Προς το περιεχόμενο

Αυξήσεις στις ετήσιες συνδρομές του PlayStation Plus ανακοίνωσε η Sony

alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

45 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

Μεγάλη αύξηση ποσοστιαία. Βέβαια όλα αυξάνονται, οι συνδρομές ήτανε επόμενο να ακολουθήσουν. 

Όλα εκτός από τον μισθό 😜

• Like 10
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω δεν εχω plus 2 χρονια τωρα και πριν μονο για το online εβαζα . ολα τα παιχνιδια που εχω αγορασει και παιζω ειναι single player επισης αλλιως xbox η pc θα ηταν μονοδρομος . απο την μυγα ξιγκι βγαζουν με το playstation στην σονυ αλλα βρησκουν και τα κανουν , δεν λυπαμαι κανεναν ειδικα ελληνα που περα απτο πλεηστεησο μονο νδ και πασοκ ξερει 

• Like 4
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

152 ευρώ τον χρόνο για το premium είναι κοροϊδία. Να έλεγα ότι ανανεώνουν και την βιβλιοθήκη των παλιών παιχνιδιών. Είναι τραγικά ελλειπής.

Επεξ/σία από adamv123
  • Like 2

44 minutes ago, kgkaudi said:

Μόρτιδες. Starfield εσείς, αύξηση του PS Plus εμείς.
Και άντε, οι άλλοι το αυξήσανε, αλλά έχουν πολύ πράγμα στο pipeline. 
Το PS Plus τί έχει για να δικαιολογεί το 1 ευρώ το μήνα αύξηση στην τιμή;
Το Astro's Playroom 2;

3 τίτλους κάθε μήνα

Όσο και να γκρινιάζουμε, δεν πρόκειται να χάσει από αυτήν την κίνηση. Άντε να το κόψουν ένα 2-3%. Με τέτοια αύξηση έβγαλε τη χασούρα κατά πολύ.

Εκμεταλλεύεται το γεγονός πως "κέρδισε" κι αυτήν τη γενιά με αυτόν τον τρόπο.

Προσωπικά δε με ενοχλεί τόσο η αύξηση (αν και θα μπορούσε να είναι μικρότερη) αλλά το γεγονός πως πλέον δίνει αστεία παιχνίδια στο Essential και οι "Διπλές εκπτώσεις" που υποτίθεται πως κάνει στα μέλη, δεν είναι ποτέ στην ουσία διπλές. Θυμάμαι παλιότερα είχα τη συνδρομή παρόλο που δεν έπαιζα καθόλου online, γιατί έπαιρνα αρκετά παιχνίδια με έκπτωση που ήταν μόνο για μέλη, που μου γύριζαν πίσω το κόστος. Τώρα έχει τις ίδιες εκπτώσεις που είχε εδώ κι έναν χρόνο για όλους. 

• Like 1

1 hour ago, nekrik said:

Κάποιοι βέβαια (οχι εγώ ακόμα) θα πούν, psplus απο Erdogan μέχρι να σβήσει η TON 618. Και καλά θα κάνουν.  

Μέχρι το 2030 κάναμε γιατί η Τουρκικη λίρα είναι 1 προς 29 σε σχέση με το ευρώ. Μας εβγαινε 15.90 το Premium, προφανώς και το τιμούμε το Ερντογαν Store.

• Like 3

πάντως το να πληρώνεις συνδρομή για τα cloud saves, το 2023, είναι ξεφτίλα. Μόνο Sony και Nintendo το κάνουν αυτό. Steam , Epic , Google, Xbox, όλοι προσφέρουν  ΔΩΡΕΑΝ cloud saves. Αναγκάζεται ο χρήστης που δεν θέλει να πληρώσει κερατιάτικα, να μεταφέρει κάθε τόσο τα save σε φλασάκι, να τα μεταφέρει από μηχάνημα σε μηχάνημα και να παρακαλάει να μη πάει τίποτα στραβά, που θα τον αναγκάσει να ξεκινήσει να ξεκινήσει από την αρχή. Λες και βρισκόμαστε είκοσι χρόνια πίσω.

Εν τω μεταξύ αυτή η αθλιότητα δεν τους συμφέρει και επιχειρηματικά.  Η Microsoft π.χ. σκέφτηκε πονηρά και προσφέροντας δωρεάν cloud saves σε δελεάζει να παραμείνεις στο οικοσύστημα. 

Και μη μου πείτε ότι δεν έχουν τους servers για να διατηρήσουν τα megabyte των cloud saves. ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Αρπαχτή κάνουν...

• Like 6

2 ώρες πριν, lnwolfgr είπε

Εγώ δεν έχω καμία συνδρομή, μουσική και παιχνίδια τα αγοράζω, την μουσική ιδικά σε φυσική μορφή δίσκους βινυλίου και cd, δεν θα ξεμένω ποτέ από μουσική, έχω περίπου 500 άλμπουμ, οπότε πάντα έχω κάτι να ακούσω, ακόμα και ας μην έχω λεφτά για συνδρομές. 👍

Συμφωνώ απόλυτα ή να το θέσω καλύτερα: με κάλυψε απόλυτα ο συγκεκριμένος χρήστης . Δεν είχα ποτέ ετήσια συνδρομή , μόνο κάποιους μεμονωμένους μήνες όλα αυτά τα χρόνια. Όταν θέλω ένα παιχνίδι το αγοράζω όταν βγει ή λίγο μετά και δεν περιμένω από καμία Sony να μου το δώσει (και αν ) μετά από 2-3 χρόνια . 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Survival Horror είπε

Συμφωνώ απόλυτα ή να το θέσω καλύτερα: με κάλυψε απόλυτα ο συγκεκριμένος χρήστης . Δεν είχα ποτέ ετήσια συνδρομή , μόνο κάποιους μεμονωμένους μήνες όλα αυτά τα χρόνια. Όταν θέλω ένα παιχνίδι το αγοράζω όταν βγει ή λίγο μετά και δεν περιμένω από καμία Sony να μου το δώσει (και αν ) μετά από 2-3 χρόνια . 

και εσύ χαμένος βγαίνεις. Το παιχνίδι που αγόρασες έχει multiplayer κομμάτι που στο κρατάνε κλειδωμένο, για να πληρώσεις συνδρομή (για να μην ξαναγράψω για τα cloud saves - δες παραπάνω).

Επεξ/σία από aleka13
  • Like 2

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι τα οικονομικά μας πάντα πηγαίνουν και θα πηγαίνουν προς το χειρότερο. Δεν μου αρέσει να πληρώνω περισσότερα για τα ίδια πράγματα χωρίς να αυξάνεται ο μισθός μου. Η αύξηση των τιμών των παιχνιδιών δίνουν απο μόνη της ένα λόγο για αύξηση της συνδρομής.

Αν τυχόν βάλουμε κατά μέσο όρο ότι ένα παιχνίδι κοστίζει 50€ ( που τις περισσότερες φορές το βρίσκεις παραπάνω αν θες να παίξεις όσο ακόμα είναι καινούργιο) τότε αν παίξεις 3 παιχνίδια το έτος που αξίζουν και ήσουν σε αμφιβολία να τα αγοράσεις, τότε τα λεφτά της συνδρομής βγαίνουν και πιάνουν τόπο.

Αλλά και πάλι να τονίσω, δεν είμαι υπέρ της αύξησης ούτε των παιχνιδιών ούτε των συνδρομών αν δεν συνοδεύονται με τις ανάλογες αυξήσεις μισθοδοσίας.

2 ώρες πριν, jack124 είπε

Ακολούθηκε λοιπόν τις αυξήσεις της MS. Εννοείται κλείσιμο και στα 2 συνδρομητικά 

Καμια πολιτική δεν ακολουθώ..οτι αγοράζω ειναι μια και έξω δεν κάνω καμιά συνδρομη πουθενα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...