Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
7 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ξέρεις τι, η αξία μεταπώλησης δεν έχει και τόσο σημασία αν είναι αδιάφορα τα 12gb σε σχέση με τα 8 αν το performance παραμένει ίδιο 

Κοιτα, τωρα που μιλαμε δεν θα εχεις διαφορά στο performance νομιζω. Αλλα αν σκασει κανενα περιεργο update στο android μπορει να έχεις μελλοντικα, γιαυτό είπα για future proof. Οχι πολυ πιθανο βέβαια, αλλα σιγουρα οχι αδυνατο.

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Επειδή το προωθητικό γράφει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, θα ήθελα να ρωτήσω εάν μέχρι και σήμερα αυτό τρέχει κανονικά.

Υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες κάρτες;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nk9 είπε

Καλησπέρα.

Επειδή το προωθητικό γράφει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, θα ήθελα να ρωτήσω εάν μέχρι και σήμερα αυτό τρέχει κανονικά.

Υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες κάρτες;

Των αποθεματων του κινητου προφανως. Οι καρτες απλα εκδιδονται, δεν τελειωνουν

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Των αποθεματων του κινητου προφανως. Οι καρτες απλα εκδιδονται, δεν τελειωνουν

Ok.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλημέρα.

Τελικά υπηρξε κάποια έγκυρη απάντηση από την Samsung με το θέμα που προέκυψε σε μερικούς με τις διπλές ταινίες ασφαλείας;

Δημοσ.

καλησπερα.οποιος γνωριζει σχετικα με την προωθητικη ενεργεια...αν αγορασα πχ εγω 2 συσκευες και θελω να πουλησω τη μια,μπορει ο αλλος που αγορασε την αλλη συσκευη να παρει τη προπληρωμενη στο ονομα του?και οι 2 συσκευες ειναι σε μια αποδειξη στο ονομα μου...

• Moderators
Δημοσ.

Μόλις παρελαβα κι εγω την καρτα και προσπαθώ να την ενεργοποιησω μεσω της εφαρμογής, αλλα δεν μου την δεχεται, βγαζει Card Registration failed.  

Δοκίμασα και μεσω του site και λεει πως δεν είναι εγκυρη η καρτα. Οποτε παμε για το email που έλεγε το χαρτί στον φακελo 😛

Edit: ο,τι να ναι είμαι, ηθελε το serial number στην αρχη κι εγω εβαζα τον αριθμό της καρτας. Ολα καλα.

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος είναι ο κωδικός ενεργοποίησης της καρτας  που τον βάζεις μέσα στην εφαρμογή? Εαν ειναι η ημερομηνια γενεθλιων σε πια μορφη ειναι?

ηη/μμ/εε , ηη/μμ/εεεε

• Moderators
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, sils είπε

Ποιος είναι ο κωδικός ενεργοποίησης της καρτας  που τον βάζεις μέσα στην εφαρμογή? Εαν ειναι η ημερομηνια γενεθλιων σε πια μορφη ειναι?

ηη/μμ/εε , ηη/μμ/εεεε

ηη/μμ/εεεε

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sils είπε

Τιποτα ρε γαμοτο....

Νομίζω στο email της αίτησης που σου έρχεται, ξανά λέει τα στοιχεία σου. Δες μήπως έβαλες κάτι λάθος εκεί. 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Νομίζω στο email της αίτησης που σου έρχεται, ξανά λέει τα στοιχεία σου. Δες μήπως έβαλες κάτι λάθος εκεί. 

Παιδια λαθος δικο μου...... οταν πας στην ενεργοποιηση της καρτας σου ζηταει στην αρχη κατω απο το μειλ σου τον κωδικο εισοδου της εφαρμογής.....καλα μην βαρατε..... και μετα ΝΑΙ τον κωδικο της samsung που ειναι η ημερομηνια γεννησης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...