με πολύ μικρά έξοδα από ιδιώτες στο σπίτι τους, πόσο μάλλον από μαγαζιά. (για αυτό και γελάω με τις αγγελίες: ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕ ΤΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑ και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι απόδειξη αγοράς, μαγαζί, εγγύηση και κατάσταση προϊόντος. Από εκεί και πέρα το κρίνω σαν μεταχειρισμένο). Τα παραπάνω έχω χρειαστεί να τα κάνω στη δουλειά πάνω από μία φορά, για πολλές περιστάσεις, και κυρίως όχι για αυτό που φαντάζεστε (να μας κοροϊδέψουν τα μαγαζά κλπ)

Καμία you όμως, (και κανένας κωτσόβολος κοκ), δεν θα διακινδυνεύσει να σας δώσει εκθεσιακά κομμάτια, ή να τυπώσει αυτοκόλλητα, και να χάσει το partnership με τη samsung για 200-300-500-1000 ευρώ. Είμαστε στην ΕΕ και έχουμε εξασφαλισμένη εγγύηση, επίσης αγοράζετε μια μάρκα που ανήκει σε πολυεθνική με ελληνική αντιπροσωπεία. Χαρείτε το κινητό σας, και πηγαίντε παρακάτω. Το να κάνετε τον Ηρακλή Πουαρό με ενδείξεις που δεν υπάρχουν, μόνο κακό θα σας κάνει.

• Like 5
Δημοσ.

Καλημέρα!

Κι εγώ παρέλαβα πριν λίγα λεπτά το καινούργιο μου Galaxy S23 Ultra από το You. Επιβεβαιώνω όσα αναφέρθηκαν παραπάνω. Το ένα από τα δύο αυτοκόλλητα ήταν κομένο και είχε κολληθεί από επάνω του δεύτερο αυτοκόλλητο. Το ξεκόλλησα προσεκτικά με ένα heatgun ολόκληρο (δεν το έκοψα) και μετά διαχώρησα τα δύο αυτοκόλλητα με τον ίδιο τρόπο. Η θήκη ανοίγει κανονικά χωρίς να χρειάζεται να κοπεί και το δεύτερο αυτοκόλλητο. Το κινητό φαίνεται άψογο. Δεν έχω ξεκολλήσει ακόμα το αυτοκόλλητο της οθόνης ενώ το πίσω αυτοκόλλητο απλά.. "έπεσε" από το τηλέφωνο. 

Καταλαβαίνω ότι το "ψειρίζουμε" πολύ, αλλά υπάρχει κάποιος λόγος που όλα τα τηλέφωνα της προσφοράς του You είναι με κομμένα αυτοκόλλητα; Ισχύει το ίδιο για όλα τα κινητά της ελληνικής αντιπροσωπείας άραγε;

Υ.Γ.: Η φωτογραφία είναι από το Galaxy S7 Edge που χρησιμοποιώ μέχρι σήμερα. Ήταν ώρα για αναβάθμιση!!!

:-)

20230909_100140_Low.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Άσχετη - σχετική ερώτηση σε όσους πήραν το 23 ultra, αξίζει για μετάβαση απο iPhone 12 Pro Max; 

Εδω και αρκετό καιρό ψήνομαι να κάνω την μετάβαση!

Δημοσ.

Έχει πραγματοποιήσει κάποιος την διαδικασία για την δωροκάρτα; Του εμφανίστηκε πρόβλημα;

Το ρωτάω επειδή όταν πάω στην εφαρμογή Samsung Members και πατάω στο κουμπί "ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ" με πετάει στο chrome και δεν φορτώνει η σελίδα. Το έχω δοκιμάσει και με τον Samsung Browser και πάλι το ίδιο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, N7_Trainer είπε

Έχει πραγματοποιήσει κάποιος την διαδικασία για την δωροκάρτα; Του εμφανίστηκε πρόβλημα;

Το ρωτάω επειδή όταν πάω στην εφαρμογή Samsung Members και πατάω στο κουμπί "ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ" με πετάει στο chrome και δεν φορτώνει η σελίδα. Το έχω δοκιμάσει και με τον Samsung Browser και πάλι το ίδιο.

Έκανα την αίτηση πριν 3-4 μέρες χωρίς πρόβλημα και έλαβα και το email επιβεβαίωσης. Τώρα περιμένω την έγκριση 🤞

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Geobe είπε

Δοκίμασα να ανοίξω ξανά την σελίδα και δεν ανοίγει. Μάλλον έχει κάποιο θέμα η σελίδα.

Τουλάχιστον αποδείχθηκε ότι δεν είμαι ελέφαντας 😂

Θα δοκιμάσω και αύριο μαζί με επικοινωνία με Samsung και βλέπουμε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/9/2023 στις 5:50 ΜΜ, leonidas_fs είπε

Άσχετη - σχετική ερώτηση σε όσους πήραν το 23 ultra, αξίζει για μετάβαση απο iPhone 12 Pro Max; 

Εδω και αρκετό καιρό ψήνομαι να κάνω την μετάβαση!

Spoiler

Δεν υπάρχει ένας τομέας που να υπερτερεί το Iphone σε specs,ούτε καν σε software υποστήριξη/updates.

Επίσης στα 900ευρω που βγαινει με αυτή την προσφορά απο Ελλάδα, σε λίγες ημέρες ούτε το απλό Iphone 15 128gb δεν θα αγοράζεις, μιας και θα είναι αρκετά ακριβότερο(λογικά πάνω απο 1000ευρώ).

Μόνο το οικοσύστημα είναι το μεγάλο ατού του iphone.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Μόλις έκανα την εγγραφή μου κι εγώ και περιμένω την έγκριση από εβδομάδα. Για όποιον ίσως έχει αντίστοιχο πρόβλημα με εμένα, το θέμα μου μάλλον ήταν ότι απέκτησα Samsung Account με το Google Account μου κατευθείαν και δεν είχα ξεχωριστό κωδικό. Μου ήρθε ειδοποίηση, έβαλα κωδικό στο Samsung Account και μετά η σελίδα από την εφαρμογή Samsung Members φόρτωσε κανονικά. Οπότε όποιος έχει το ίδιο πρόβλημα ας δοκιμάσει να βάλει ξεχωριστό κωδικό.

Αυτά, εύχομαι να περάσουμε όμορφα με τα καινούργια S23 όλοι μας και σύντομα με τις δωροκάρτες στο χέρι!

• Like 1
Δημοσ.

Πανευτυχης κατοχος και εγω του εργαλείου. Αν δεν ειναι κόπος μπορείτε να πείτε βημα βημα τι κανατε για edenred?  Ημουν ηδη Samsung member απο ενα tablet, δεν ξερω αν αυτό παιζει ρόλο, απλα το αναφέρω.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...