Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tollisth είπε

Για A54 από you,πολύ καλό deal στα 290 που βγαίνει δεν υπάρχει ανταγωνισμός σε αυτή την τιμή για την συσκευή

δεν θα το έλεγα πολύ καλό deal, δεδομένου ότι bestprice γύρω στα 290-300παίζει(ιστορικά χαμηλή τιμή έχει η συσκευή τα 289ευρώ),και μιλάμε για Samsung, κοινως δεν παίζει τόσο ρόλο το κατάστημα αγοράς.

Σαν συσκευή αυτή καθαυτή στα 300ευρώ, όντως είναι φοβερή.

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

δεν θα το έλεγα πολύ καλό deal, δεδομένου ότι bestprice γύρω στα 290-300παίζει(ιστορικά χαμηλή τιμή έχει η συσκευή τα 289ευρώ),και μιλάμε για Samsung, κοινως δεν παίζει τόσο ρόλο το κατάστημα αγοράς.

Σαν συσκευή αυτή καθαυτή στα 300ευρώ, όντως είναι φοβερή.

Την δεδομένη χρονικη στιγμή που αγοραστικέ ήταν η ποιο φθηνή τιμή ακόμη και από το best price οπότε ήταν το καλύτερο deal,με απλα λογια  πουθενά στην Ελλάδα δεν έβγαινε ποιο φθηνά τουλάχιστον από αυτά που είδα skroutz,bestprice,μεγάλες αλυσίδες όπως και διαφορά καταστήματα εξωτερικού  

Σίγουρα δεν παίζει ρολό το κατάστημα αγοράς αλλά παίζει η αξιοπιστία του  με ότι συνεπάγεται αυτό και η τιμή που αναφέρεις δεν είναι ο κανόνας αλλά η εξαίρεση σε συγκεκριμένη χρονικη περίοδο και προφανώς για ένα κατάστημα,γιατί από τότε είναι κοντά στα 300 το λιγότερο 

Προσωπική εκτίμηση πάντως είναι ότι και μελλοντικά πολύ δύσκολα θα πεσει ποιο κάτω από 280   

Δημοσ.

Επειδή χρησιμοποίησα λάθος λέξη παραπάνω, να αναδιατυπώσω.

Την δεδομένη χρονική στιγμή, όντως η καλύτερη επιλογή  ήταν από ένα απο αυτά τα καταστήματα/αλυσίδες.

Η ένσταση μου πιο πολύ πήγαινε στο ότι έτσι όπως γράφτηκε, δώθηκε η εντύπωση ότι ήταν κάποια προσφορά άξια αναφοράς, σε φάση ''την πήρα αισθητά χαμηλότερα σε σχέση με τα άλλα καταστήματα''.

Και το παραπάνω το έγραψα πιο πολύ γιατί στην ενότητα των προσφορών που σχολιάζουμε, προσφορά θεωρείται συνήθως ότι έχει 10% και πάνω από το επόμενο κατάστημα.

Ελπίζω να έγινα τώρα πιο πολύ κατανοητός.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Επειδή χρησιμοποίησα λάθος λέξη παραπάνω, να αναδιατυπώσω.

Την δεδομένη χρονική στιγμή, όντως η καλύτερη επιλογή  ήταν από ένα απο αυτά τα καταστήματα/αλυσίδες.

Η ένσταση μου πιο πολύ πήγαινε στο ότι έτσι όπως γράφτηκε, δώθηκε η εντύπωση ότι ήταν κάποια προσφορά άξια αναφοράς, σε φάση ''την πήρα αισθητά χαμηλότερα σε σχέση με τα άλλα καταστήματα''.

Και το παραπάνω το έγραψα πιο πολύ γιατί στην ενότητα των προσφορών που σχολιάζουμε, προσφορά θεωρείται συνήθως ότι έχει 10% και πάνω από το επόμενο κατάστημα.

Ελπίζω να έγινα τώρα πιο πολύ κατανοητός.

Γράφτηκε όπως εγινε το γεγονός που ήταν αγορά της συσκευής  στην ποιο φθηνή τιμή της αγοράς με παράδοση την άλλη μερα,μια χαρά deal ήταν

Αναφέρεις καταστήματα  ενώ δεν είναι πληθυντικος,είναι ενα κατάστημα που ήταν κοντά σε αυτή την τιμή με αμφίβολη παράδοση  δεν το λεω εγω αλλά ο μεσος ορος βαθμολογίας που εχει ,στις επόμενες τιμές η διαφορά είναι το λιγότερο ένα 8%

Δημοσ.

Αναφέρω καταστήματα επειδή μιλάμε για Samsung συσκευή, που λόγω αντιπροσωπείας δεν υπάρχει θέμα με εγγυήσεις σε σχέση με άλλες εταιρείες βλέπε Xiaomi/Poco/Apple/Oneplus κλπ.

Επίσης στο γράφημα των ιστορικά χαμηλότερων τιμών, δεν μπορούμε προφανώς να δούμε τις τιμές των άλλων καταστημάτων.

image.png.fc8db2fc2ef4b33cc3e0ce94221940eb.png

Τέλος στην εδώ ενότητα δεν γίνεται διαχωρισμός καταστημάτων  όταν μιλάμε για προσφορές/τιμές, εκτός αν μεσολαβεί κάτι άλλο πχ εγγύηση .

Αν σχολιάζαμε σε άλλη ενότητα, δεν θα έγραφα το παραπάνω με λίγα λόγια.

Δημοσ.

Καλημέρα,αν και διάβασα όλες τις σελίδες και είδα ότι γίνεται το ρωτάω για επιβεβαίωση πιο πολύ.. Γίνεται με την κάρτα αυτή να ψωνίσεις απο παντού (πχ σουπερμάρκετ,κατάστημα ρούχων κλπ)?Γιατί είχα μιλήσει πριν ένα μήνα με το public (συγκεκριμένα στα social media) και μου είχαν πει μόνο για αγορά αξεσουάρ samsung κλπ.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, George6633 είπε

Καλημέρα,αν και διάβασα όλες τις σελίδες και είδα ότι γίνεται το ρωτάω για επιβεβαίωση πιο πολύ.. Γίνεται με την κάρτα αυτή να ψωνίσεις απο παντού (πχ σουπερμάρκετ,κατάστημα ρούχων κλπ)?Γιατί είχα μιλήσει πριν ένα μήνα με το public (συγκεκριμένα στα social media) και μου είχαν πει μόνο για αγορά αξεσουάρ samsung κλπ.

Σε παλιότερη προσφορά σε τηλεόραση, μου πέρναγε η κάρτα σε διάφορες αγορές πχ super market, αγορά video games online κλπ.

Στο public δυστηχώς είναι στον κόσμο τους.

• Thanks 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, George6633 είπε

Γίνεται παντού που δέχονται mastercard. πχ εγώ την είχα περάσει στο google wallet και έκανα μέχρι αγορες online οππυ δεχόταν gpay.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέλεια,σας ευχαριστώ πολύ παιδιά..το βλέπω σε προσφορά στα 1099€ και επειδή έχω μια δωροεπιταγη 300€ στον Κωτσο την οποία κρατούσα εδώ και μήνες για κάτι καλό μου βγαίνει 799€ και αναρωτιόμουν αν τα 200€ είναι για οποιαδήποτε χρήση οπότε πάει ακόμα πιο φθηνά..Μάλλον θα προχωρήσω σε αγορά σήμερα,δεν ξέρω αν θα πετύχω κάτι καλύτερο. 

Επεξ/σία από George6633
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, George6633 είπε

Τέλεια,σας ευχαριστώ πολύ παιδιά..το βλέπω σε προσφορά στα 1099€ και επειδή έχω μια δωροεπιταγη 300€ στον Κωτσο την οποία κρατούσα εδώ και μήνες για κάτι καλό μου βγαίνει 799€ και αναρωτιόμουν αν τα 200€ είναι για οποιαδήποτε χρήση οπότε πάει ακόμα πιο φθηνά..Μάλλον θα προχωρήσω σε αγορά σήμερα,δεν ξέρω αν θα πετύχω κάτι καλύτερο. 

Υπόψη η προσφορά είναι για αγορά μέχρι σήμερα, εαν δεν έχει εξαντληθεί από το κατάστημα αγοράς όπως αναφέρθηκε πιο πάνω

image.png.0d79a6dd88f2e33aa0b6107205484fc1.png

Και για την ίδια την κάρτα

image.png.d8d5f7545cc3111a64ebd09465b0c72b.png

Τέλος ενημερωτικά να πούμε ότι τόσο παίζει και καινούργιο πλέον σε bestprice αν δεν θέλετε να μπλέξετε με επιταγές. 

Το τελευταίο έχει και φυσικό κατάστημα στην Αθήνα για παραλαβή σε σχέση με τα άλλα 3

image.png.189f979f0a6ef5b5902446d8601c0297.png

Επεξ/σία από Fulgore
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Υπόψη η προσφορά είναι για αγορά μέχρι σήμερα, εαν δεν έχει εξαντληθεί από το κατάστημα αγοράς όπως αναφέρθηκε πιο πάνω

image.png.0d79a6dd88f2e33aa0b6107205484fc1.png

Και για την ίδια την κάρτα

image.png.d8d5f7545cc3111a64ebd09465b0c72b.png

Να συμπληρωσω οτι σε περιπτωση Online παραγγελιας ισχυει η ημ παραγγελιας, αρκει να το λαβεις μεχρι 3/12

image.png.eba45b27d0f30ac7c477433833360451.png

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GPOWERR είπε

Και πως θα πιστοποιείται η ημερομηνία παραγγελίας?...θα πρέπει να αναγράφεται στην απόδειξη?

Ναι πάντα αναγράφεται 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GPOWERR είπε

Και πως θα πιστοποιείται η ημερομηνία παραγγελίας?...θα πρέπει να αναγράφεται στην απόδειξη?

Μιλάς τηλεφωνικά μαζί τους.

Τους λές για την συγκεκριμένη ενέργεια και τους λές στην απόδειξη που θα τυπώσουν να αναγράφεται πχ η σημερινή ημερομηνία αν έγινε σήμερα η παραγγελία/αγορά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...