Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά για να είμαι ειλικρινής δεν είχα αντίστοιχη κακή εμπειρία από τον Κωτσόβολο, αλλά από την άλλη δεν δοκίμασα να πάρω τέτοιες "προσφορές", αλλά αρκετά άλλα πράγματα χωρίς θέμα...όμως έτσι όπως τα λέτε θα λέμε "το πιο σύντομο ανέκδοτο??"......απλά "Κωτσόβολος".😁

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, manolis940 said:

Μόνο εγώ τα βλέπω με κανονικά καλώδια; Το μόνο bluetooth είναι η σύνδεση απ' την πηγή προς αυτά.

Με καλωδια ειναι. Και οπως λες το bluetooth ειναι για αλλες πηγες.

Τα παιδια πιο πριν εννοουν οτι ΔΕΝ τους αρεσουν τα συγκεκριμενα λογω των πολλων καλωδιων που εχουν και αυτα οπως και ολα τα κλασσικα 5.1 γενικα.
Δικαιο εχουν.
Χρονια με 5.1, εχω πιασει τον ευατο μου αργοτερα να παρει εσκεμμενα 2.1 για ετερο χωρο και οτι παρω μελλοντικα θα ειναι 2.1, κουμπωνουν πιο ευκολα σε καθε χωρο.
Τωρα για οσους δεν εχουν προβλημα με τα καλωδια, ειναι μια χαρα δοκιμασμενα ηχεια.
(Ενα βολικο feature σε χρηση Η/Υ, εχουν auto shut down, δεν ασχολεισαι να πατας να τα κλεισεις).

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 1
Δημοσ.

Όσοι προβείτε στην αγορά τους (ή επιθυμείτε να τα αγοράσετε) έχετε στο νου σας ότι πρόκειται για 11watt (rms)/speaker και 25watt (rms) subwoofer. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 1/9/2023 στις 9:30 ΜΜ, JOHN ONLY είπε

Μετά από κάμποσο καιρό για το νοκια που είχε τις προάλλες με πήραν τώρα να μου πουν ότι ο προμηθευτής τους δεν θα τους το προμηθεύσει. Με ρώτησε αν με ενδιέφερε κάποιο άλλο και όταν είπα ναι σε παρόμοια τιμή και χαρακτηριστικά μου είπε δεν υπάρχει ξεκινάνε από 120 και πάνω 😛

To έργο είχε και συνεχεία...με πήραν εκ νέου για την 2η παραγγελία που είχα κάνει για το νοκια. Κλασσικά μου λέει δεν θα το φέρει ο προμηθευτής τους και με ρώτησε αν μου έγινε αντιπρόταση για εκθεσιακό στο προηγούμενο τηλεφώνημα. Απαντάω όχι, υπάρχει εκθεσιακό; Για να δω λέει...όχι δεν υπάρχει και εν στ τέλος μου προτείνει το νοκια g22 με 179 ευρώ! Δίνω αρνητική απάντηση για το g22 και τότε ακούω το θεϊκό "άρα να ακυρώσω την παραγγελία έτσι;¨ Είπα απλά ένα ναι και κλείσαμε.

• Sad 1
Δημοσ.

Σε προηγούμενη προσφορά, είχα παραγγείλει 5 κινητά τηλέφωνα smartphone με περίπου 60 ευρώ το ένα.
Παρήγγειλα 5, γιατί ήθελα να δώσω δώρο από ένα σε κάθε ερωμένη που θα αποκτήσω το αμέσως επόμενο διάστημα
Καλα ρε θηρίο, θα αποκτήσεις 5 ερωμένες θα αναρωτηθείτε...
Και θα απαντήσω πως είναι πιο πιθανό να αποκτήσω 5 ερωμένες παρά να μου παραδώσει ο Κότσος ένα smartphone στην παραπάνω τιμή

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...