Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα αλλαξα το παλιο μου ερκοντισιον και αυτη τη στιγμη ειναι στην αποθηκη.

Ειναι αρκετα ογκωδες και παλιο 24αρι, μπορω απλα να το αφησω στους καδους απορριματων ή πρεπει να επικοινωνησω με το δημο για να το μαζεψουν ?

Δημοσ.

Και σε κάποια καταστήματα ηλεκτρικών έχει ανακυκλώση μεγάλων ηλεκτρικών συσκευών, πχ Κωτσόβολο.

Και απλά στον κάδο να το αφήσεις πάντως δεν θα προλάβει να το πάρει ο δήμος!

• Like 4
Δημοσ.

Εγω αφησα παλιο πλυντήριο πιατων διπλα στον καδο και βάλαμε στοιχημα με τον γιο σε ποση ωρα θα "εξαφανιστει". Εγω ειπα κανα μισαωρο, ο μικρος κανα διωρο.

Στα 10-12 λεπτα ειχε εμφανιστεί ο πακιστανος και το μαζεψε. Θεωρω οτι πρέπει να μελετηθει αυτο το φαινόμενο. Οπως καμια φορα πέφτουν ψιχουλα στο πάτωμα και απο πουθενα εμφανίζονται μυρμήγκια.

Δημοσ.

Εγώ ετοιμάζομαι όπου να ναι να πετάξω ένα παλιό ψυγείο και δύο πλυντήρια που είχαν μείνει στην αποθήκη. Θα τα κατεβάσω ως την είσοδο και θα καλέσω εταιρεία που τα παίρνει για σκραπ και σε πληρώνει. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Isley89 είπε

Καλησπερα αλλαξα το παλιο μου ερκοντισιον και αυτη τη στιγμη ειναι στην αποθηκη.

Ειναι αρκετα ογκωδες και παλιο 24αρι, μπορω απλα να το αφησω στους καδους απορριματων ή πρεπει να επικοινωνησω με το δημο για να το μαζεψουν ?

Πήγαινε το στο PRAKTIKER.

Δίνουν δωροεπιταγή 50 ευρώ.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, dpolal είπε

Πήγαινε το στο PRAKTIKER.

Δίνουν δωροεπιταγή 50 ευρώ.

Φιλε ευχαριστω δε θα παρω. Περιμενω ηδη 17 μερες τον κωτσοβολο να το παρει για 100ε δωροεπιταγη και μου βαλαν 5 ραντεβου και με στησανε και στα 5. Περιμενα σαν μαλακας τις ωρες που λεγανε και ΚΑΘΕ φορα περιμενω 55-60 λεπτα στο τηλεφωνικο κεντρο για να μου πουν ακυρο.

• Sad 2
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Isley89 είπε

Φιλε ευχαριστω δε θα παρω. Περιμενω ηδη 17 μερες τον κωτσοβολο να το παρει για 100ε δωροεπιταγη και μου βαλαν 5 ραντεβου και με στησανε και στα 5. Περιμενα σαν μαλακας τις ωρες που λεγανε και ΚΑΘΕ φορα περιμενω 55-60 λεπτα στο τηλεφωνικο κεντρο για να μου πουν ακυρο.

Τί σχέση έχει ο Κωτσόβολος με το Praktiker;;

• Like 1
Δημοσ.
On 01/09/2023 at 02:07, Basilhs23___ said:

Εγώ ετοιμάζομαι όπου να ναι να πετάξω ένα παλιό ψυγείο και δύο πλυντήρια που είχαν μείνει στην αποθήκη. Θα τα κατεβάσω ως την είσοδο και θα καλέσω εταιρεία που τα παίρνει για σκραπ και σε πληρώνει. 

αμα τα πας εσυ θα παρεις παραπανω απο οτι σου δινουν.παιζουν σε πολλες περιοχες.

On 01/09/2023 at 00:22, NikosKallithea said:

Μια που το άφησες δίπλα στον κάδο και μια που το πήραν οι γύφτοι σε χρόνο μηδεν, ούτε να στρίψει δεν θα προλάβεις😁

On 31/08/2023 at 23:05, Fotis_Greece said:

Εγω αφησα παλιο πλυντήριο πιατων διπλα στον καδο και βάλαμε στοιχημα με τον γιο σε ποση ωρα θα "εξαφανιστει". Εγω ειπα κανα μισαωρο, ο μικρος κανα διωρο.

Στα 10-12 λεπτα ειχε εμφανιστεί ο πακιστανος και το μαζεψε. Θεωρω οτι πρέπει να μελετηθει αυτο το φαινόμενο. Οπως καμια φορα πέφτουν ψιχουλα στο πάτωμα και απο πουθενα εμφανίζονται μυρμήγκια.

το απανταω σε ολους.τα παιρνουν γιατι τα πανε σκραπ και πληρωνονται.και εσεις οι ιδιοι μπορειτε να τα πατε σε σκραπ και να παρετε τα λεφτα στο χερι.δεν ξερω τι δινουν.

αγοραζουν απλα τα παντα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...