Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να μάθουμε και τη διάρκεια μπαταρίας καλά θα ήταν.

Παρόλαυτά ωραία λύση. Ποιο λειτουργική από την αντίστοιχη της ASUS.

Δημοσ.
10 minutes ago, Volga said:

Να μάθουμε και τη διάρκεια μπαταρίας καλά θα ήταν.

Παρόλαυτά ωραία λύση. Ποιο λειτουργική από την αντίστοιχη της ASUS.

Λογικά καπου 10% καλύτερη απο το asus rog ally θα είναι. Εκείνο έχει 40 Wh νομίζω και αυτο 49.

Δημοσ.
3 hours ago, Dimitris_1981 said:

Σαν Laptop δεν αξίζει στις 8,8" δεν θα βλέπεις με τίποτα

Με Dock ίσως αλλά όποιος σκάσει σε γραφείο με αυτό;; θα γελάνε όλοι.

Σαν Tablet έκτος ότι είναι στα mini δεν νομίζω τα Windows 11 να βοηθάνε

Επίσης είναι πολύ ογκώδες και βαρύ για handheld (850 gr είναι πιο βαρύ και από το Tab S9 Ultra των 14,6"!!!). Θα σου φύγουν τα χέρια.....

Για μένα μοιάζει ήδη κακή υλοποίηση. Βάζουμε Specs και η εργονομία πάει περίπατο.

Η εργονομία είναι σωστή για τη δουλειά που έχει φτιαχτεί. Δεν είναι laptop. Η κύρια λειτουργία είναι το gaming. 

Κατά τα άλλα αν στο γραφείο γελάνε με τέτοια πράγματα ίσως θα πρέπει να ωριμάσουν λίγο. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Dantε είπε

Εγω δε καταλαβαινω, ποιος βρισκεται τοσο χρονο on the go ωστε να αξιζει να παρει κατι τετοιο;

Εκτος και αν ταξιδευεις πολυ συχνα η κανεις commuting 2+ ωρες καθε μερα, που θα το χρησιμοποιησεις ;

Πρφανως βγαζω απ εξω τη χρηση στο σπιτι που εχω τον υπολογιστη μου.

Εμένα πχ με εξυπηρετούν τέτοιες συσκευές γιατί η TV του σαλονιού παίζει σκουπίδια και αρνούμαι κατηγορηματικά να βάλω κονσόλα στο δωμάτιο. Έτσι κατέληξα να παίζω στο switch. Δυστυχώς όμως το Switch δεν έχει όλα τα παιχνίδια που θα ήθελα να παίζω, άρα ανήκω στο κοινό της συσκευής αυτής. Δυστυχώς η τιμή είναι απαγορευτική

Αφού το STEAM OS είναι free, γιατί δεν τα κυκλοφορούν απ ευθείας ως dual boot?

Δημοσ.

σωστος ο κυριος απο πανω...επισης υπαρχουν και οι μπαμπαδες που δεν εχουν χρονο να κατσουν για gaming οποτε ξεκλεβουν λιγο απο δω κ απο κει( βλεπε πριν τον υπνο ,πριν το power nap , τουαλετα , ταξιδι κτλ...)!!

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, NickTG είπε

Η εργονομία είναι σωστή για τη δουλειά που έχει φτιαχτεί. Δεν είναι laptop. Η κύρια λειτουργία είναι το gaming. 

Κατά τα άλλα αν στο γραφείο γελάνε με τέτοια πράγματα ίσως θα πρέπει να ωριμάσουν λίγο. 

Δεν είναι σωστή εργονομία 850γρ και τόσος όγκος. Θα κουράζει και στο πιάσιμο και λόγω βάρους.

Μάλλον αυτός που θα πάει με παιχνιδομηχανή 8,8” για λαπτοπ δεν είναι ώριμος.

Δημοσ.
24 minutes ago, Dimitris_1981 said:

Δεν είναι σωστή εργονομία 850γρ και τόσος όγκος. Θα κουράζει και στο πιάσιμο και λόγω βάρους.

Μάλλον αυτός που θα πάει με παιχνιδομηχανή 8,8” για λαπτοπ δεν είναι ώριμος.

Το έχεις πιάσει και δεν έκατσε καλά στα χέρια? 

Γιατί δεν είναι εφόσον μπαίνει σε ένα dock και δεν έχει διαφορά από ένα οποιοδήποτε PC? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NickTG είπε

Το έχεις πιάσει και δεν έκατσε καλά στα χέρια? 

Γιατί δεν είναι εφόσον μπαίνει σε ένα dock και δεν έχει διαφορά από ένα οποιοδήποτε PC? 

https://steamdeckhq.com/the-lenovo-legion-go-specs-leaked/
IMG_0240.jpeg.73f56ded7113e24aaee12e16e1513fe9.jpeg

Δεν μπορώ να στο εξηγήσω το θεωρώ αυτονόητο ότι 850γρ και τέτοιο πάχος θα ειναι δύσκολο στην χρήση. 
Απλά σκέψου γιατί  οι άλλοι προσπαθούν να μείνουν στα 600γρ και αν μπορούσαν θα πήγαιναν και πιο κάτω. 

επίσης δες ότι μοιάζει με κορνίζα και όχι λαπτοπ για dock σύγκρινε το πχ με surface

IMG_0239.jpeg.691238040874673ddb8e0fae479f0fa0.jpeg

Αν δεν σε πειθώ οκ απλά έχουμε άλλη άποψη 

Δημοσ.
53 minutes ago, Dimitris_1981 said:

https://steamdeckhq.com/the-lenovo-legion-go-specs-leaked/
IMG_0240.jpeg.73f56ded7113e24aaee12e16e1513fe9.jpeg

Δεν μπορώ να στο εξηγήσω το θεωρώ αυτονόητο ότι 850γρ και τέτοιο πάχος θα ειναι δύσκολο στην χρήση. 
Απλά σκέψου γιατί  οι άλλοι προσπαθούν να μείνουν στα 600γρ και αν μπορούσαν θα πήγαιναν και πιο κάτω. 

επίσης δες ότι μοιάζει με κορνίζα και όχι λαπτοπ για dock σύγκρινε το πχ με surface

IMG_0239.jpeg.691238040874673ddb8e0fae479f0fa0.jpeg

Αν δεν σε πειθώ οκ απλά έχουμε άλλη άποψη 

Άρα δεν το έχεις πιάσει όπως δεν το έχει πιάσει και ο τύπος που γράφει τα παραπάνω. 

Ας μοιάζει και με φούρνο. Από τη στιγμή που όταν μπει στο dock κάνει ότι ένα οποιοδήποτε PC, αφού αυτό είναι, ποια ακριβώς είναι η διαφορά? 

Δημοσ.
14 hours ago, NickTG said:

Άρα δεν το έχεις πιάσει όπως δεν το έχει πιάσει και ο τύπος που γράφει τα παραπάνω. 

Ας μοιάζει και με φούρνο. Από τη στιγμή που όταν μπει στο dock κάνει ότι ένα οποιοδήποτε PC, αφού αυτό είναι, ποια ακριβώς είναι η διαφορά? 

Μα, για handheld το εξετάζουμε, όχι για σταθερό.
Κι εμένα μου ακούγεται βαρύ το 850 για αρκετή ώρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και ειμαι κατοχος steam deck , Εγώ πιστεύω ότι αυτό εδώ είναι το τοπ σε αυτή την κατηγορία.. 

Επεξ/σία από Sakm
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...