papasfikas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα Θέλω να ρωτήσω που μπορώ να πουλήσω κάποιες χρυσές αλυσίδες 18Κ που διαθέτω και που μπορώ να ενημερωθώ για την τιμή χρυσού που αγοράζουν. Εχω ακούσει πως ο καθένας αγοράζει όσο θέλει και όχι βάση τιμοκαταλόγου χρυσού Ευχαριστω
NikosKallithea Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Κρατα τες Εκτος αν εχεις μεγάλη ανάγκη Αυτο που ψαχνεις ειναι το χειρότερο κύκλωμα απάτης, ούτε τιμες υπάρχουν ουτε τίποτα, απλα θα σε κλέψουν οπως και να έχει. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Μια λύση είναι η αγγελία, ψάξε αν υπάρχουν άλλες αγγελίες σε Ελλάδα με παρόμοιο κόσμημα. Εναλλακτικά ρώτα σε 2-3 διαφορετικά καταστήματα που τα πουλάνε να σου κανουν μια εκτίμηση και εσύ μετα βάλε τα σε αγγελία με τιμή μεγαλύτερη. Το κακό είναι ότι υπάρχει θέμα ασφάλειας.
Dante80 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, papasfikas said: Καλησπέρα Θέλω να ρωτήσω που μπορώ να πουλήσω κάποιες χρυσές αλυσίδες 18Κ που διαθέτω και που μπορώ να ενημερωθώ για την τιμή χρυσού που αγοράζουν. Εχω ακούσει πως ο καθένας αγοράζει όσο θέλει και όχι βάση τιμοκαταλόγου χρυσού Ευχαριστω Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ, και όλοι σου δίνουν πολύ λιγότερα από την αξία του μετάλλου. Αγγελία δεν παίζει να τις πουλήσεις, κανένας μουρλός δεν αγοράζει χρυσό χωρίς έλεγχο (που δεν μπορεί να κάνει στην περίπτωση αγγελίας). Αν δεν έχεις μεγάλη ανάγκη, να τις κρατήσεις. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2023 από Dante80 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις