ΓιώργοςΒ. Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.kotsovolos.gr/computing/peripherals/speakers/192481-logitech-z607-51-surround-sound-bluetooth 1
Errik Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Αξίζει? Βλέπω πολύ μεικτά reviews. Εχω ρίξει μια παραγγελία με αντικαταβολή αλλά δεν ξέρω αν θα την πάρω σίγουρα είμαι στο τσακ να την ακυρώσω.
paylidis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 27 λεπτά πριν, Errik είπε Αξίζει? Βλέπω πολύ μεικτά reviews. ΑΑΑΑΑΝ υπαρχει και ερθει (5% πιθανοτητα), τα 80 τα αξιζει, παραπανω οχι.... προσωπικα δε θα ξαναεπαιρνα βεβαια σετ 5,1 με καλωδια (ανεξαρτητως τιμης)... 2023 εχουμε οχι 2003 να αμολαμε καλουμπες σε ολο το δωματιο... 5 1
Arkin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Τα ειχα παρει για φιλο νομιζω 49 ευρω πριν χρονια απο κωτσο? Ισως να κανω και λαθος αλλα νομιζω αυτα ηταν. Αξιολογα θα τα χαρακτηριζα καλυπτουν ανετα χωρο 10-15τμ.
Nick77 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, paylidis είπε ΑΑΑΑΑΝ υπαρχει και ερθει (5% πιθανοτητα), τα 80 τα αξιζει, παραπανω οχι.... προσωπικα δε θα ξαναεπαιρνα βεβαια σετ 5,1 με καλωδια (ανεξαρτητως τιμης)... 2023 εχουμε οχι 2003 να αμολαμε καλουμπες σε ολο το δωματιο... Συμφωνώ ότι τα καλώδια είναι μεγάλος μπελάς, αλλά η εναλλακτική ποια είναι? Ασύρματη σύνδεση με bluetooth, που συμπιέζει τρομακτικά τον ήχο και χάνεις όλη την ποιότητα? 3
paylidis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Nick77 είπε Συμφωνώ ότι τα καλώδια είναι μεγάλος μπελάς, αλλά η εναλλακτική ποια είναι? Ασύρματη σύνδεση με bluetooth, που συμπιέζει τρομακτικά τον ήχο και χάνεις όλη την ποιότητα? Ναι... βεβαια δε μπορεις ουτως ή αλλιως να περιμενεις ποιοτητα σε αυτα τα price range για 5.1 (<500€) 1
deukaleionas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 παιδια εγω ειχα τα ζ5500 αλλα τα πουλησα επειδη συχαθηκα τα καλωδια παντου. υπαρχει καποια αλλη αγορα για ασυρματα ηχεια με μπλε δοντακι εννοειτε , αλλα και να παιζει ιντερνετ-ραδιο χωρις να συνδεω το κινητο μου?
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Errik είπε Αξίζει? Βλέπω πολύ μεικτά reviews. Εχω ρίξει μια παραγγελία με αντικαταβολή αλλά δεν ξέρω αν θα την πάρω σίγουρα είμαι στο τσακ να την ακυρώσω. Μεταφορικα ποσα σου εβγαλε; (για να το προσθεσω στον τιτλο, το παρελειψε ο συμφορουμιτης).
Errik Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 3€ μεταφορικά, αλλά μόλις με πηραν τηλέφωνο για άκυρο, είναι εκθεσιακό κομμάτι.
Doubt Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, Errik είπε 3€ μεταφορικά, αλλά μόλις με πηραν τηλέφωνο για άκυρο, είναι εκθεσιακό κομμάτι.
bower Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, Errik είπε 3€ μεταφορικά, αλλά μόλις με πηραν τηλέφωνο για άκυρο, είναι εκθεσιακό κομμάτι. Αν πάρεις τα λεφτά σου πίσω θα είναι επιτυχία.
JOHN ONLY Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μετά από κάμποσο καιρό για το νοκια που είχε τις προάλλες με πήραν τώρα να μου πουν ότι ο προμηθευτής τους δεν θα τους το προμηθεύσει. Με ρώτησε αν με ενδιέφερε κάποιο άλλο και όταν είπα ναι σε παρόμοια τιμή και χαρακτηριστικά μου είπε δεν υπάρχει ξεκινάνε από 120 και πάνω 😛 Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2023 από JOHN ONLY 1
zurabik Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις με πήραν από το κατάστημα Κωτσόβολος και μου λένε ότι δεν υπάρχει είναι σε έλλειψη υπάρχει μόνο εκθεσιακό κομμάτι αν θέλω να προλάβω ή όχι......
Προτεινόμενες αναρτήσεις