C.Steve Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, vkvk είπε Γνωρίζεις μήπως εγώ που έχω ενεργή συνδρομή (με auto-renewal καθε χρόνο) μπορώ να το προσθέσω, ώστε η επόμενη ανανέωση να είσαι σε 1 χρόνο ή πρέπει να το απενεργοποιήσω πρώτα; Μόλις το πήρα εγώ και μου έκανε extend από 20/06/2024 σε 18/09/2025. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktsolkas Δημοσ. 8 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου https://www.amazon.it/Microsoft-365-Family-cellulari-Abbonamento/dp/B07HWXTHT5/ref=mp_s_a_1_3?crid=2D1Z5Y9UVUK58&dib=eyJ2IjoiMSJ9.TrxBwNcivBev2gtWr1GcEPobA2u8kEgE-B5krpdHHta8iofWXJUtHaf_Pkmgm3hHI7Cbbp6xKu0Pc3NI_N_cfVAsAKr2bTCfGfWO_lBg6JrW6a2ZBsdKr_UXEt-q-gkyQbU_QxHopHS_P5gnfyKEYQ-bwjHII-pZNkgC4a_ppQDXLcAQZ9YCFNmPLAT2xVn-rfs9HPttRVRFSim1akZdzA.ggO3gfA8Oarqf7zpqOh5fEi-cr-kgNRT7pZPlUaV99o&dib_tag=se&keywords=office%2B365&qid=1717878014&sprefix=office%2Caps%2C383&sr=8-3&th=1&psc=1 Σε αρκετά Καλη τιμή! 49.99 το family για ένα έτος! Από ιταλικό Amazon. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου Πράγματι καλή τιμή και με 4 ευρώ παραπάνω (54) παίρνεις 15 μήνες και anti-virus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parasomnia Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου Και στο amazon.de οι 15 μήνες με 55€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου Ξέρει κανείς στο personal αν δίνει και επιπλέον χώρο στο Outlook που έχει μπουκώσει το email; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 37 λεπτά πριν, atrigane είπε Ξέρει κανείς στο personal αν δίνει και επιπλέον χώρο στο Outlook που έχει μπουκώσει το email; Έχεις 1ΤΒ για όλες τις εφαρμογές σου: Your Microsoft cloud storage quota applies to your personal Microsoft account and includes OneDrive files & photos, Outlook.com attachments & email in-line images, and Microsoft Teams message attachments & recordings 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα