Προς το περιεχόμενο

Δώρο κάρτα Edenred Ticket Restaurant απο 50€ με αγορα Samsung Smartphones [ΕΛΗΞΕ]

iosif1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πήρα το α34 για την μικρή τον Αύγουστο με 245€ τελική. Για ποιο λόγο είναι προφορά τα 400 με 50€ δωροεπιταγη αδυνατώ να καταλάβω.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω πηρα τελικα σημερα το Α54 απο you,  παραδοξως ειχε κρατήσει την ιδια τιμη (358ε, απο τις χαμηλιτερες στην αγορα) και ενσωμάτωσε την προσφορα της samsung με τα 70ε της prepaid κάρτας 

Αρα έμμεσα μεν αλλα 288ε για το Α54 8/128 το λες και καλο deal

Επεξ/σία από Maktheo

Στις 1/9/2023 στις 5:38 ΜΜ, runner69 είπε

και ολως τυχαιως το Α34 απο το πλαισιο που μεχρι χτες είχε 370€, σήμερα έχει 400€. Φανταζομαι θα το πηγαν 400€ και οι αλλες αλυσιδες.

https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/samsung-galaxy-a34-6-128gb-5g-awesome-violet_4172027

Edit: Ωωω γεα , το πηγαν 400 και οι αλλοι μεγαλοι. Ρε ΟΥΣΤ

https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/280725-smartphone-samsung-gal-a34-128gb-viol-5g

https://www.vodafone.gr/eshop/smartphones/samsung-mblphsam-glx-34128gb5gdsblackv/p-149924/

Πριν λίγες μέρες πήραμε Α34 στα 269 ευρώ. Πια 400 ζητάνε οι κλέφτες εκεί? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχετε σταθερό Nova και φέρετε ή έχετε Nova κινητό, υπάρχουν κάποιες προσφορές στο site. Ουσιαστικά με 27€ είναι όλα απεριόριστα (Unlimited All, δεν φαίνεται να έχει κάποιον κόφτη, 53GB στην ΕΕ) + 5€ τον μήνα η δόση του κινητού και ένα ποσό το δίνεις για τη συσκευή μπροστά:

πχ S23 128GB 499€ + 5*24=120€ άρα το παίρνετε 620€. Αν αφαιρέσουμε τα 150€ της κάρτας τότε το παίρνετε στα 470€. Τιμή you 727€

A34 256GB 209€ + 120€ άρα βγαίνει 340€. Μείον την κάρτα πάει 290€. Τιμή you 349€

A54 128GB 250€ + 120€ άρα βγαίνει 370€. Μείον την αξία της κάρτας (70€) πάμε στα 300€. Τιμή you 360€. 

Αυτες είδα μόνο πως κάπως αξίζουν αλλά όλες είναι εδώ αν ενδιαφέρεται κάποιος να το δει. Αν έχετε και απαλλαγή τελών κινητής τότε η δόση δεν είναι 5*24=120 αλλά 4,54*24=109€ και το πρόγραμμα αντί για 32€ βγαίνει 29,09 τελική τιμή 

Επεξ/σία από panos-

• Moderators
35 λεπτά πριν, panos- είπε

Αν έχετε σταθερό Nova και φέρετε ή έχετε Nova κινητό, υπάρχουν κάποιες προσφορές στο site. Ουσιαστικά με 27€ είναι όλα απεριόριστα (Unlimited All, δεν φαίνεται να έχει κάποιον κόφτη, 53GB στην ΕΕ) + 5€ τον μήνα η δόση του κινητού και ένα ποσό το δίνεις για τη συσκευή μπροστά:

πχ S23 128GB 499€ + 5*24=120€ άρα το παίρνετε 620€. Αν αφαιρέσουμε τα 150€ της κάρτας τότε το παίρνετε στα 470€. Τιμή you 727€

"Δεν ξερω" (διαφωνω δλδ) πως το υπολογιζεις, νομιζω οτι ο υπολογισμος του ποσου που θα πληρωσει καποιος ειναι (24 μηνες η συμβαση ειναι) :

24*27 + 24*5 + 499 που τα δινεις αμεσα = 648 + 120 + 499 = 1267€ με 2 χρονια "δωρεαν επικοινωνια"

Ακομα και στον τροπο υπολογισμου σου ομως, που οκ, πες οτι εσυ θα το αγοραζες ετσι και αλλιως το συμβολαιο των 27 ευρω ανα μηνα για 2 χρονια (προσωπικα ποτε δεν θα το εκανα αλλα δεν εχει σημασια αυτο), υπολογιζεις το -150 της καρτας για να βρεις την εμμεση τιμη, ενω στο αλλο καταστημα λες 727 χωρις να αφαιρεσεις τα 150. 577 λοιπον η τιμη προς συγκριση, οχι 727. Αρα αν δεν εχω κανει κατι λαθος, πληρωνεις μολις 107€ λιγοτερα για να παντρευτεις με ενα συμβολαιο που θα πληρωσεις 648€

@matrixxx τη σύγκριση την κάνω με την έκπτωση προ του κουπονιού, που στο S23 είναι 17%. 

Οντως παντρεύεσαι το συμβόλαιο όμως μπορεί κάποιος να είναι ήδη συνδρομητής και να τον ενδιαφέρει. Εξάλλου και τα 27€ είναι αρκετά καλη τιμή για συμβόλαιο απεριόριστο, δεν παίζει συχνά κάτι φθηνότερο 

2 ώρες πριν, panos- είπε

Εμένα γιατί ενώ είμαι συνδρομητής σταθερής nova μου βγάζει στο site το unlimited all στα 32ε/μήνα με 1 μήνα δώρο; δηλ. 736ε το 24μηνο (23μΧ32=736ε)

Το συμβόλαιο τόσο βγαίνει + την δόση. Πόσο βγαίνει σκέτο το κινητό αν το πάρεις με το πρόγραμμα είναι προσφορά. Το προγραμμα το παίρνεις 27€ χωρίς συσκευή έτσι κ αλλιώς 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα χθες απο you.gr αλλα κατα το unboxing παρατήρησα ότι υπήρχαν 2 ταινίες ασφαλείας στην συσκευασία.. 

Ξεκολλοντας λοιπόν την ταινια (και οχι κοβοντας την) φανηκε απο κάτω μια ακομα ταινια. Υπάρχει βίντεο που τράβηξα κατα το unboxing και φαίνονται ολα. 

Η 1η κολλημένη κανονικά και από κατω υπήρχε 2η η οποία ηταν κομμενη. 

Η 1η ταινία μαλιστα ηταν απο 1mm μεγαλύτερη περιμετρικά προφανώς για να καλύψει την 2η απο κστω. 

Και οι 2 έγραφαν τα ίδια πράγματα (logo samsung κτλ) 

Καμια ιδεα τι παιζει; 

Η συσκευή μεσα κανονικά με όλες τις ζελατίνες μπρος/πισω/περιμετρικά 

Έστειλα στο you βέβαια και περιμένω μια σοβαρη δικαιολογία 

Screenshot_20230906_084852.jpg

Screenshot_20230906_084946.jpg

Screenshot_20230906_084907.jpg

Screenshot_20230906_084922.jpg

Επεξ/σία από Maktheo
  • Like 3

Και εγω παρέλαβα χθες από You το s23 ultra και είχε και μένα στη μία μεριά διπλή ταινία ασφαλείας. Το κινητό μέσα άψογο όμως και λέω να μην ασχοληθώ παραπάνω με το θέμα.

20 λεπτά πριν, CleanthisD είπε

Ποιο μοντέλο; Μόλις ήρθε και εμένα από you.gr και πάω να παραλάβω απ το κούρεμα 

To A54 8/128

6 λεπτά πριν, EvilEyes είπε

Και εγω παρέλαβα χθες από You το s23 ultra και είχε και μένα στη μία μεριά διπλή ταινία ασφαλείας. Το κινητό μέσα άψογο όμως και λέω να μην ασχοληθώ παραπάνω με το θέμα.

Και εμένα αψογο ειναι αλλα θελω μια σοβαρή απάντηση για πιο λογο γίνεται αυτό.. 

Αν δεν βγάλω ακρη με you (που σίγουρα δεν θα βγάλω, θα με παραπέμψουν σε samsung) θα μιλησω και με samsung 

2 λεπτά πριν, Maktheo είπε

To A54 8/128

Και εμένα αψογο ειναι αλλα θελω μια σοβαρή απάντηση για πιο λογο γίνεται αυτό.. 

Αν δεν βγάλω ακρη με you (που σίγουρα δεν θα βγάλω, θα με παραπέμψουν σε samsung) θα μιλησω και με samsung 

Αυτο που μπορω να καταλαβω ειναι επιστροφες που πηγαν στον εισαγωγεα και ξανασφραγιστηκαν (re-sealed)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...