Προς το περιεχόμενο

Αυξήσεις στις ετήσιες συνδρομές του PlayStation Plus ανακοίνωσε η Sony

alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Όπα - όπα γιατί τώρα δεν ξέρεις τι λες.

Η ms πάντα είχε δωρεάν το backup saves at cloud ακόμα και αν δεν έχεις απολύτως καμία συνδρομή σαν ασφάλεια για να μην χάσεις τα saves σου.

Από που λοιπόν προέκυψε ότι αυτές τις βλακείες τις ξεκίνησε η Ms?

H Ms δεν σε χρέωσε ποτέ για το "backup saves at cloud" ποτέ. Δεν μπορείς λοιπόν να της την λες επειδή σου προσφέρει κάτι δωρεάν.

Για το Online gaming λεω οτι το ξεκίνησε η Microsoft. Τωρα αν μπορείς να έχεις backup saves στο cloud χωρις συνδρομή gold Δεν το ξέρω 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό που δεν καταλαβαίνετε κάποιοι είναι το ότι πρέπει η αύξηση να δικαιολογείται από το content. Παράδειγμα. Αν η MS αυξάνε το gamepass πριν 8 μήνες θα έτρωγε κράξιμο γιατί θα είχε τα ίδια παιχνίδια τίποτα στον ορίζοντα απλά θα ήταν ακριβότερο. Το αύξησε τώρα. Που σε 5 μέρες έχει starfield σε 20 μέρες έχει lies of P σε 2 μήνες έχει forza και γενικά κάθε μήνα θα μπαίνουν καραμπινάτοι τίτλοι. Επομένως ναι για όλα αυτά η αύξηση είναι κάτι που αποδέχεται ο συνδρομητής. 

Η sony αυξάνει την τιμή και ουσιαστικά έχεις να περιμένεις τίποτα καθώς δεν βάζει τα παιχνίδια day one στο service. Οπότε σε εκβιάζει με το να σου λέει πληρώνεις παραπάνω η δεν έχεις online και cloud saves. 

Μην μπερδεύετε τις 2 υπηρεσίες. Το gamepass και στα 25 ευρώ να πάει πάλι θα συμφέρει με βάση το content 

• Like 3
  • Thanks 2

18 ώρες πριν, lnwolfgr είπε

Εγώ δεν έχω καμία συνδρομή, μουσική και παιχνίδια τα αγοράζω, την μουσική ιδικά σε φυσική μορφή δίσκους βινυλίου και cd, δεν θα ξεμένω ποτέ από μουσική, έχω περίπου 500 άλμπουμ, οπότε πάντα έχω κάτι να ακούσω, ακόμα και ας μην έχω λεφτά για συνδρομές. 👍

Προσωπικά, επειδή κάποιες από τις συνδρομές αφορούσαν cloud αποθήκευση, επένδυσα σε NAS ώστε να τελειώνω και με αυτό. 

Ακριβως το ίδιο, δεν είναι - το γνωρίζω. Αλλά ο κύριος σκοπός της αποθήκευσης δεδομένων επετεύχθη.

Γενικα, αποφάσισα ότι το μοντέλο της εφ όρου ζωής ενοικίαση δε μου ταιριάζει πια.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Μπορείς να κάνεις και σε ένα usb flash disk backup τα saves σου.

Δεν χρειάζεται να είσαι συνδρομητής του ps plus.

Το γνωρίζω. Αυτό κάνω εναλλακτικά απλά πιο σπάνια. Στο psplus γινόντουσαν αυτόματα, οπότε το είχα σαν quality of life feature.

Ενίοτε έμπαινε κανα psplus exlcusive sale παλιότερα, αλλά όπως ανέφερε και ένας συμφορουμίστας πιο πάνω, τα έχουν ψιλόκοψει σε σημείο να μην αξίζει και τόσο.

Βάλε ότι προτιμάω τα games σε physical γιατί δεν θέλω να πληρώνω ένα αέρα κοπανιστό licence με ότι ToS συμφωνείς όταν το παίρνεις.

Online δεν παίζω... τι μένει? Unsub

Επεξ/σία από Bogdi

Γίνεται αυτό και διαβάζεις στο Bloomberg για άνοδο 3.4% στις μετοχές της Sony Group μετά την ανακοίνωση για αύξηση τις τιμής του ps plus..

• Like 1

6 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Αν το παμε έτσι τότε μην κάνεις καθόλου backup. Και online μπορούν να γίνουν corrupted ξέρεις αν την ώρα που τα ανεβάζει στον Sony  server το playstation πέσει το ίντερνετ.

Γραφτα και σε 2 φλασακι. 

Υπαρχει το backup ακομα και εκει. Απλα θα παιξεις με καποιο παλιοτερο.

4 ώρες πριν, Malthador είπε

Γίνεται να μεταφέρεις τα saves από τα PS5 games σε φλασάκι;

Πώς;

Πας απο το backup and restore και ξετικαρεις τα games και screenshots και στην ουσια εχεις μονο τα saved data. Βεβαια για να τα κανεις restore προυποθετει reset η κονσολα, αλλα θεωρητικα για αυτο το κανεις το backup

4 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Όπα - όπα γιατί τώρα δεν ξέρεις τι λες.

Η ms πάντα είχε δωρεάν το backup saves at cloud ακόμα και αν δεν έχεις απολύτως καμία συνδρομή σαν ασφάλεια για να μην χάσεις τα saves σου.

Από που λοιπόν προέκυψε ότι αυτές τις βλακείες τις ξεκίνησε η Ms?

H Ms δεν σε χρέωσε ποτέ για το "backup saves at cloud" ποτέ. Δεν μπορείς λοιπόν να της την λες επειδή σου προσφέρει κάτι δωρεάν.

Δεν το ειχε η MS και το εβγαλε λιγο πριν/μετα απο τα XsX/S? 

5 ώρες πριν, kgkaudi είπε

https://blog.playstation.com/2023/08/30/playstation-plus-monthly-games-for-september-saints-row-black-desert-traveler-edition-generation-zero/
αν αυτοί εδώ οι τίτλοι το δικαιολογούν, μερακλή σε κόβω. Ειδικά με το Taints Row Soy Milk edition. 😝

Μια χαρα εχει δωσει φετος. Jedi Fallen Order, Fallout 76, BF2042, Minecraft Dungeons, Doom Eternal, Grid, NBA 23, Trek To Yomi, Cod Cold war, Alan Wake Remastered, 2K23, Dreams.

Ο Σεπτεμβριος και εμενα με ψιλο αφηνει αδιαφορο, αλλα οχι οτι δεν δινει κιολας :) 

3 minutes ago, SabotazNic said:

Μια χαρα εχει δωσει φετος. Jedi Fallen Order, Fallout 76, BF2042, Minecraft Dungeons, Doom Eternal, Grid, NBA 23, Trek To Yomi, Cod Cold war, Alan Wake Remastered, 2K23, Dreams.

Ο Σεπτεμβριος και εμενα με ψιλο αφηνει αδιαφορο, αλλα οχι οτι δεν δινει κιολας :) 

γενικά ναι, τους τελευταίους μήνες όμως, δεν μας τα λέει καθόλου καλά. Δεν έχει γίνει ακόμα Games with Gold, αλλά καμιά σχέση με 2 χρόνια πριν, που τις συνδρομές δεν τις είχε καν διανοηθεί. Γενικά, θέλουν να σπρώξουν κόσμο στο PS Plus, αλλά το κάνουν εντελώς λάθος για μένα

• Like 1

• Moderators
1 hour ago, SabotazNic said:

Πας απο το backup and restore και ξετικαρεις τα games και screenshots και στην ουσια εχεις μονο τα saved data. Βεβαια για να τα κανεις restore προυποθετει reset η κονσολα, αλλα θεωρητικα για αυτο το κανεις το backup.

Α, αυτό εννοεί ο φίλος ότι γίνονται backup τα saves, είπα κι εγώ, μήπως μου έχει διαφύγει κατι.

Ναι, αυτό απέχει αρκετά από το "μεταφέρω τα saves μου σε φλασάκι". Αν γίνει στραβή και σου γίνει corrupt κάποιο save στην κονσόλα δεν μπορείς να το μεταφέρεις από φλασάκι, πρέπει να κάνεις reset ολόκληρη την κονσόλα . Καληνύχτα δηλαδή.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, aleka13 είπε

και εσύ χαμένος βγαίνεις. Το παιχνίδι που αγόρασες έχει multiplayer κομμάτι που στο κρατάνε κλειδωμένο, για να πληρώσεις συνδρομή (για να μην ξαναγράψω για τα cloud saves - δες παραπάνω).

Για ποιο παιχνίδι με multiplayer μιλάμε ; Ένα μόνο παίζω online(Nioh)και δεν πληρώνω τίποτα . Κάθε λογαριασμό με plus μπορείς να τον μοιραστείς με ένα φίλο σου και έτσι και μπορώ να παίξω online και να μην έχω δώσει χρήματα για τη συνδρομή . Τα cloud saves δεν είναι άσχημα σωστά έως εδώ , αλλά χρησιμοποιώ συμβατά usb και δουλεύει μια χαρά . 

Επεξ/σία από Survival Horror

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχίζω και πιστεύω ότι πλέον οι συνδρομές δεν συμφέρουν. Καλύτερα να αγοράσεις αυτά τα 10-20 παιχνίδια που θα παίξεις (Κόστος: 400ε περίπου) αντί να πληρώνεις συνδρομές (200ευρώ περίπου το χρόνο) και μετά από 2-3 χρόνια να βγαίνεις ζημιωμένος.

Στις 31/8/2023 στις 5:50 ΜΜ, fytotech είπε

Όσο και να γκρινιάζουμε, δεν πρόκειται να χάσει από αυτήν την κίνηση. Άντε να το κόψουν ένα 2-3%. Με τέτοια αύξηση έβγαλε τη χασούρα κατά πολύ.

Εκμεταλλεύεται το γεγονός πως "κέρδισε" κι αυτήν τη γενιά με αυτόν τον τρόπο.

Προσωπικά δε με ενοχλεί τόσο η αύξηση (αν και θα μπορούσε να είναι μικρότερη) αλλά το γεγονός πως πλέον δίνει αστεία παιχνίδια στο Essential και οι "Διπλές εκπτώσεις" που υποτίθεται πως κάνει στα μέλη, δεν είναι ποτέ στην ουσία διπλές. Θυμάμαι παλιότερα είχα τη συνδρομή παρόλο που δεν έπαιζα καθόλου online, γιατί έπαιρνα αρκετά παιχνίδια με έκπτωση που ήταν μόνο για μέλη, που μου γύριζαν πίσω το κόστος. Τώρα έχει τις ίδιες εκπτώσεις που είχε εδώ κι έναν χρόνο για όλους. 

Δεν ισχύει αυτό φτάνει η στιγμή που ο κόσμος κόβει υπηρεσίες "σαχλαμάρες" γιατί δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει.

Επεξ/σία από atypicalcoder

49 λεπτά πριν, atypicalcoder είπε

Αρχίζω και πιστεύω ότι πλέον οι συνδρομές δεν συμφέρουν. Καλύτερα να αγοράσεις αυτά τα 10-20 παιχνίδια που θα παίξεις (Κόστος: 400ε περίπου) αντί να πληρώνεις συνδρομές (200ευρώ περίπου το χρόνο) και μετά από 2-3 χρόνια να βγαίνεις ζημιωμένος.

Δεν ισχύει αυτό φτάνει η στιγμή που ο κόσμος κόβει υπηρεσίες "σαχλαμάρες" γιατί δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει.

Για πες μου ένα παράδειγμα. Το Netflix βγήκε κερδισμένο από το κόψιμο του family sharing.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, fytotech είπε

Για πες μου ένα παράδειγμα. Το Netflix βγήκε κερδισμένο από το κόψιμο του family sharing.

Αυτό έγινε πριν λίγο καιρό είναι πολύ νωρίς για να πεις ότι βγήκε κερδισμένο από αυτό. Πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι βγήκε κερδισμένο?

Εγώ βλέπω πολύ κόσμο πάντως να παρατάει τις διάφορες υπηρεσίες και να αλλάζει συνήθειες.

Επεξ/σία από atypicalcoder

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...