Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους! Τα φώτα σας παρακαλώ! Κάτοχος accent 2001 1300cc 360.000 χλμ κοντέρ!

Πριν ένα μήνα έκανα γενική επισκευή γιατί έκαιγε φουλ λάδι και δεν είχαμε καλή συμπίεση στον έναν κύλινδρο!!

Και τώρα στο πολύ ζορισμα δλδ σε ανηφόρα εθνική οδού μου ανεβάζει σταδιακά θερμοκρασία μέχρι λίγο ποιο κάτω από το κόκκινο!! Στις ευθείες όμως και με 150χλμ ΤΊΠΟΤΑ!! *** κενουργια αντλία νερού , βαλβίδα θερμοκρασίας, θερμοστάτης!! Ψυγείο νερού 3 χρόνον. Δεν χάνει νερά ! Μόνο αν είναι βουλομενο δεν ξέρω! Αλλά ρε παιδιά πριν την επισκευή και με πρόβλημα στο κινητήρα δεν έκανε κιχ η θερμοκρασία!! Τώρα γιατί??! Ο μάστορας μου λέει να αλλάξουμε ψυγείο!!! Αλλά θα πάει κάνα 150€ και δεν θέλω να βιαστώ να το βάλω αν όντως δεν είναι από εκεί γιατί τώρα έδωσα 850 στην επισκευή και με κάτι αλλά που ήθελε!! 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Δεν νοειται να παρεις αμαξι απο γενικη επισκευη και να ανεβαζει θερμοκρασια. Να το πας πισω να το φτιαξει δωρεαν. 

7 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Δεν νοειται να παρεις αμαξι απο γενικη επισκευη και να ανεβαζει θερμοκρασια. Να το πας πισω να το φτιαξει δωρεαν. 

Αυτό του είπα και μου λέει από το ψυγείο είναι τι φταίω εγώ!?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Zackaccent είπε

και το ψυγειο χαλασε τωρα! ως δια μαγειας. που καθοταν μεσα στο συνεργειο του καραγκιοζη.

Και οταν αλλαξεις το ψυγειο και δεν στρωσει, τοτε θα θελει ΚΑΙ κατι αλλο. Δεν θα ειναι ΜΟΝΟ το ψυγειο. 

Τον κασιδι τον ξερεις? να του δώσεις χαιρετίσματα!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Zackaccent είπε

Εεε τι να πει δηλαδη, οτι έκανα μ@

Στην Ελλάδα πάντα φταίει ο άλλος

Θελεις αλλο μηχανικό ΚΑΛΟ, που να βρει την πατάτα του προηγούμενου, αλλα εδω βεβαια μιλάμε για χρημα και πεταμένες ώρες συν την ζημιά του αυτοκινήτου.

Καλή τύχη 

• Sad 1
Δημοσ.
1 hour ago, Zackaccent said:

Γεια σε όλους! Τα φώτα σας παρακαλώ! Κάτοχος accent 2001 1300cc 360.000 χλμ κοντέρ!

Πριν ένα μήνα έκανα γενική επισκευή γιατί έκαιγε φουλ λάδι και δεν είχαμε καλή συμπίεση στον έναν κύλινδρο!!

Και τώρα στο πολύ ζορισμα δλδ σε ανηφόρα εθνική οδού μου ανεβάζει σταδιακά θερμοκρασία μέχρι λίγο ποιο κάτω από το κόκκινο!! Στις ευθείες όμως και με 150χλμ ΤΊΠΟΤΑ!! *** κενουργια αντλία νερού , βαλβίδα θερμοκρασίας, θερμοστάτης!! Ψυγείο νερού 3 χρόνον. Δεν χάνει νερά ! Μόνο αν είναι βουλομενο δεν ξέρω! Αλλά ρε παιδιά πριν την επισκευή και με πρόβλημα στο κινητήρα δεν έκανε κιχ η θερμοκρασία!! Τώρα γιατί??! Ο μάστορας μου λέει να αλλάξουμε ψυγείο!!! Αλλά θα πάει κάνα 150€ και δεν θέλω να βιαστώ να το βάλω αν όντως δεν είναι από εκεί γιατί τώρα έδωσα 850 στην επισκευή και με κάτι αλλά που ήθελε!! 

850€ και γενική επισκευή, απλά δεν υπάρχει περίπτωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...