plou13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Εχει κανει καποιος την αλλαγη απο το e-EΦΚΑ στο ΤΕΚΑ;Κερδιζεις κατι ή ειναι το ιδιο πραγμα με αλλο ονομα;Αν γνωριζει καποιος τι κερδιζεις με το καθενα να μας πει την εμπερια του.
panagiotis54 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 το θεμα ειναι τι εμπειρια θα εχεις σε 20-30-40 χρονια απο σημερα που θα θες να βγεις συνταξη...σημερα τι εμπειρια να εχεις, ενα επενδυτικο ταμειο θεωρητικα ειναι με εξασφαλιση απο το κρατος...τι θα πει πρακτικα αυτη η "εξασφαλιση" ποιος ξερει..το πως επενδυονται τα λεφτα εχουν βγαλει ανακοινωσεις, αλλα και παλι με δελτια τυπου δεν γινονται επενδυσεις
NikosKallithea Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 18 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε το θεμα ειναι τι εμπειρια θα εχεις σε 20-30-40 χρονια απο σημερα που θα θες να βγεις συνταξη...σημερα τι εμπειρια να εχεις, ενα επενδυτικο ταμειο θεωρητικα ειναι με εξασφαλιση απο το κρατος...τι θα πει πρακτικα αυτη η "εξασφαλιση" ποιος ξερει..το πως επενδυονται τα λεφτα εχουν βγαλει ανακοινωσεις, αλλα και παλι με δελτια τυπου δεν γινονται επενδυσεις Ακριβώς Μετα 10 κυβερνήσεις στην Ελλάδα δεν νομιζω να υπάρχουν δημόσια ταμεία
geomrk Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, plou13 είπε Εχει κανει καποιος την αλλαγη απο το e-EΦΚΑ στο ΤΕΚΑ;Κερδιζεις κατι ή ειναι το ιδιο πραγμα με αλλο ονομα;Αν γνωριζει καποιος τι κερδιζεις με το καθενα να μας πει την εμπερια του. το Χειμώνα μας είπαν από την δουλειά αν θέλουμε να αλλάξουμε, και άλλαξα σε ΤΕΚΑ. Μου φαίνεται πιο μοντέρνο,καθώς μπορώ να δω κάθε ποσό που κρατιέται και έχω στον "κουμπαρά". Δεν είχα κάτι για να το χάσω ούτως ή άλλως,28 είμαι. Οπότε βλέπουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα