Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξίζει? Βλέπω πολύ μεικτά reviews. 

Εχω ρίξει μια παραγγελία με αντικαταβολή αλλά δεν ξέρω αν θα την πάρω σίγουρα είμαι στο τσακ να την ακυρώσω. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Errik είπε

ΑΑΑΑΑΝ υπαρχει και ερθει (5% πιθανοτητα), τα 80 τα αξιζει, παραπανω οχι....

προσωπικα δε θα ξαναεπαιρνα βεβαια σετ 5,1 με καλωδια (ανεξαρτητως τιμης)... 2023 εχουμε οχι 2003 να αμολαμε καλουμπες σε ολο το δωματιο...

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τα ειχα παρει για φιλο νομιζω 49 ευρω πριν χρονια απο κωτσο? Ισως να κανω και λαθος αλλα νομιζω αυτα ηταν. Αξιολογα θα τα χαρακτηριζα καλυπτουν ανετα χωρο 10-15τμ. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

ΑΑΑΑΑΝ υπαρχει και ερθει (5% πιθανοτητα), τα 80 τα αξιζει, παραπανω οχι....

προσωπικα δε θα ξαναεπαιρνα βεβαια σετ 5,1 με καλωδια (ανεξαρτητως τιμης)... 2023 εχουμε οχι 2003 να αμολαμε καλουμπες σε ολο το δωματιο...

Συμφωνώ ότι τα καλώδια είναι μεγάλος μπελάς, αλλά η εναλλακτική ποια είναι?
Ασύρματη σύνδεση με bluetooth, που συμπιέζει τρομακτικά τον ήχο και χάνεις όλη την ποιότητα?

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nick77 είπε

Συμφωνώ ότι τα καλώδια είναι μεγάλος μπελάς, αλλά η εναλλακτική ποια είναι?
Ασύρματη σύνδεση με bluetooth, που συμπιέζει τρομακτικά τον ήχο και χάνεις όλη την ποιότητα?

Ναι... βεβαια δε μπορεις ουτως ή αλλιως να περιμενεις ποιοτητα σε αυτα τα price range για 5.1 (<500€)

• Like 1
Δημοσ.

παιδια εγω ειχα τα ζ5500 αλλα τα πουλησα επειδη συχαθηκα τα καλωδια παντου.

υπαρχει καποια αλλη αγορα για ασυρματα ηχεια με μπλε δοντακι εννοειτε , αλλα και να παιζει ιντερνετ-ραδιο χωρις να συνδεω το κινητο μου?

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Errik είπε

Εχω ρίξει μια παραγγελία με αντικαταβολή αλλά δεν ξέρω αν θα την πάρω σίγουρα είμαι στο τσακ να την ακυρώσω. 

Μεταφορικα ποσα σου εβγαλε; (για να το προσθεσω στον τιτλο, το παρελειψε ο συμφορουμιτης). 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Errik είπε

3€ μεταφορικά, αλλά μόλις με πηραν τηλέφωνο για άκυρο, είναι εκθεσιακό κομμάτι. 

Αν πάρεις τα λεφτά σου πίσω θα είναι επιτυχία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από κάμποσο καιρό για το νοκια που είχε τις προάλλες με πήραν τώρα να μου πουν ότι ο προμηθευτής τους δεν θα τους το προμηθεύσει. Με ρώτησε αν με ενδιέφερε κάποιο άλλο και όταν είπα ναι σε παρόμοια τιμή και χαρακτηριστικά μου είπε δεν υπάρχει ξεκινάνε από 120 και πάνω 😛

Επεξ/σία από JOHN ONLY
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μόλις με πήραν από το κατάστημα Κωτσόβολος και μου λένε ότι δεν υπάρχει είναι σε έλλειψη υπάρχει μόνο εκθεσιακό κομμάτι αν θέλω να προλάβω ή όχι......

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...