gazp Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος ενός Hyundai i20 του 2009, βενζίνη. Πριν περίπου 2 χρόνια μου άναψε το λαμπάκι του αερόσακου και η κόρνα δεν δούλευε. Έγινε αντικατάσταση της σερπατίνας τιμονιού (τοποθετήθηκε γνήσια) και το πρόβλημα λύθηκε. 8 μήνες μετά, ξανά το ίδιο θέμα και ευτυχώς αντικαταστάθηκε στην εγγύηση μιας και το κόστος είναι λίγο πάνω απο 200€. Φτάνουμε στο σήμερα και 14 μήνες μετά τη 2η αντικατάσταση, άναψε ξανά λαμπάκι αερόσακου, η κόρνα όμως δουλεύει! Πρώτα ο Θεός αύριο θα το πάω πάλι σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο για να γίνει διάγνωση μιας και το διαγνωστικό μου δεν "βλέπει" κάτι...Αν είναι πάλι το ίδιο θέμα, είμαι στο τσακ να πετάξω το αυτοκίνητο που γενικώς με έχει ταλαιπωρήσει αγοράσω το ανταλλακτικό και να το βάλω μόνος μου, να δω τι στο καλό γίνεται πια....Φαντάζομαι ότι θα είναι δύσκολο μέσω ιντερνετ και χωρίς κάποιος να δει το αμάξι να μπορεί να πει με σιγουριά, όμως θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με το τι μπορεί να προκαλεί αυτό το θέμα μιας και κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι συχνή βλάβη. Δυσκολεύομαι πχ να φανταστώ πως 3 σερπατίνες έχουν τοποθετηθεί λάθος απ' το συνεργείο με αποτέλεσμα στρίβοντας το τιμόνι να κόβονται/χαλάνε, κάτι άλλο πρέπει να παίζει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TehJoHnX Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, gazp είπε Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος ενός Hyundai i20 του 2009, βενζίνη. Πριν περίπου 2 χρόνια μου άναψε το λαμπάκι του αερόσακου και η κόρνα δεν δούλευε. Έγινε αντικατάσταση της σερπατίνας τιμονιού (τοποθετήθηκε γνήσια) και το πρόβλημα λύθηκε. 8 μήνες μετά, ξανά το ίδιο θέμα και ευτυχώς αντικαταστάθηκε στην εγγύηση μιας και το κόστος είναι λίγο πάνω απο 200€. Φτάνουμε στο σήμερα και 14 μήνες μετά τη 2η αντικατάσταση, άναψε ξανά λαμπάκι αερόσακου, η κόρνα όμως δουλεύει! Πρώτα ο Θεός αύριο θα το πάω πάλι σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο για να γίνει διάγνωση μιας και το διαγνωστικό μου δεν "βλέπει" κάτι...Αν είναι πάλι το ίδιο θέμα, είμαι στο τσακ να πετάξω το αυτοκίνητο που γενικώς με έχει ταλαιπωρήσει αγοράσω το ανταλλακτικό και να το βάλω μόνος μου, να δω τι στο καλό γίνεται πια....Φαντάζομαι ότι θα είναι δύσκολο μέσω ιντερνετ και χωρίς κάποιος να δει το αμάξι να μπορεί να πει με σιγουριά, όμως θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με το τι μπορεί να προκαλεί αυτό το θέμα μιας και κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι συχνή βλάβη. Δυσκολεύομαι πχ να φανταστώ πως 3 σερπατίνες έχουν τοποθετηθεί λάθος απ' το συνεργείο με αποτέλεσμα στρίβοντας το τιμόνι να κόβονται/χαλάνε, κάτι άλλο πρέπει να παίζει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Αλλαξα ακριβως το ιδιο ανταλλακτικό (μαλλον, αισθητήρας γωνίας τιµονιού) πρόσφατα στο ιδιο αυτοκίνητο και δεν μ'αρεσει καθολου αυτο που διαβαζω Αλλα σε εμενα δουλευε η κορνα και ειναι η πρωτη φορα που αλλαχτηκε. 160€ στοίχησε το ανταλλακτικό. Για να το εκανα μονος μου ενω ψιλο πιανουν τα χερια μου, δεν νομιζω, εχει να κανει με αεροσακο και δεν θα ηθελα να ρισκάρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, TehJoHnX είπε Αλλαξα ακριβως το ιδιο ανταλλακτικό (μαλλον, αισθητήρας γωνίας τιµονιού) πρόσφατα στο ιδιο αυτοκίνητο και δεν μ'αρεσει καθολου αυτο που διαβαζω Αλλα σε εμενα δουλευε η κορνα και ειναι η πρωτη φορα που αλλαχτηκε. 160€ στοίχησε το ανταλλακτικό. Για να το εκανα μονος μου ενω ψιλο πιανουν τα χερια μου, δεν νομιζω, εχει να κανει με αεροσακο και δεν θα ηθελα να ρισκάρω... Δεν είναι τα ίδια ανταλλακτικά,η σερπαντίνα είναι για κόρνα και αερόσακο.Ο αισθητήρας είναι για το τιμόνι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazp Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, TehJoHnX είπε Αλλαξα ακριβως το ιδιο ανταλλακτικό (μαλλον, αισθητήρας γωνίας τιµονιού) πρόσφατα στο ιδιο αυτοκίνητο και δεν μ'αρεσει καθολου αυτο που διαβαζω Αλλα σε εμενα δουλευε η κορνα και ειναι η πρωτη φορα που αλλαχτηκε. 160€ στοίχησε το ανταλλακτικό. Για να το εκανα μονος μου ενω ψιλο πιανουν τα χερια μου, δεν νομιζω, εχει να κανει με αεροσακο και δεν θα ηθελα να ρισκάρω... Όπως σωστά είπε και ο ukforthemoment είναι άλλη ζημιά αυτή που δεν μου έχει τύχει ακόμα 😛 μου έχουν τύχει ένα σωρό άλλα αλλά έχει να κάνει με την μη συντήρηση του προηγούμενου ιδιοκτήτη. Αν εξαιρέσεις τα πλαστικά της καμπίνας που γρατζουνίζονται εύκολα, δεν βγάζει γενικώς θέματα. Μόλις έχω και επίσημη διάγνωση για το τι είναι, θα ενημερώσω το topic. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2023 από gazp 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Σαφώς και θέλει διαγνωστικό να διαβάσει όλους τους εγκεφάλους . Σε εξωτερικά φόρουμ της μάρκας έχει ψάξει μήπως έχει αναφερθεί ίδιο πρόβλημα ; Αφού το πηγές σε εξουσιοδοτημένο , θα μπήκε και γνήσιο . Η μπαταρία του σε τι κατάσταση είναι ; έχει μετρηθεί ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazp Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπερα, δεν εχω βρει κατι αντιστοιχο αν και εψαξα. Η μπαταρια ειναι καινουρια οποτε υποθετω δεν ειναι τετοιο θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Ειναι συνηθες φαινομαινο σε πολλά αυτοκίνητα. Εσυ εφ οσον δεν εχουν περάσει 2 χρόνια απο την τελεταία αλλαγη (ασχετο οτι ηταν στην εγγυηση ) πρεπει να στο αλλαξουν δωρεάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazp Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημερα, Και επισημα πλεον,σερπατινα τιμονιου. Πηγα σε αλλο συνεργειο, εξουσιοδοτημενο. 220€ θα παει το κοστουμι, δεν ξερουν ουτε αυτοι νς μου πουν γιατι εγινε αυτο. Θα το παω την επομενη εβδομαδα για φτιαξιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Τοσες φορες που εχει γινει, προσωπικα θα το εψαχνα παραπανω ,καθως λιγο πολυ απλα πληρωνεις χωρις να λυνεις το θεμα που δημιουργει τη ζημια. Ζητα απο την αντιπροσωπεια να σου πει το λογο που χαλανε συνεχεια. Αν δε σου δωσει ικανοποιητικη απαντηση, ισως να δοκιμαζες τη τυχη σου σε κανα συνεργειο που ισως να εχει διαθεση να το ψαξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis 05 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, gazp said: Καλημερα, Και επισημα πλεον,σερπατινα τιμονιου. Πηγα σε αλλο συνεργειο, εξουσιοδοτημενο. 220€ θα παει το κοστουμι, δεν ξερουν ουτε αυτοι νς μου πουν γιατι εγινε αυτο. Θα το παω την επομενη εβδομαδα για φτιαξιμο. στο ίδιο μοντέλό, όταν την είχα αλλάξει εγώ, μου είπαν ότι όταν το βάζω μπροστά πρώτα να περιμένω να σβήσουν όλα τα λαμπάκια (και αυτό του αερόσακου που σβήνει τελευταίο) και μετά να γυρνάω τη μίζα. μου ανέφεραν ότι διαφορετικά περνάει πολύ ρευμα από την σερπαντίνα με αποτέλεσμα την φθορά της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 To ανταλλακτικο που σου εβαλαν εχει 2 χρονια εγγυηση, εισαι εντος της εγγυησης του οποτε δικαιουσαι δωρεαν αντικατασταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, gazp είπε Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος ενός Hyundai i20 του 2009, βενζίνη. Πριν περίπου 2 χρόνια μου άναψε το λαμπάκι του αερόσακου και η κόρνα δεν δούλευε. Έγινε αντικατάσταση της σερπατίνας τιμονιού (τοποθετήθηκε γνήσια) και το πρόβλημα λύθηκε. 8 μήνες μετά, ξανά το ίδιο θέμα και ευτυχώς αντικαταστάθηκε στην εγγύηση μιας και το κόστος είναι λίγο πάνω απο 200€. Φτάνουμε στο σήμερα και 14 μήνες μετά τη 2η αντικατάσταση, άναψε ξανά λαμπάκι αερόσακου, η κόρνα όμως δουλεύει! Πρώτα ο Θεός αύριο θα το πάω πάλι σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο για να γίνει διάγνωση μιας και το διαγνωστικό μου δεν "βλέπει" κάτι...Αν είναι πάλι το ίδιο θέμα, είμαι στο τσακ να πετάξω το αυτοκίνητο που γενικώς με έχει ταλαιπωρήσει αγοράσω το ανταλλακτικό και να το βάλω μόνος μου, να δω τι στο καλό γίνεται πια....Φαντάζομαι ότι θα είναι δύσκολο μέσω ιντερνετ και χωρίς κάποιος να δει το αμάξι να μπορεί να πει με σιγουριά, όμως θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με το τι μπορεί να προκαλεί αυτό το θέμα μιας και κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι συχνή βλάβη. Δυσκολεύομαι πχ να φανταστώ πως 3 σερπατίνες έχουν τοποθετηθεί λάθος απ' το συνεργείο με αποτέλεσμα στρίβοντας το τιμόνι να κόβονται/χαλάνε, κάτι άλλο πρέπει να παίζει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Έχω ένα Auris. Όλα τα Auris της συγκεκριμένης γενιάς έχουν πρόβλημα με την ταινία τιμονιού / σπιράλ που κόβεται και δεν έχουμε κόρνα. Γενικά για να ξερεις, είναι πολλά καλωδιάκια και ανάλογα με το ποιο θα κοπεί, δεν έχεις κόρνα, αερόσακο, χειριστήρια τιμονιού κλπ. Σε εμάς δεν έχει κόρνα. Η ΤΟΥΟΤΑ λοιπον θέλει 350€ για κάθε αλλαγή , και μετά πάλι θα κοπεί κάποια στιγμή. Δεν δίνεις 350€ και τελείωσες δηλαδή. Οπότε μετά απο άπειρες ώρες ψαξίματος κατέληξα σε 2 λύσεις Δίνεις κάπου 80-100€ και σου επισκευάζουν την "μαμά" χαλασμένη που έχεις ή Παραγγέλνεις απο κίνα μια ίδια με τη δικιά σου με 10€. Εγω προσωπικά παράγγειλα απο Κίνα 3 κομμάτια (alie). Η πρώτη χάλασε σύντομα, η 2η όμως έχει κρατήσει κάμποσα χρόνια (2 χρόνια και 15000χμ). Την 3η την έχω κάβα. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2023 από sphinxgr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazp Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, paylidis είπε To ανταλλακτικο που σου εβαλαν εχει 2 χρονια εγγυηση, εισαι εντος της εγγυησης του οποτε δικαιουσαι δωρεαν αντικατασταση Δεν εβγαλα ακρη με το παλιο συνεργειο...οποτε θα πληρωσω αναγκαστικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 46 λεπτά πριν, gazp είπε Δεν εβγαλα ακρη με το παλιο συνεργειο...οποτε θα πληρωσω αναγκαστικα. Δεν ήταν αντιπροσωπεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan123 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Η σερπαντινα τιμονιού στα Renault megane και εχει θεμα που το ειχα ψαξει χαλαει λογω ζορικου στριψιματος κατα το παρκαρισμα και τερματισμου του τιμονιου από άκρη σε άκρη.. Εγω ας πουμε που παρκαρω ευθεια εχω ακόμα την μαμα σερπαντινα,στα 16 χρόνια αισίως..Οποτε αφου την αλλάξεις εχε το και αυτο στο νου σου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα