Προς το περιεχόμενο

Αυξήσεις στις ετήσιες συνδρομές του PlayStation Plus ανακοίνωσε η Sony

alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Sony ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να αυξήσει τις τιμές των ετήσιων συνδρομών PlayStation Plus έως και 35%.

Από τις 6 Σεπτεμβρίου, οι τιμές των 12μηνων συνδρομών για τα προγράμματα Essential, Extra και Premium της υπηρεσίας θα αυξηθούν κατά τουλάχιστον 33% για κάθε διαθέσιμη επιλογή στις ΗΠΑ, κατά τουλάχιστον 20% στην Ευρώπη και κατά τουλάχιστον 19% στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Επί του παρόντος, το PlayStation Plus Essential κοστίζει $59,99 / £49,99 / €59,99 για ένα χρόνο, το Extra κοστίζει $99,99 / £83,99 / €99,99 και το Premium κοστίζει $119,99 / £99,99 / €119,99.

Από τον επόμενο μήνα, οι νέες τιμές για ετήσια συνδρομή στη συνδρομητική gaming υπηρεσία της Sony θα διαμορφωθούν ως εξής:

•    PlayStation Plus Essential - €71,99
•    PlayStation Plus Extra - €125,99 
•    PlayStation Plus Premium - €151,99 

Το κόστος της 12μηνης συνδρομής θα εξακολουθεί να είναι μειωμένο συγκριτικά με την αγορά μηνιαίας ή τριμηνιαίας συνδρομής, ανέφερε η Sony.

Η μηνιαία συνδρομή στο PlayStation Plus Essential κοστίζει €8,99,  για το PlayStation Plus Extra €13,99 και για το PlayStation Plus Premium στα €16,99.

Για όσους έχουν ήδη κάποια ενεργή ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία, οι αυξήσεις των τιμών δεν θα τεθούν σε ισχύ μέχρι την επόμενη ημερομηνία ανανέωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Νοεμβρίου ή αργότερα. Ωστόσο, οποιεσδήποτε αλλαγές στη συνδρομή που πραγματοποιούνται στις ή μετά τις 6 Σεπτεμβρίου, όπως αναβαθμίσεις, υποβαθμίσεις ή αγορά πρόσθετου χρόνου, θα διαθέτουν τις νέες τιμές.

Σύμφωνα με τον Adam Michel, επικεφαλής περιεχομένου και λειτουργιών της Sony Interactive Entertainment, οι αυξήσεις των τιμών "θα μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε να προσφέρουμε παιχνίδια υψηλής ποιότητας και οφέλη προστιθέμενης αξίας στη συνδρομητική υπηρεσία PlayStation Plus". Ωστόσο, δεν έγινε λόγος για κάποια πρόσθετη αξία που θα προσφέρει στους συνδρομητές.

Η Sony ανακοίνωσε επίσης τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου PlayStation Plus Essential. Πρόκειται για τα Saints Row (PS5, PS4), Black Desert - Traveler Edition (PS4) και Generation Zero (PS4).

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Καιρός για διακοπή. Άμα λάχει κάνα -50% sale ίσως ξαναμπεί. Online δεν παίζω και τα παιχνίδια μου τα έχω σε δίσκους. Για backup το χρησιμοποιούσα κυρίως.

• Like 4
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποιοι βέβαια (οχι εγώ ακόμα) θα πούν, psplus απο Erdogan μέχρι να σβήσει η TON 618. Και καλά θα κάνουν.  

Επεξ/σία από nekrik
  • Like 1

Τα ίδια και το xBox Game Pass που φυσικά διεκόπη. Τα ίδια και σε άσχετες με το gaming υπηρεσίες που επίσης (μου) τελείωσαν. Καλύτερα να αγοράζω αν και όταν μπορώ.

• Like 5

Θυμάμαι παλιά πως είχα αγοράσει το Fall Guys στο PS4 αλλά δεν είχα προσέξει πως ήθελε PS Plus για το ιντερνετ..

Έχωνα κάθε μήνα χρήματα για να παίζουν τα παιδιά και στο τέλος αγανάκτησα...Το αγόρασα για PC και έπαιζαν χωρίς τίποτα άλλο.

Το PS4 πήγε για πούλημα και εφτιαξα ένα PC για το σαλόνι.

Πού θέλω να καταλήξω...Αγοράζεις ένα παιχνίδι 30€ και το πληρώνεις 100 φορές.

Δεν είμαι υπέρ αυτής της πολιτικής της sony.

• Like 9
  • Thanks 1

2 λεπτά πριν, Hellenicsun είπε

Τα ίδια και το xBox Game Pass που φυσικά διεκόπη. Τα ίδια και σε άσχετες με το gaming υπηρεσίες που επίσης (μου) τελείωσαν. Καλύτερα να αγοράζω αν και όταν μπορώ.

Εγώ δεν έχω καμία συνδρομή, μουσική και παιχνίδια τα αγοράζω, την μουσική ιδικά σε φυσική μορφή δίσκους βινυλίου και cd, δεν θα ξεμένω ποτέ από μουσική, έχω περίπου 500 άλμπουμ, οπότε πάντα έχω κάτι να ακούσω, ακόμα και ας μην έχω λεφτά για συνδρομές. 👍

• Like 2
  • Thanks 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ζούμε την εποχή του «Μεγάλου Ξεζουμίσματος» ή της «Μεγάλης Αφαίμαξης».

Και οι εταιρείες έχουν αποθρασυνθεί σε μεγάλο βαθμό.

Επεξ/σία από svartevarg

Μόρτιδες. Starfield εσείς, αύξηση του PS Plus εμείς.
Και άντε, οι άλλοι το αυξήσανε, αλλά έχουν πολύ πράγμα στο pipeline. 
Το PS Plus τί έχει για να δικαιολογεί το 1 ευρώ το μήνα αύξηση στην τιμή;
Το Astro's Playroom 2;

• Like 2

24 minutes ago, nekrik said:

Κάποιοι βέβαια (οχι εγώ ακόμα) θα πούν, psplus απο Erdogan μέχρι να σβήσει η TON 618. Και καλά θα κάνουν.  

Εχει βρεθεί τρόπος για αυτό? Νόμιζα για συνδρομές έχει κλείσει ο τρόπος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...