SabotazNic Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε Πολύ απλά αγοράζεις και xbox αντί να τους δώσεις τόσα χρήματα και εισαι άρχοντας. Το ps 5 το πήρα για 10-20 παιχνίδια, το pc το θέλω γενικά να υπάρχει, χτυπάω και ένα xbox για το game pass και τελειώνει εκεί το θέμα. Έχεις τα πάντα και παίζεις τα πάντα. Αρα απο την μια συνδρομη, πας στην αλλη επειδη η μια ειναι ακριβη? Με τον "διπλα" τροπο, μια premium βγαινει μολις 15 ευρω αν η δικαιολογια σου ειναι οτι το GPU μπορεις να το βαλεις με ~40/μηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Αρα απο την μια συνδρομη, πας στην αλλη επειδη η μια ειναι ακριβη? Με τον "διπλα" τροπο, μια premium βγαινει μολις 15 ευρω αν η δικαιολογια σου ειναι οτι το GPU μπορεις να το βαλεις με ~40/μηνα Οχι δεν είναι το θέμα τα λεφτά μόνο, εγώ έβαλα το premium πακέτο εδώ και 2 χρόνια μπας και παίζω ps 3 games αλλά δεν τα ακούμπησα καν. Πιστεύω το game pass καλύπτει όλους, απλά το ps 5 έχει μερικά παιχνίδια που δεν τα βρήκα στο xbox και έτσι πήρα ps 5. Ίσως στο Black friday να χτυπήσω και το xbox το μεγάλο να τελειώνω. Και μη νομίζεις ότι παίζω με τις ώρες, το δεύτερο ps 5 το δικό μου το πήρα να υπάρχει γενικά σπίτι μπας και παίξει και η μικρή. Το digital το λιώνει ο μεγάλος δεν το ακουμπάς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, Bogdi είπε Καιρός για διακοπή. Άμα λάχει κάνα -50% sale ίσως ξαναμπεί. Online δεν παίζω και τα παιχνίδια μου τα έχω σε δίσκους. Για backup το χρησιμοποιούσα κυρίως. Μπορείς να κάνεις και σε ένα usb flash disk backup τα saves σου. Δεν χρειάζεται να είσαι συνδρομητής του ps plus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Το ότι κάποιοι αναφέρετε "εγω κόβω συνδρομή, κόβω και κάθε συνδρομή κ αγοράζω μόνο" δεν είναι λύση, το online gaming είναι πλέον βασικό κομμάτι του Gaming, είτε coop, είτε multiplayer vs, για πάρα πολλούς και επίσης μέρος των Games που αγοράζει κανείς, όπως αναφέρθηκε και πριν. Στερείσαι αυτό το multiplayer λοιπόν αν κόψεις κάθε συνδρομή, άρα σίγουρα χάνεις από αυτό. Και το να παίζεις μόνο Free to Play, Fortnite κλπ είναι κάτι που θα σε οδηγήσει σε αγορές in game τελικά και σίγουρα θα χάσεις πολλές ευκαιρίες για ποιοτικό multiplayer Gaming. Άρα κατ εμένα το "τα κόβω ολα" δεν είναι λύση, όταν η λύση αυτή σου στερεί κάτι σημαντικό από τη διασκέδαση σου, όπως είναι το Gaming με φίλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleka13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Μπορείς να κάνεις και σε ένα usb flash disk backup τα saves σου. Δεν χρειάζεται να είσαι συνδρομητής του ps plus. και αν γίνει corrupted το φλασάκι, αντίο ζωή... Το έγραψα και παραπάνω, το να πληρώνεις συνδρομή για τα cloud saves το 2023, είναι εξοργιστικό και θα έπρεπε να είναι απαράδεκτο από όλους τους gamers. Δεν είναι πολυτέλεια τα cloud saves. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν το παμε έτσι τότε μην κάνεις καθόλου backup. Και online μπορούν να γίνουν corrupted ξέρεις αν την ώρα που τα ανεβάζει στον Sony server το playstation πέσει το ίντερνετ. Γραφτα και σε 2 φλασακι. Δεν κάνει format το φλασακι η Sony μπορείς να έχεις και άλλα πράγματα μέσα σε αυτό εκτός από τα playstation save files. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2023 από Paragontas-x 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
screaming_trees Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, rodosf1 είπε Το ότι κάποιοι αναφέρετε "εγω κόβω συνδρομή, κόβω και κάθε συνδρομή κ αγοράζω μόνο" δεν είναι λύση, το online gaming είναι πλέον βασικό κομμάτι του Gaming, είτε coop, είτε multiplayer vs, για πάρα πολλούς και επίσης μέρος των Games που αγοράζει κανείς, όπως αναφέρθηκε και πριν. Στερείσαι αυτό το multiplayer λοιπόν αν κόψεις κάθε συνδρομή, άρα σίγουρα χάνεις από αυτό. Και το να παίζεις μόνο Free to Play, Fortnite κλπ είναι κάτι που θα σε οδηγήσει σε αγορές in game τελικά και σίγουρα θα χάσεις πολλές ευκαιρίες για ποιοτικό multiplayer Gaming. Άρα κατ εμένα το "τα κόβω ολα" δεν είναι λύση, όταν η λύση αυτή σου στερεί κάτι σημαντικό από τη διασκέδαση σου, όπως είναι το Gaming με φίλους. Φίλε μου μια χαρά στέκει το "το κόβω". Αν όλοι μας είχαμε καταναλωτική συνείδηση και έπεφτε ένα μαζικό boycott θα έβλεπες για πότε θα έβαζαν μυαλό. Και ναι, αν είναι να κερδίσεις κάτι πρέπει να κάνεις τον αγώνα σου και να στερηθείς κάτι... Σιγά, δεν θα παίξεις multi για 1-2 μήνες και θα πάθεις στερητικό σύνδρομο... Μη τρελαθούμε κιόλας. Κάτσε να σε αρμεγει η κάθε sony και πλήρωνε για τα αυτονόητα όπως το να παίζεις online. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2023 από screaming_trees 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleka13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 52 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Αν το παμε έτσι τότε μην κάνεις καθόλου backup. Και online μπορούν να γίνουν corrupted ξέρεις αν την ώρα που τα ανεβάζει στον Sony server το playstation πέσει το ίντερνετ. Γραφτα και σε 2 φλασακι. Δεν κάνει φόρμα το φλασακι η Sony μπορείς να έχεις και άλλα πράγματα μέσα σε αυτό εκτός από τα playstation save files. Σιγά μη το γράψω και σε τρία...🤣 15 λεπτά πριν, screaming_trees είπε Φίλε μου μια χαρά στέκει το "το κόβω". Αν όλοι μας είχαμε καταναλωτική συνείδηση και έπεφτε ένα μαζικό boycott θα έβλεπες για πότε θα έβαζαν μυαλό. Και ναι, αν είναι να κερδίσεις κάτι πρέπει να κάνεις τον αγώνα σου και να στερηθείς κάτι... Σιγά, δεν θα παίξεις multi για 1-2 μήνες και θα πάθεις στερητικό σύνδρομο... Μη τρελαθούμε κιόλας. Κάτσε να σε αρμεγει η κάθε sony και πλήρωνε για τα αυτονόητα όπως το να παίζεις online. Κοίτα, να το δούμε ψύχραιμα. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια υπηρεσία που έχει ένα κόστος, αν σε συμφέρει αυτή η υπηρεσία, τότε ξηλώνεσαι. Εγώ ας πούμε πληρώνω YouTube Premium/Music - αλλά οι περισσότεροι όχι. Αυτό που όμως θεωρώ εξευτελιστικό είναι το να σε ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ να πληρώσεις - και αυτή τη στιγμή αυτό κάνουν, είτε για το multi, είτε για τα cloud saves. Μήπως τελικά το console gaming δεν συμφέρει; (πληροφοριακά χρησιμοποιώ Geforce Now - άλλοι χρησιμοποιούν PC) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgkaudi Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 15 hours ago, mikevchq said: 3 τίτλους κάθε μήνα https://blog.playstation.com/2023/08/30/playstation-plus-monthly-games-for-september-saints-row-black-desert-traveler-edition-generation-zero/ αν αυτοί εδώ οι τίτλοι το δικαιολογούν, μερακλή σε κόβω. Ειδικά με το Taints Row Soy Milk edition. 😝 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, aleka13 είπε Σιγά μη το γράψω και σε τρία...🤣 Κοίτα, να το δούμε ψύχραιμα. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια υπηρεσία που έχει ένα κόστος, αν σε συμφέρει αυτή η υπηρεσία, τότε ξηλώνεσαι. Εγώ ας πούμε πληρώνω YouTube Premium/Music - αλλά οι περισσότεροι όχι. Αυτό που όμως θεωρώ εξευτελιστικό είναι το να σε ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ να πληρώσεις - και αυτή τη στιγμή αυτό κάνουν, είτε για το multi, είτε για τα cloud saves. Μήπως τελικά το console gaming δεν συμφέρει; (πληροφοριακά χρησιμοποιώ Geforce Now - άλλοι χρησιμοποιούν PC) Από τη στιγμή που σου δίνουν και δωρεάν εναλλακτική δεν σε υποχρεώνει κανένας να βάλεις συνδρομή μόνο και μόνο για τη δυνατότητα "backup saves at cloud". Και αν πραγματικά έφτασες στο συμπέρασμα επειδή η Sony δεν δίνει δωρεάν τη δυνατότητα "backup saves at cloud" ότι το console gaming δεν συμφέρει, απλά δεν έχω λόγια γι' αυτό. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2023 από Paragontas-x 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleka13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Από τη στιγμή που σου δίνουν και δωρεάν εναλλακτική δεν σε υποχρεώνει κανένας να βάλεις συνδρομή μόνο και μόνο για τη δυνατότητα "backup saves at cloud". Και αν πραγματικά έφτασες στο συμπέρασμα επειδή η Sony δεν δίνει δωρεάν τη δυνατότητα "backup saves at cloud" ότι το console gaming δεν συμφέρει, απλά δεν έχω λόγια γι' αυτό. Ποια είναι η δωρεάν εναλλακτική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Το είπαμε ποιο πάνω. Usb flash disk. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
screaming_trees Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Να ευχαριστήσουμε τη sony που μας δίνει την εναλλακτική να κρατάμε τα saves στη κονσόλα... Και μας χρεώνει για το αυτονόητο, την παροχή cloudsaves και το Online play... Κάτι που στο pc είναι free... Βέβαια αυτές τις βλακειες τις ξεκίνησε η m$ και ακολούθησε τη sony 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Όπα - όπα γιατί τώρα δεν ξέρεις τι λες. Η ms πάντα είχε δωρεάν το backup saves at cloud ακόμα και αν δεν έχεις απολύτως καμία συνδρομή σαν ασφάλεια για να μην χάσεις τα saves σου. Από που λοιπόν προέκυψε ότι αυτές τις βλακείες τις ξεκίνησε η Ms? H Ms δεν σε χρέωσε ποτέ για το "backup saves at cloud" ποτέ. Δεν μπορείς λοιπόν να της την λες επειδή σου προσφέρει κάτι δωρεάν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 9 minutes ago, Paragontas-x said: Το είπαμε ποιο πάνω. Usb flash disk. Γίνεται να μεταφέρεις τα saves από τα PS5 games σε φλασάκι; Πώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα